Hμίχρονο με -11. Είναι εμφανής η κούραση, ενέργεια μηδέν. Έχουμε και κάποια φαλτσοσφυρίγματα, δεν μπορούσαμε να μειώσουμε με τίποτα κάτω από τους 8. Νομίζω πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο β’, μάλλον πάμε για πρώτη ήττα, ελπίζω να με διαψεύσουν, αλλά χλωμό το βλέπω.
Απάλευτη πλέον η κατάσταση με Χατζηγεωργίου. “Ο άηρον μαν της Μάλαγας”, είπε.
Σταματάει να είναι αστείο και είναι εξοργιστικό.
12-4 οι βολές :!:
O εκφωνητής το είπε, εγώ δεν ξέρω μπάσκετ.
Ούτε εγώ.
Να έρθει το ελαφάκι να μας τα εξηγήσει.
40 τρίποντα;;
40;;;
Το καλαθι και φαουλ που δεν σφυριζετε στον Μητσο στο 1.20 περιπου πριν τελειωσει εκρινε και το παιχνιδι
Μεγάλη ξενέρα αυτή η ήττα.
Τέλος πάντων πάμε με Μπάρτσα αν και αυτό το βλέπω δύσκολο να το πάρουμε, αλλά θέλουμε νίκη μετά με Μάλαγα και Γάυρο( 1 είναι σιγουράκι εντάξει)
για μενα απο ενα χαλια πρωτο ημιχρονο ειμαι ευχαριστημενος που το παλεψαν
αν και η ηττα μπορει να μην ερχοταν αν μετρουσε το καθαρο καλαθι του Διαμαντιδη.
Εκπληξη ηταν ο Μαυροκεφαλιδης που επαθε αναλαμπη εκει που δεν μπορουσαν οι υπολοιποι.
Ο Ουκιτς σημερα εκανε απιστευτα λαθη.
Δεν κόβουμε τις μαλακίες λέω γω;
Δεν πα να ήταν όντως καλάθι και φάουλ η φάση με το Διαμαντίδη; Στο σημείο εκείνο απλά από -1 θα πήγαινε +1, το πολύ +2 με περίπου 1,5 λεπτό για τη λήξη. Είναι δυνατόν να λέμε ότι κρίθηκε σε κείνο το σημείο ο αγώνας;
Μη γίνουμε κι εμείς γαύροι ρε παιδιά.
Δεν γινομαστε γαυροι αλλο -1 και αλλο +2 στο 1 λεπτο και κατι πριν τελειωσει το παιχνιδι
Αφού ήταν χαμηλά το φάουλ, τι να κάνουμε, να αλλάξουμε υπηκοότητα στον Τόμι της καρδιάς μας;
Όπως νομίζεις, μαν, αλλά ειλικρινά, εθελοτυφλείς. Το -1 που θα γινόταν +2 ΜΠΟΡΕΙ να άλλαζε την έκβαση του αγώνα, από κει μέχρι να πεις ότι ΕΚΡΙΝΕ τον αγώνα υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά.
Είναι αυτή η άτιμη η τουρκοισπανικη παράγκα του Μπερτομεου και της Turkish Airlines… Που έχει να στείλει τουρκική ομάδα σε Final4 από το 2001 και έχει δώσει μόνο τα 5 από τα 7 τελευταία τρόπαια σε ελληνικές ομάδες και ένα σε ισπανική…
Και πέρα από τον χαβαλέ το φαουλ ήταν χαμηλά. Σε μια φάση λίγο πιο μετα ίσως αδικήθηκε ο ΠΑΟ, αλλά ίσως να σφυριχτηκε άλλου το φάουλ, δεν το πολυκαταλαβα που δόθηκε τελικά
Φωτογραφία του Φώτση με τούβλο θα δούμε ή οι μπασκετικοί χιουμορίστες πήραν ρεπό σήμερα;
Ντροπη στην διοικηση για τα της διαιτησιας, ετσι; Και ειναι και λιγο υποκριτικο αυτο με τις δηλωσεις και τις αγκαλιες και τα φιλια με τον Ομπραντοβιτς. Aν θες να κανεις θεμα με τη διαιτησια (για λογους πολιτικης και μονο, γιατι περι αυτου προκειται ας μη γελιομαστε) επελεξε ενα αλλο παιχνιδι Θα μπορουσε να το δει καποιος και σαν ασεβεια.
τι εγινε ο υπερανω πεδουλακης μιλησε για τη διαιτησια χθες;
με 40 τριποντα που παει; αμα δε πλησιαζεις τη ρακετα πως θα παρεις φαουλ; oh wait…
//το νεο αγωνιωδες ερωτημα που μας βασανιζει ολους απο χθες
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ;;
Αναμενόμενη η ήττα για πολλούς λόγους.
Με 40 τρίποντα δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις αλλά παίξαμε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο και ο Μαυροκεφαλίδης, αν και γενικά σοφτ για 4-5άρι γενικά, πόσο μάλλον για τέτοιο ματς, πήγε να κάνει την ζημιά στο τέλος.
Ο Κάρι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης μας ενώ εντύπωση μου κάνει που ο Φώτσης βοηθάει κυρίως στην άμυνα τελευταία, ενώ η αστοχία του είναι πρωτοφανής.
Αστείο να ασχολιούνται με διαιτησία, προχωράμε στο ματς με την Μπάρτσα που πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε.
Στην μέρα μας νικάμε τον οποιονδήποτε.
Για να μην γίνουμε κι εμείς Γαύροι, όντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν μας φτάιει η διαιτησία, αλλά το ότι στο μισό παιχνίδι παίξαμε όπως Παναθηναϊκός του 1ου γύρου. Πίστευα πως το είχαμε ξεπεράσει αυτό αλλά ελπίζω θα δουλευτεί κι άλλο η ομάδα και ακόμα ι αν χάσουμε από Μπάρτσα και Μάλαγα θα το παλέψουμε στη συνέχεια.
Αν πάντως (ξανα)ενταχθεί ο Παππάς στα παιχνίδια της ομάδας, και συνεχίσουμε να παίρνουμε βοήθειες κι απ τον Λουκά θα είμαστε κομπλέ.