Παναθηναϊκός

Σου έχω πει κι άλλη φορά ότι το να ερμηνεύεις έναν αγώνα με βασικό κριτήριο τη στατιστική εμπεριέχει τη λούμπα του να σε ξεγελάσει εντελώς αυτή. Γιατί, το ξαναλέω, εμείς είχαμε πάααρα πολλά άστοχα ελεύθερα σουτ και άλλα τόσα αβίαστα λάθη, ενώ τα αντίστοιχα της Μπαρτσελόνα θεωρώ ότι ήταν λίγο-πολύ φυσιολογικό αποτέλεσμα μιας πιεστικής άμυνας όπως είναι η δικιά μας.

Όχι ότι διαφωνώ βέβαια ότι είναι καλύτερη ομάδα η Μπαρτσελόνα.

έντιτ
Τι να σου πω ρε Λέρις, νομίζω ότι οι περισσότεροι στα μεταξύ μας ασχολούνται μαζί του και όχι δια πάσα νόσο και μαλακία. Ε ΟΚ, υπάρχουν κι αυτοί που τον περιμένουν στη γωνία, big fuckin’ deal.

Το σιγουρο ειναι οτι εχει γινει αποτυχημενη διαχειριση των μεταγραφών. Μόνο.Φώτση βλεπεις να παιρνει χρόνο και αυτός δεν αποδίδει και σταθερά.
Παίζοντας με 7-8 παίχτες απ’ τους οποιους οι 4 ειναι 32-34 ετών και λογικό πως δεν θα ειναι σε καθε δυσκολο αγωνα σε καλή μέρα, πως περιμενεις να φτασεις μακρια στην Ευρωλιγκα;

Ίσως να έχεις δίκιο στο κομμάτι των λαθών, κυρίως όσον αφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο που έχτισε την διαφορά η Μπαρτσελόνα. Το βασικό point μου πάντως ήταν ότι έπαιξε άριστα στην επίθεση και χτύπησε τον Παναθηναϊκό εκεί που πονούσε, δηλαδή στις αλλαγές στα μαρκαρίσματα με τον εκάστοτε κοντό να παίζει Φώτση και Μασιούλις στα πόδια.

Ήταν δηλαδή ζήτημα γενικότερης υπεροχής της Μπαρτσελόνα και όχι κακής απόδοσης του Παναθηναϊκού το σημερινό αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα μου έμεινε λίγο η απορία γιατί ο Γκιστ χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα στο “4” όπου θα χρειαζόταν η αμυντική ταχύτητά του. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει πουθενά το στατιστικό (ναι, είμαι ψυχάκιας μ’ αυτά) για τα επιμέρους σκορ του ΠΑΟ με Λάσμε και χωρίς Λάσμε στην πεντάδα.

Τα είπαμε χτες που μάγεψε πάλι, όχι κάθε μέρα.

Στεκόμαστε γενικά στο αν ήμασταν άστοχοι - προφανώς όταν βάζεις 56 πόντους, εύστοχος δεν είσαι. Το θέμα είναι ότι για άλλο ένα παιχνίδι δεν υπήρχε κανένα ουσιαστικό πλάνο στην επίθεση, πλην του γνωστού πια “ντράηβ-νταμπλ τιμ-σπλιτ αουτ/έξτρα πάσα/σκιπ πάσα”. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να το αλλάξεις αυτό αν το σουτ σου δεν τραβάει κάποιο βράδυ. Σήμερα η Μπαρσελόνα, που είναι μεν καλύτερη ομάδα σίγουρα αλλά δεν είχε καλή απόδοση, έπαιζε με δύο ψηλούς φορτωμένους για ώρα με φάουλ. Και δεν μπορούσες καν να τους σημαδέψεις. Η όποια σκέψη για pick’n’roll καταργείται όταν ένας αξιοπρεπής αντίπαλος ψηλός κάνει ένα αξιοπρεπές hedge out, παιχνίδι στο post δεν έχεις (πλην του Μασιούλις στα αντίστοιχα 3άρια, πράγμα αδύνατον σήμερα) οπότε απλά σουτάρεις.

