…και κάποιοι νεόκοποι μπασκετολάγνοι συνεχίζουν και μιλάνε για τις βολές στη σπυριάρα όταν στη μπάλα τα χειρουργεία ανοιχτής καρδιάς χωρίς αναισθητικό συνεχίζονται. Καριόληδες.
Ρε παίδες συμφωνώ, αλλά τι περιμένατε να γίνει; Να μας παίξει 50-50; Εκεί που έχουμε βρει ρυθμό, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι και με αντίπαλο την ομάδα που έχει 7 δανεικούς απ’ τον σκατόγαυρο; Λες και σας ήρθε κεραμίδα κάνετε.
Οτι έγινε και με τον ΟΦΗ που τα φάουλ ήταν 10 - 40 και χτες έχασε εύκολα 0-4 απο την υπέρ ομαδα του λιμανιού αλλα ονειρεύονται να μας περάσουν στον ημιτελικό για να παίξουν σιγουράκι με τον γαύρο τελικό και να βγουν μετά Ευρώπη. Γελάει ο κόσμος και σημερα. Όπως και πέρυσι με τον πλατανιά και το πεναλτι και ο άγγελος να λεει ευχαριστω την Παναγία.
Και οι μπατσοι να βαρανε τον κοσμο απ εξω χωρις λογο.Ειλικρινα αντε γαμηθειτε με το μπουρδελο σας για πρωταθλημα γαμω την σαπιλα σας γαμω
Λίμνη η οθόνη από τα δάκρυα μόλις μπήκα στο θρεντ.
θα ειναι απο τις αγκωνιες του Διαμαντιδη … Η’ απο τα δακρυα του Σαββα μετα το 0-0 με τον Ατρομητο στο κυπελλο.
Ελα μη σκας, πήρες το αίμα σου πίσω στο κλειστό του Πανιωνίου λίγο αργότερα.
Ναι μωρε γιατι θα εχανα την πρωτη θεση… ευτυχως δεν μου εδωσε και πεναλτι. Στον Πανιωνιο εχω δανεικους ή απλα αγορασω απο αυτον παιχτες ;
Ξερωγώ, απλά αγοράσεις.
Χαιρόμαστε που σε κάνουμε να γελάς.
Ο παοκ δεν επωφελειται απο τα στραβοσφυριγματα στον βαζελο η μου φαινεται;;
E, είναι σύμμαχοι Μαρινάκης - Σαββίδης.
Tidus δε γελάω, το θέμα είναι σοβαρό. Ο Αλαφούζος και οι πολυμετοχικοί σας κατάντησαν να μιλάτε για διαιτησία σε ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Νομίζω πρέπει να παρακαλέσετε τον Τζίγγερ να γυρίσει πίσω.
Γιατί πότε σε έβγαλα απ’ έξω? Από την βιασύνη σου τα διάβασες λάθος μάλλον.
Από κει και πέρα τους αγώνες Παο-Εργοτ. και Παν.-Παο τους είδες? Διότι αν τους έβλεπες δε θα έμπαινες καν στον κόπο να σχολιάσεις.
Φυσικά και είναι σοβαρό.
Σοβαρό επίσης είναι ότι θα έπρεπε ο κόσμος του ολυμπιακού να έχει ήδη διώξει τον Μαρινάκη, αλλά δεν έχει πάει πουθενά ακόμα.
ολους του γαυρους τους βολευει να γυρισει ο Τζιγγερ. Ο ευχαριστω τον Πετρο Κοκκαλη…
Σοβαρα τωρα, η συμμαχια αλαφουζ με σαββιδη παραμενει ακομα κι οταν οι σφαγες οι δικες σας ευνοουν τον παοκ;
Είναι πολύ βαρύς ακόμα, άμα χάσει καμιά δεκαπενταριά κιλά το ξανασυζητάμε.
Nαί…
Νομίζω πως αν στραβώσει το παιχνίδι αύριο θα τον λυντσάρουμε.
Θα θέλαμε και εμείς πολύ έναν πρόεδρο να λέει “όλοι μαζί, ρεφενέ, μπορούμε” [-X
'Εχεις απόλυτο δίκιο, βιάστηκα πολύ και διάβασα εντελώς λάθος το παρακάτω:
Στο μέλλον υπόσχομαι να διαβάζω πιο προσεκτικά στο μέλλον τα βαθυστόχαστα ποστ σου περί οπαδικής ψυχανάλυσης.
Η αλήθεια είναι ότι τα συγκεκριμένα ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ δεν τα παρακολούθησα οπότε, θα υποχωρήσω καθώς σε τέτοιους αγώνες που κρίνονται σε μια λεπτομέρεια, ένα ανάποδο φάουλ μπορεί να σημαίνει πολλά.
Δεν το είδες αλλα λες για ενα ανάποδο φάουλ. Εεεεεε καλα δεν κρατάει καθυστερήσεις μέχρι να σκοράρει ο θρύλος ή κανα φάουλ κόρνερ χέρι πεναλτι ακόμα και κάρτες που να ευνοούν μια και μόνο ομαδα.