Παναθηναϊκός

Θα σε παραπέμψω στα posts του Giannis και του Floydized που δεν δέχονται να χάνουν από τον Ρόκο και τον Γκιστ, λες και ο Πέτγουει ή ο Κόλλινς είναι παικτούρες.

άνθρωποι που έγιναν ολυμπιακοί τα τελευταία 15 χρόνια επειδή βλέπανε την ομάδα να σαρώνει πρωταθλήματα για να 'χουν κάτι να χαρούν κι αυτοί μαζί τους μόνο κομπλεξικούς μπορώ να τους πω. άνθρωποι που βλέπουν τα στραβά και συνεχίζουν να υποστηρίζουν με το ίδιο πάθος τότε μπορεί να τους πω και κάτι χειρότερο. τώρα αν εσύ περιμένεις ότι αξίζει να γράψω ολόκληρη ψυχολογική ανάλυση για την πνευματική ιδιοσυγκρασία ενός γαύρου μετά το χθεσινό αγώνα μάλλον στο δικό σου σχολείο δεν σου έμαθαν τον όρο λακωνικότητα.

@Giannis… δεν είναι να διαλέξει κανείς. Απλά πολύ σωστά ο GRACCHUS BABEUF’s είπε ότι είχατε δώσει πολύ μεγαλύτερη αξία στον αγώνα από ότι είχε.

lol, μου φερνεις παραδειγμα τους 2 απο τους 3 καλυτερους παικτες σας στο ροστερ… που ο ενας χθες (Gist) δεν ηταν καλος κιολας κι απο τον Ολυμπιακο αντιπαραθετεις τον 4ο guard Κολινς που μπηκε μεσα μονο με αποστολη να κουρασει/εκνευρισει Διαμαντιδη και τον “τιτανα” Petway που τον κραζουμε κι οι ιδιοι πλεον και αναπολουμε τον “κωλοπαιδαρα” Σκοπιανο σιχιτιριζοντας Μπαρτζωκα που δεν τον κρατησε

Και ναι απο αυτον τον ΠΑΟ στην Ευρωπη (οπου οι διαιτητες σφυρανε οτι βλεπουν και στην κρισιμη στιγμη αν χρειαστει δε θα βοηθησουν) και με το ΟΑΚΑ χθες να ειναι εκκλησια εχω την απαιτηση απο την ομαδα μου να μη χανει, ειδικα οπως εχασε χθες που τις εβγαλε τα ματια ο ιδιος ο προπονητης μας.

Το 2009 στον ημιτελικο του Βερολινου πχ δεν ειχα αυτην την απαιτηση καθως ο ΠΑΟ ηταν σαφεστατα καλυτερος ασχετως αν καταφεραμε να φτασουμε το ματς στο καλαθι

Τι ακριβώς, όμως, σε κάνει όμως να πιστεύεις ότι είσαι [U]τόσο καλύτερος[/U] από “αυτόν” τον ΠΑΟ;

Αυτό θεωρώ υπεροψία, γιατί κατά την άποψή μου δεν είστε καλύτεροι. Είναι δυο ισοδύναμες ομάδες, με διαφορετικά pros & cons.

Δεν είμαστε “τόσο καλύτεροι” από τον ΠΑΟ.
Είμαστε “τόσο καλύτεροι” από αυτό που παίζουμε κόντρα στον ΠΑΟ.

Αυτή είναι η διαφορά και δεν είναι υπεροψία, είναι απαίτηση για απόδοση σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Δηλαδή χτες ο Παναθηναϊκός έκανε κάνα σούπερ παιχνίδι και εγκλώβισε τον Ολυμπιακό; 55-59 ήταν το σκορ στο 36’, 3-4 επιθέσεις με καθαρό μυαλό χρειάζονταν. Ή μήπως εδώ και 2 χρόνια όλη η ευρώπη δεν μπορεί να βρει τρόπο να μπλοκάρει τον Σπανούλη και τον βρίσκει ο Πεδουλάκης; Απλά δεν έχει την πίστη να παίξει αυτό που μπορεί (αυτός και πολλοί άλλοι.

@ Neikos:

Αυτό που θα έλεγα ότι αξίζει, είναι να σκεφτείς μήπως είσαι τόσο ηλίθιος που ασχολείσαι με το ποιος οπαδός έχει την μία ή την άλλη ψυχολογική υπόσταση και ποιος υποστήριξε την χ ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια.

Physical game εχει καλυτερο ο ΠΑΟ, πιο ευελικτο προπονητη και μια ταση να φερνει τα παιχνιδια στα μετρα των δυνατοτητων του γιατι αλλιως δεν μπορει να ανταπεξελθει.

@ChriP έχεις όρεξη για flame πρωινιάτικα. μάλλον σου έπεσε βαρύ χθες το κρέας.

