Παναθηναϊκός

Εγώ πάλι νομίζω ότι χτες χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα…

Καλύτερη από την άποψη περισσότερο της ποιότητας και της πληρότητας του ρόστερ.

Απ’ την άλλη είναι το ειδικό βάρος του μεγέθους ΠΑΟ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και γενικά, αλλά και ειδικά σε κάτι αγώνες όπως ο χτεσινός, που ενώ είναι ουσιαστικά χαμένοι ξαφνικά πάνε να κερδηθούν.
Οπότε μην κάνει εντύπωση αν πάμε F4 εμείς κι όχι η (ώρες-ώρες) ψαρωτική Φενέρ του Ζοτς.

Μετά από δυο συννεχόμενες σφαλιάρες, περίμεναν δικό μας στραβοπάτημα για να ξεσμιλιώσουν τα γαυράκια. Τι να κάνουμε, τα έχει αυτά η σπυριάρα η ζωή.

Το παιχνίδι χθες είδα μονάχα περίπου 10’ συνολικά, κάπου μεταξύ 1ης και 2ης επειδή δεν μπορούσα και δεν μπορώ έτσι να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη για τα περί διαιτησίας μπλα μπλα.

Την άποψη μου για το τράκη την έχω εκφράσει ποικιλοτρόπως στο παρελθόν, οπότε τα περί επίσημων διαμαρτυριών τα θεωρώ γελοία.

Η διαφορά που χάσαμε δεν είναι μη ανατρέψιμη σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους τούρκους καθώς ο ρεαλιστικός στόχος θα πρέπει να είναι η δεύτερη θέση. Νομίζω ότι η μπαρτσελόνα με τις νίκες σε τουρκιά σε σεφ την έχει καπαρώσει την πρωτιά και αν την νικήσουμε την επόμενη εβδομάδα στο οακα θα κάνουμε σημαντικό βήμα για τη δεύτερη.

Σας αφήνω καθώς έχω να ετοιμαστώ για να ξεκινήσω για τα βουνά. Νυχτερινή κατάβαση απόψε με φακούς στο φαράγγι της Εργάνου. Καλή θέαση των σημερινών αγώνων.

Χτες από το 45-33 και μετά με άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Η μεγάλη ομάδα φαίνεται στις ήττες της, και δε θυμάμαι από πέρσι αλλά και από πιο πριν να έχουμε χάσει πολλές φορές με τέτοια εμφάνιση. Η ομάδα μεγαλώνει τρομερά.

Ο Πεδουλάκης είναι μέγας στρατηγός και την ομάδα θα την πάει στα αστέρια. Και ο Μήτσος, ο εδώ και χρόνια καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη*, έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του.

Όλοι μέσα με τον αιώνιο αντίπαλο στην ευρώπη τώρα.

*μετά το Βασίλη Σπανούλη-Χοψωνίδη

Η διαιτησία προχθές ήταν κακή και έπαιξε έδρα. Όμως είναι απ’τα ματς που τα παίρνεις και με τέτοια διαιτησία αν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού και στα κρίσιμα σημεία του. Όπως και πέρσι με την Μπαρτσελόνα, κόντρα διαιτησία αλλά στα 2 σουτ χάθηκε η πρόκριση.
Μη γινόμαστε γάβροι που μιλάνε για τον τελικό του 10, όταν πήραμε 2-3 σφυρίγματα σε κρίσιμα σημεία αλλά μετά τους έφευγε η μπάλα απ’τα χέρια σε συνεχόμενες επιθέσεις.
Από πέρσι που έγινε έτσι το top16, έχει δρόμο και ψωμί, για όλους.

Και κλάμα το ελαφάκι :!:

Τραγικη εμφανιση στο πρωτο ημιχρονο παλι καλα που βαλαμε γκολ στην μοναδικη φαση που καναμε.Ελπιζω να ξυπνησουμε στο δευτερο

:expressionless: :expressionless:

Κριμα γιατι μπορουσαμε ρε γαμωτο.Το παιχνιδι κριθηκε στην τραγικη μας αμυνα στο πρωτο ημιχρονο.Στο δευτερο παιξαμε πολυ καλη αμυνα αλλα δεν μπηκαν τα σουτ στα κρισιμα σημεια.

KEN επειδή είπε μια παπαριά ένας τύπος στη ΔΤ δε σημαίνει ότι ισχύει. Ο αγώνας κρίθηκε στην αστοχία τη δική μας σε (πολλά) ελεύθερα σουτ.

