Σ’εμένα μιλάει το ζαβό;
οχι σε σενα.και προσεχε τους χαρακτηρισμους μπομπο
αυτο ηταν μονο???
Eυτυχώς που σήμερα θα τελείωναν πολλά ψέματα, και για τις δύο ομάδες… :lol: Μάλλον πήραν παράταση οι αλήθειες.
Για να δούμε θεωρίες και πάλι απ’ τους ειδικούς, τι έφταιξε πάλι και η dream team του ράν εντ γκαν θρυλάρα δεν μπορεί να κερδίσει αυτό το αντιμπάσκετ.
Μέχρι να το βρουν, ας συνεχίσουμε εμείς να βγάζουμε κόμπλεξ στον Σπανούλη και να πανηγυρίζουμε ΟΛΕ όταν βάζει το ένα και μοναδικό καλάθι του αγώνα.
Η συνηθεια που εγινε λατρεια!!!
…ποια είναι αυτή η συνήθεια, να βαράμε τρίποντα στα σίδερα:?: :!:
Τι έχει να πει ο Σλούκας για τα σημερινά;
Όχι ρε, δεν έβαλε ένα (1). Δύο (2) έβαλε. Εκείνο το δίποντο από διείσδυση και λίγο μετά εκείνο το τρίποντο (που μετά η φάτσα του ήτανε σε στυλ “δηλαδή όντως το βαλα;”). Και είχε βάλει κι εκείνη τη βολή πιο πριν, σύνολο έξι (6) πόντοι.
Έλα ντάξει, ματσάρα έκανε αυτή τη φορά!
Γουατ; Διπλασίασε τα καλάθια του; 8O
Όντως ματσάρα έκανε!
Και μ’Ευρωπαίους διαιτητές φάπες θα τρώτε και κλωτσιές.
κανονικά πούτσες και ψωλές λέει αλλά το γράφω λαητ μην κάνει ρηπορτ καμιά λουλου απ’τις γνωστές.
πληρώστε το βλάχο να βγάζει τη γλώσσα του το γίδι τα δίσεκτα έτη ο μυτζηθρέμπορας ο γιδοβοσκός ο βλάχος ο τζομπάνος.
Διαβάζω και εδώ στο φόρουμ τα ποστς των τεθλιμμένων απέναντι, και στα ίντερνετς σχόλια, “άρθρα” κτλ., και μόλις τώρα συνειδητοποιώ πόσο πολύ πόνταρε ο γαύρος στο αποψινό παιχνίδι, πόσο πολύ καίγονταν για το διπλό - παρ’ όλο που βαθμολογικά εμείς καιγόμασταν περισσότερο. Λίγο ο μύθος περί ξένων διαιτητών που “τότε θα δουνε οι εξασφύριχτροι”, λίγο η ψυχική ανάγκη να δουν κάποτε την ομάδα τους να κάνει ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του αιωνίου, λίγο η δίψα για “εκδίκηση” και όλα τα σχετικά, μιλάμε δε θέλω καν να φανταστώ τι ξεσάλωμα θα βλέπαμε απόψε αν κέρδιζαν. Αντίθετα τώρα που έχασαν είναι όλοι να τους κλαίνε οι ρέγγες, κι όλα αυτά ενώ θεωρητικά έχουν περισσότερες πιθανότητες (βάσει προγράμματος) να πάρουν αυτοί τη 2η θέση. Τέλος πάντων, τι να πω. Συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις απολαμβάνεις χαιρέκακα το τσούξιμο που έχεις προκαλέσει στον αντίπαλο - εμένα όμως απόψε τους έχει φοβηθεί το μάτι μου, είμαι κάπως έτσι
Κατά τ’ άλλα, ίσως το πιο κρίσιμο τεστ είναι την άλλη βδομάδα στο Μιλάνο. Εκεί είναι που πρέπει να μείνει όρθια η ομάδα και να δείξει ότι φέτος πάει για ψηλά.
Λίγο πολύ, πάντα έτσι έκαναν τα πελατάκια.
Μιλάνο άραζε 2 χρόνια ο Μπάτμαν, θα τους πάρει μόνος του, με το ένα χέρι θα τους παίρνει και με το άλλο θα πιάνει τα @@ του.