Επιπλέον, υπάρχει εμφανές θέμα με το rotation, το οποίο έχει σίγουρα να κάνει με τις επιλογές Πεδουλάκη - μην τα ξαναλέμε. Ακόμα και με αυτές όμως, πολλά κολλήματα, όπως αυτό με τον απαράδεκτο Ούκιτς στο α’ ημίχρονο ή με τον Φώτση στο 4ο δεκάλεπτο.

Οταν ο Πεδουλακης παιζει με πιο δυνατους αντιπάλους καλό θα ηταν να ισοσκελίζει και τον επιθετικό τομέα κάπως γτ ειπαμε, Λιμόζ - Λιμόζ αλλά δεν θα ειναι όλοι Σπανούληδες να κρύβονται.

http://www.in-the-game.org/stats.php?season=2014&league=EL&level=game&sub=boxscore&id=160

θενκς!

Αν δεν έκανα κάποιο λάθος, με τον Λάσμε βγαίνει +9 σε 28 λεπτά. :wink:

Ωραία όργια και σήμερα στην κρήτη. Αηδία.

Αντι για οφσαιντ πεναλτι και αποβολη ομορφιες για ακομα ενα παιχνιδι

Και ομως καταφεραμε και χασαμε σημερα ενα δικο μας παιχνιδι.Ο Αστερας βεβαια επρεπε να παιζει με δεκα απο το πρωτο ημιχρονο αφου η καρατια του Σανκαρε τιμωρηθηκε με κιτρινη και οχι κοκκινη

Μολις γυρισα απο το γηπεδο.Πολυ ωραια μπαλα απο την ομαδα σημερα και το 2-1 μπορουσε ευκολα να ηταν και 5-1.Μπραβο στα παιδια και συνεχιζουμε δυνατα

Αν βγει έστω και λίγο ο Πέτριτς (προσωπική αδυναμία από εποχές Ντόρτμουντ), ο μπάουγκ θα δει σεντόνι μόνο ματωμένο σε μπαλκόνι στην Τούμπα

Καλά μην το γαμάς κι εσύ. Υπάρχει κι η παράμετρος της βαθμολογίας. Με τα τωρινά δεδομένα (τα οποία δεν πιστεύω ότι θ’ αλλάξουν δραματικά ως το τέλος της σεζόν - για δυο πόντους πάνω δυο πόντους κάτω μιλάμε) για να βάλουμε από κάτω τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφφ και να βγούμε εμείς Τσου Λου θα πρέπει λογικά να τον κερδίσουμε μέσα-έξω. Δυσκολάκι. Ας επιστρέψουμε Ευρώπη και του χρόνου βλέπουμε και για Τσου Λου, δε χάλασε κι ο κόσμος.

Ναι ρε εννοειτε αυτο.Νομιζω οτι την θεση της ευρωπης την εχουμε εξασφαλισει τωρα αν μπορεσουμε να παρουμε και την 1 θεση στα play off και να παμε στα προκριματικα του τσου λου ακομα καλυτερα

o μονος σοβαρος αντιπαλος στα Play off θα ειναι ο Ατρομητος…

Νόμιζα ότι αυτό που κερδίζαμε ένα καφενείο και μετά ήμασταν έτοιμοι για πρωτάθλημα το είχαμε μόνο εμείς, τελικά όχι ε;

Και εσεις ποιοι είστε ;

Το ίδιο το καφενείο που όμως πήγαινε για πρωτάθλημα πριν. Superleagueception

[SPOILER]cptn. Obvious to the rescue

[SPOILER]καφενείο, ωστόσο[/SPOILER][/SPOILER]

Βλεπεις κανεναν να μιλαει για πρωταθλημα;;;