Παναθηναϊκός

Την ειδα πριν λιγο την αποπανω φωτο και εκλαψα!!!Παμε μωρη τριφυλλαρα η τρελα μου για σενα ειναι τοση

Παμε για διπλο στην Ισπανια!!!

Είσαι και τριανταφεύγας ΚΕΝ και θα έπρεπε η εμπειρία σου στα διοικητικά της ομάδας να σε κάνει να έχεις πιο μετριοπαθείς εκδηλώσεις. Τι έκλαψες δηλαδή ακριβώς. Προσωπικά έχω βαρεθεί και σιχαθεί και δεν κάθομαι να παρακολουθώ τι γίνεται σε κάθε γραμμή site, κάθε εξώφυλλο εφημερίδας και στη κάθε μαλακία που γράφει ο κάθε ανύπαρκτος στα social media και νομίζει ότι αποκτά λόγω ύπαρξης.

Έχουμε και λέμε, το μόνο που έχει καταφέρει ο Τράκης τη δεδομένη στιγμή είναι να έχει προκαλέσει πάλι εσωτερική φαγωμάρα και εσωστρέφεια.
Είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί μια γαμημένη λύση στα διοικητικά χωρίς να λεχθεί απολύτως τίποτα πριν. Ο χοντρός όταν πήρε το γαύρο πήγε στο κρόκους, κάτσανε δυο ώρες τα βρήκανε και όταν βγήκαν έξω που περίμεναν τα κοράκια τα μμε ανακοίνωσαν την αλλαγή σελίδας στην ομάδα. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ;

Από την εποχή πεκ και μετά, μπαίνανε, βγαίνανε, έρχονταν άραβες, ζητάγανε οικονομικούς ελέγχους, να πληρώσει ο τάδε, ο δείνα, “δε με παίζουν”, έως εσχάτων τώρα με Κινέζους. Ξανά μανά τα ίδια, οικονομικούς ελέγχους, συναντήσεις επί συναντήσεων, πηχιαίοι τίτλοι, για να βγει μετά καΙ να πει ήθελα αλλά δεν πήρά γιατί έτσι κι έτσι, έχοντας γίνει ωστόσο μπουρδέλο πάλι.

Βαρέθηκα. Έχω περάσει τα τριάντα και δηλώνω πως όσα χρόνια παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό, ουδέποτε διέθετε παράγοντες με πυγμή και σθένος που να αξίζουν τον απόλυτο σεβασμός μας. Αποδείχθηκαν λίγοι και κότες όλοι, μηδενός εξαιρουμένου.

Μεταβίβαση παε σόδειο 54847489404 φέξεμου+γλίστρησα…

…συνεχίζετε.

Απο το γελιο εννοουσα ρε post digital

Μας εχουνε τρελανει στα τριποντα

το φαρδος τους ειναι απιστευτο αλλα δεν μαρκαρουμε και καθολου.
Δυσκολο ματς

Δεν υπάρχει το ματς που γίνεται στην Ισπανία.

Ποιο από τα δύο, γιατί μόλις τώρα τέλειωσε το 1ο δεκάλεπτο στο Μπάρτσα - Φενέρ με 35-15.

To μπαρτσελόνα φενέρ.

Ομορφιες σημερα στην Ριζουπολη.Ζαχαριαδη γαμω τα παντα σου μπασταρδε

Πριν απο λιγο ανακοινωθηκε η πωληση του Λουτσο του Φιγκεροα σε μια ομαδα απο τη Μαλαισια εναντι 1.000.000 περιπου!

Μαλακια με τον Λουτσο ξενερωσα

Καθολου καλα τα νεα μινιμουμ 1,5 μηνα εξω ο Παππας ρε πουστη μου

Τραγικο μπασκετ για ακομα ενα παιχνιδι Αργυρη ετσι δεν παμε πουθενα

Mαύρα χάλια. Αποχώρησε τραυματίας και ο Ματσιούλις, μένει να δούμε τι έπαθε και αν θα λείψει και για πόσο.

Το ειχα γραψει μετα την τριαρα απο τον Νιονιο οτι η ομαδα φετος θα παιξει καλη μπαλα αφου οι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν πλεον φυγει και να που τα αποτελεσματα αρχιζουν να φαινονται.Μην σταματας Τριφυλλαρα μου

Δείχνει όντως καλα στοιχεία η ομαδα και έπαιξε πολυ καλα μετα απο ενα άσχημο αποτέλεσμα. Πρέπει ομως να είμαστε πιο σταθεροί στην απόδοση μας. Δυο παίχτες αν μπορέσουμε να βρούμε τον Γενάρη ενα χάφ και έναν επιθετικό και μπορούμε ακόμα καλύτερα. Ο Ρισβάνης που ειναι ;

Καινουρια συνθηματαρα βασισμενο στο Hassan I Sabbah των Hawkwind!!

Παλι καλα, μπας και αφησετε επιτελους τα μαλαματενια λογια που σου σηκωνεται η τριχα καθε φορα που ακους αυτη τη βλασφημια…

(και μαζι και τα δικα μας τα μπουμπουκια βεβαια που σαν “απαντηση” το κανανε τρισχειροτερο)

Α, ναι;

Δηλαδή και το άλλο που είναι παρμένο από τον ύμνο του ΕΑΜ, κι αυτό βλάσφημο το θεωρείς;

Ρε get a life λέμε.