Μεγάλος μάγκας ο Φώτσης, περιμένει ματς στο ΣΕΦ να παστελώσει 6 φορ θρη.
2011. θυμάστε ε.
γαύρος χωρίς κόμπλεξ γίνεται? γιατί να είναι γαύρος τότε…
Απλά ρε σεις απόψε το χουν παρακάνει, αυτό λέω.
Οι απέναντι είναι στενοχωρημένοι με την ομάδα τους.
Οι εδώ αντί να είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα τους, ασχολούνται με τους απέναντι.
Λάθος ορισμό για το κόμπλεξ σας έμαθαν στο σχολείο, αν πήγατε βέβαια.
Δηλαδή? τι έκαναν?
Κλάψα απύθμενη.
Δεν πειράζει… [SPOILER][/SPOILER]
Και μην ξεχνιόμαστε, ε: Το έχασε ο γαύρος, δεν το πήρε ο ΠΑΟ.
[SPOILER]πιο γραφικοί κι από τους maidenικούς στις φήμες[/SPOILER]
Πρώτα από όλα ήταν καταπληκτικό ματς. Αν δεν κάνω λάθος καμια ομάδα δεν ξέφυγε με περισσότερους από 4 πόντους διαφορά κι αυτό δεν το θυμάμαι ξανά σε άλλο αγώνα.
Αυτά τα ματς θέλουν πολλή τακτική και πολύ ένστικτο στο τέλος. Οι επιλογές των δικών μας παικτών στο τελευταίο 2λεπτο έμοιαζαν πιο ορθολογικές και για αυτό πήραμε το ματς.
Νομίζω πως οι Παναθηναϊκοί αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες και το μέτριο επίπεδο που έχουμε σε κάποια πράγματα, ενώ οι Ολυμπιακοί όχι, παρόλο που είναι στα ίδια ακριβώς επίπεδα με εμάς. Η υπεροψία που βγαίνει μερικές φορές δεν θα έπρεπε να προκύπτει από κάπου και ειδικά η πεποίθηση ότι χάνουν μόνοι τους τα ματς.
Στα δικά μας, θα σταθώ στο ότι βγάλαμε όλο το ματς με 3 ψηλούς. Λίγα λεπτά στον Μαυροκεφαλίδη για να ματσάρει με Μπέγκιτς και καθόλου Μπατίστ. Πρακτικά, βγάλαμε το ματς με 8 παίκτες και ήταν ευχής έργον το ότι το ματς δεν πήγε στις πολλές επαφές και το ότι οι διαιτητές δεν σφύραγαν πολύ.
Δεν έχω ιδέα τι στυλ παίκτη είναι ο Ράιτ και πόσο μπορεί να βοηθήσει, αλλά από τη στιγμή που οι Παππάς και Γιάνκοβιτς πρακτικά δεν παίζουν κάποιον χρειάζεσαι και στα γκαρντ. Κανονικά θες και ψηλό κι αν δεν ήταν ο Μάικ θα είχε ήδη αντικατασταθεί μάλλον.
Στη λογική ότι κάθε ματς πλέον είναι ένας μικρός τελικός, το ματς με την Αρμάνι στην Ιταλία θα κρίνει πάρα πολλά.
Τα βαζουμε με τους διαιτητες ειμαστε κομπλεξικοι… τα βαζουμε αποκλειστικα με την ομαδα η τον προπονητη μας (οπως σε ολα τα παιχνιδια φετος του ΟΑΚΑ) ειμαστε και παλι κομπλεξικοι…
Διαλεχτε ρε παιδια
Ήθελα νά ξερα, αυτά τα γράφετε επειδή έτσι σας είπε ο φίλος σας ο Μπάμπης που είναι Ολυμπιακός και έμαθε πρόπερσι ότι υπάρχει τμήμα μπάσκετ, επειδή διαβάσατε το comment κάποιοy killbillaros7 στο SPORT24, ή απλώς τα βγάζετε από το μυαλό για να πείτε κάτι αρνητικό για τους γαύρους το οποίο δεν έχετε πει ήδη;
Κουβέντα με φίλαθλο μπασκετικό έχετε κάνει ποτέ να δείτε αν υπάρχει η πεποίθηση ότι χάνουμε μόνοι μας;