Σιγα μην ακουω τον μαλακα της δτ.Δηλαδη δεν συμφωνεις οτι στο πρωτο ημιχρονο η αμυνα μας ηταν τραγικη;;;Οσο για τα σουτ το εγραψα ρε οτι στα κρισιμα σημεια ημασταν αστοχοι

Δεν γίνεται να αυτοκτονείς 7-8 φορές στο γήπεδό σου με τόσους οπαδούς όταν είσαι κοντά στο σκορ.
Κρίμα, κρίμα, ΚΡΙΜΑ.

And I’m gone…

Σημερα δεν εχει αστειακια για Σπανουλη?

Όχι, δε συμφωνώ. Καλή δεν ήταν, αλλά είναι αστείο να λες ότι κρίθηκε ένας αγώνας από κάτι που έγινε στο πρώτο ημίχρονο ενώ μέχρι και ένα λεπτό πριν το τέλος παιζόταν. Ένα αυτό. Δεύτερον, μου φαίνεται ότι κοιτάς τους 19 πόντους που δεχτήκαμε στο δεύτερο και σκέφτεσαι “άρα θα μπορούσαμε να φάμε τόσους λίγους και στο πρώτο”. Εκεί είναι η λούμπα. Να νομίζεις ότι μπορείς να κρατήσεις τη Μπαρτσελόνα στους 40 πόντους. Το θέμα είναι ότι απέναντι σε τέτοια ομάδα, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική η δική μας άμυνα για 40 λεπτά φουλ. Υπάρχουν και αντικειμενικοί περιορισμοί δηλαδή.

έντιτ
Λέρη, τα αστειάκια για τον Μπιλάκο θα επιστρέψουν όταν μας δώσει ο ίδιος την αφορμή, μπαίνοντας για άλλη μια φορά χεσμένος στο ΟΑΚΑ (μάλλον την επόμενη δηλαδή).

Κοίτα και τα ελεύθερα σουτ να μη βάζαμε (που όντως δεν τα βάλαμε και αν τα βάζαμε τα μεγάλα στο τέλος θα μπορούσε να ‘χε διαφορετική κατάληξη το ματς), κάναμε τόσα λάθη (δεν κοίταξα στατιστική αλλά προς το τέλος που έδειξε μια κάρτα ήταν 18 οπότε πρέπει να κάναμε πάνω από 20) που τόσες επιθέσεις πήγαν στα σκουπίδια. Επίσης σε μία φάση είχαμε 12/31 δίποντα. Μόνο το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κερδίζεις με τέτοια επίθεση, αν κρατήσεις τον άλλο κάτω απ’ τους 50 :stuck_out_tongue:

Σωστό αυτό. Ήταν ο άλλος μεγάλος παράγοντας της αποψινής ήττας. Τα πολλά λάθη και μάλιστα τα περισσότερα εκ των οποίων αβίαστα.

Οπως και να εχει μαγκες τωρα εχει μια εβδομαδα διακοπη και μετα πρεπει να παρουμε τα επομενα 2 παιχνιδακια οπωσδηποτε αν θελουμε να εχουμε ελπιδες για την δευτερη θεση και το πλεονεκτημα εδρας

Τα λάθη ήταν 20-16.
Τα ποσοστά στα τρίποντα ήταν παρόμοια και για τους δύο.

Απλώς η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα με καλύτερους παίκτες και χτύπησε εκεί που έπρεπε, δηλαδή με γρήγορα ντράηβ στο πρώτο ημίχρονο και μετά απλά διαχειρίστηκε το παιχνίδι.

Κρίμας. Προφανώς τα 20 λάθη και η πολύ κακή επιθετική βραδιά μας στέρησαν τη νίκη. Σε μια περίοδο που είχαμε συνεχή βελτίωση και άνοδο. Εντάξει, δεν πειράζει, μην τους πάρει από κάτω και πάμε για άλλα. Μόνο νίκες στα επόμενα δύο να κλείσει καλά ο πρώτος γύρος. Μια ήττα να κάνουμε στα επόμενα δύο δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα.

Βρε παρτε το κυπελλο πρωτα, θελετε και Ευρωλιγκα. 8)

Λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα. :stuck_out_tongue:

Ναι γιατι δεν τον πιανετε στο στομα σας αλλιως. Μονο οταν δεν παιζει στο ΟΑΚΑ.