Παναθηναϊκός

Το οποίο σπρώξιμο το είδες…πού;

Ε νομίζω ότι το λέει εμφανώς ειρωνικά.

Θα το συνέχιζα, αλλά μου το χάλασε ο Γράκχος.

Τις βολές βρες. ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ.

Περιμένουμε τον rudolf για τις βολές, αν θυμάμαι καλά είνα η ειδικότητά του.

Πούτσα πάλι, πούτσα πάλι.

Μερικά γατάκια επίμενουν ακόμα σε σύγκριση τυρόγαλου με Διαμαντίδη.
Άσχετοι, ε άσχετοι. Μια ζωή θα σας γλεντάει ο Μήτσος, μια ζωή…

Σε ενα μηνακι θα εχει παλι γλεντι αυτην την φορα ευρωπαικο

[COLOR="#008000"]19[/COLOR]-[COLOR="#FF0000"]13[/COLOR] οι βολές, αλλά με το σκανδαλώδες [COLOR="#008000"]12[/COLOR]-[COLOR="#FF0000"]7[/COLOR] οι εύστοχες, που σημαίνει ότι είναι σχεδόν διπλάσιες οι εύστοχες βολές.
Ο Διαμαντίδης δε, πήγε 2 (δύο) φορές στη γραμμή, για 4 (τέσσερις) βολές και ευστόχησε στις 3 (τρεις).
Πώς να παίξεις το μπάσκετ που ξέρεις μετά?

…aaaand he delivered! :bow::lol:

Οταν θα φτάσουμε σε τέτοια επίπεδα ηλιθιότητας ώστε να “εκδώσουμε” το Παράγκα και Όραμα “Basket Edition” Θα σε ενημερώσουμε να είσαι ο κύριος αρθρογράφος. Μέχρι τότε στείλε το CV σου στον Αλαφού.

:lol::lol:

:lol: :lol:

Παρατήρησα ένα περίεργο pattern στα 3 τελευταία ματς του ΠΑΟ (εννοώ κανονικά ματς) με Λαμποράλ, Εφές και Ολυμπιακό.

Και τα 3 ματς μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου ή την αρχή του τέταρτου πάνε σε χαμηλό σκορ, κλειστό παιχνίδι και μικρές διαφορές. Κάπου εκεί, πατάει λίγο γκάζι φέρνει τη διαφορά στους 10 περίπου πόντους και κλειδώνει το ματς.

Δεν ξέρω κατά πόσο κάποιος μπορεί να ορίσει μια τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι και πόσο εύκολο είναι αυτό να επιτυγχάνεται κάθε φορά, αλλά δείχνει να λειτουργεί.

Έχει να κάνει με σωστό rotation; Με καλή φυσική κατάσταση; Με τον πλουραρισμό σε κάποιες βασικές επιλογές; Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Μπορεί απλά να έτυχε.

Λογικά, κάπως έτσι θα προσεγγίσει και το ματς στην Τουρκία. Ίσως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς ως τώρα, μετά τον ημιτελικό του κυπέλλου, ο οποίος άλλαξε όλη την ψυχολογία της ομάδας.

Από μπασκετόγαβρους βλέπαμε αναλύσεις στατιστικών για τις βολές μετά τα ντέρμπι, και ολόκληρο χρονοδιάγραμμα στις βολές διαμαντίδη, οι οποίες απέκτησαν προσωπικότητα πλέον ως οι Βολές Διαμαντίδη.

Ωραίος αυτός ο κόλινς που παρουσιάσανε χθες. Ένα αντιαθλητικό στον Διαμαντίδη που δεν το δώσανε, και έκανε τσαλιμάκια και στον Μασιούλη, μόνο που δεν ψάρωσε και τον έγραψε στις πράσινες αρχιδάρες του. Στο ευρωπαικό ματς μάλλον θα είναι ήσυχος, αλλά παίζει η οδηγία να είναι να προσπαθήσει να μπαχαλέψει/διακόψει κανά ματς στο ΟΑΚΑ στους τελικούς.

τι αναλύσεις είναι αυτές που κάνεις ρε φίλε τώρα, εδώ τα παιδιά είναι υψηλού μπασκετικού επιπέδου, δεν σχολιάζουν τι γράφει η πλέμπα.

Με Ομπράντοβιτς αντίπαλο.

Τι ζω ρε πούστη μου…:frowning:

και κάπως ετσι χάνεις το (όποιο)δίκιο σου

σωστός.