Και ναι τον βρίσκει ο Πεδουλάκης, γιατί αυτός απ’ όλη την Ευρώπη αντιμετωπίζει τον οσφπ πάνω από 4-5 φορές κάθε χρόνο. Για τους άλλους είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Δεν είπε κανείς μέσα στον Παναθηναϊκό ότι είναι προπονητάρα, αλλά 1-2 πράγματα ξέρει να τα κάνει καλά.

Δεν έχω κάτι να προσθέσω, η κουβέντα είναι αποκαλυπτική για την εικόνα που έχει έκαστος για την ομάδα του και ειδικά σε σχέση με τους άλλους. Υπομονή λίγα μηνάκια ακόμα και θα δούμε ποιοί παραμυθιάζονται.

Εγω εχω πει (ειδικα μετα την απωλεια του Law) πως θα ειναι δυσκολο επιτευγμα και τεραστια επιτυχια η συμμετοχη και μονο στο F4. Αλλοι ονειρευονται 7ο αστερι και μιλανε με σιγουρια για Μιλανο…

Να δούμε αν ποτέ θα καταλάβετε πόσο γραφικό είναι αυτό το

“είμαστε καλύτεροι αλλά αποφύγαμε να το δείξουμε στα 3 τελευταία ντέρμπι”.

και τελοσπάντων ψάχτε σεις ,οι 100% μπασκετικοί γιατί μεις είμαστε και κατσαπλιάδες ελαφρώς , ηγέτη ομάδας που έχει την απόδοση του Σπανούλη σε 3 συνεχόμενα ντέρμπι.

Καμία ανάμιξη ο παο και ο πεδουλάκης σε όλο αυτό. πέρσι το χάσατε γιατί είχατε μεθύσει απ’την ευρωκούπα, φέτος έχει ψυχολογικά ο βασίλης τη μία, την άλλη φταίει ο σχινάς, την άλλη ο τράκης που κοιτάει δολοφονικά τον περπέρογλου απ’την εξέδρα.
Σταματήστε να χάνετε τα ντέρμπι επιτέλους, μαυρίζει η ψυχή μου.

Μπερδεύεις λιγο το rocking με το fb, γτ κατι τετοιο το εγραψα στον λογαριασμό μου στο facebook (κανεις που κανεις τον κοπο να το δεις, πες και τα αλλα που εγραψα για Μπαρτζώκα και Πεδουλακη, Σπανουλη κλπ όμως)

Προφανώς και θα εκνευρίζομαι οταν χάνω από τον Ούκιτς την ωρα που είμαι καλύτερος μέχρι τώρα. Μπορεί από φετος το καλοκαίρι να ειναι ο Παναθηναικος, δεκτο. Αλλα μη μπερδευόμαστε. Ας το πάμε σε λογικούς συνειρμούς διοτι αμα πετάξουμε και κανα μπασκετικό θα μας χαρακτηρίσουν.

Χανω = δεν ειμαι καλύτερος στο τάδε ματς. Αν συνεχίσει ο ΠΑΟ και καταφέρει περισσότερα στη σεζόν από ότι εμεις τοτε θα ειναι πιο πάνω.

Επισης, οντως ποιος νομίζει οτι εμεις οι Ολυμπιακοί γεμίζουμε με κόμπλεξ και δεν αποδεχόμαστε ήττα κλπ; Τι μαλακιες ειναι αυτες; Πρωτα απ’ολα με την ομαδα μας δεν είμαστε ευχαριστημένοι, καυλώστε εσείς με την δίκη σας τωρα που πρέπει και αφηστε μας να την ψαχνουμε εμεις

Μα τι λες τώρα, Ουκρανία θα τον κάνουμε τον Πειραιά.
Ήδη ετοιμάζονται πανό που λένε “ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟ”

Θα γίνει μεγάλη διαδήλωση με αίτημα “Μπαρτζώκα φύγε ή πούλα!”.

Πολύ πιθανό να το έκανα αυτό, πραγματικά δεν θυμάμαι…

…αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω από Ολυμπιακούς να υποτιμούν τον ΠΑΟ, κάτι που ξεκίνησε από τους περσινούς τελικούς κυρίως.

Δεκτό, κανένας άνθρωπος που έβλεπε το μπάσκετ που παίζαμε τόσα χρόνια δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με το μπάσκετ που παίζουμε τώρα. Άλλες εποχές, άλλα ήθη και άλλα μπάτζετ.

Αλλά, πολλάκις έχει αναφερθεί το ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο ρόστερ (κάτι που έχεις ισχυριστεί κι εσύ αν δεν κάνω λάθος), κάτι για το οποίο αμφιβάλλω.

Επαναλαμβάνω πως είναι δυο ομάδες ισοδύναμες, με υπέρ και κατά σε διαφορετικούς τομείς. Overall και σε επίπεδο coaching τα ίδια βλέπουμε, μόνο που ο Μπαρτζώκας κάνει συνολικά καλύτερα παιχνίδια στην Ευρώπη κι ο Πεδουλάκης πολύ καλύτερη δουλειά στα μεταξύ μας.

Ξεκαθαρίζω εδώ πως εγώ μίλησα μόνο για υπεροψία κι όχι για κόμπλεξ και τέτοια πράγματα.

Δεν τους αρκει η μακροσκελεστατη “αυτοκριτικη” που εχουμε κανει στην ομαδα απο χθες αλλα και στα προηγουμενα παιχνιδια στο ΟΑΚΑ*, θελουν να παραδεχθουμε κι οτι ο ΠΑΟ ειναι κατι λιγοτερο απο Spurs (γιατι στην Ευρωπη ειναι σαφεστατα η καλυτερη ομαδα με διαφορα) κι οτι ο Πεδουλακης, για τον οποιο εχω πει απο περυσι οτι κανει εξαιρετικη δουλεια για το υλικο που εχει, ειναι ενα κραμα Ποποβιτς - Ρικ Καρλαιλ

• και χωρις κανενας ορθως να εχει κανει κουβεντα για διαιτησιες ειδικα φετος

επειδή εγώ μίλησα για κόμπλεξ και από οτι φαίνεται η λέξη κάνει τζιζ. αν θεωρείτε τους εαυτούς σας ότι εντάσσονται στις συνθήκες τις οποίες περιέγραψα τότε δεν υπάρχουν περιθώρια κοινού διαλόγου.

ChrisP τόσα χρόνια μέσα στο φορουμ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ήταν τόσο ερειστικός.

Επειδή [U]δεν είναι τόσο εριστικός. [/U] Απλά είναι πολύ Ολυμπιακός (ανθρώπινο) και όποτε χάνει από ΠΑΟ τρελαίνεται ολίγον τι.

Μασόνε, μ’ αρέσεις ρε φίλε. Με βάση τη λογική σου μια ομάδα ή α) είναι “ΑΘΛΙΑ, ΑΣΤΕΙΑ”, “τη γλεντάνε όλοι” κτλ., ή β) “είναι κάτι λιγότερο από Spurs”. Αποστομωτικός! :lol:

Αλλά don’t worry, δε χρειάζεται να αυτολογοκρίνεσαι, βγάλε όση χολή (ακόμα) θες για τον ΠΑΟ, βγάλτον και Ίκαρο Καλλιθέας άμα γουστάρεις, ΠΟΣΩΣ. Είπαμε: λίγα μηνάκια υπομονή για να δούμε ποιός είναι in denial και ποιός όχι…

Nαι αθλια, αστεια ομαδα ησουν χθες, απλως ειχα πιο αθλιο, αστειο προπονητη εγω και για αυτο κερδισες. Kαι εδω και δυο χρονια εχεις χασει στην Ευρωπη αρκετα παιχνιδια ανετα και χαλαρα, και μονο ο Μπαρτζωκαρος δε βλεπει τα προφανη για χ,ψ λογους (ωχ δεν εριξα το φταιξιμο στη διαιτησια και σε εκανα να νοιωσεις αβολα ε? Πωπω κατι γαυροι που χαλανε την πιατσα και ριχνουν φταιξιμο στην ομαδα τους οταν αποδεδειγμενα φταιει)

Υπομονη λιγα μηνακια οπως ειπες, αλλα σε παρακαλω επειδη ειστε 100% σιγουροι για το 7ο αστερι μην τυχον και μας πειτε κανα “οριστε πηγαμε F4 αρα ολα καλα η αποκλειστηκαμε απο την Ρεαλ/ΤΣΣΚΑ αρα οκ”. Ειστε η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη, μονο με αστερι συμβιβαζομαι

ΥΓ. Α φυσικα και δεν ισχυριζομαι οτι ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη. Δεν ηταν καν τις χρονιες που το πηρε για να ειναι φετος…

7-3 στη μετά Obradovic/Ivkovic εποχή. Όπως και να το κάνουμε είσαι ξεκάθαρα καλύτερος, ναι.

Την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη δεν την έχουμε σίγουρα (γιατί άλλο μεγαλύτερη ομάδα/φανέλα κι άλλο ρόστερ) αλλά το έβδομο αστέρι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το βάλουμε (για τον ίδιο ακριβώς λόγο). Αλλά κι αν δε γίνει φέτος δε θα πολυχαλαστεί κανένας.

εγω θυμαμαι οτι ηταν εριστικος παντως οταν ειχα πρωτογραφτει και ποσταρα μονο για μανογοορ,συμφωνω με τον νεικο.