Παναθηναϊκός

Φίλε ο Θρύλος έχει φτιάξει ομάδα που κερδίζει και τους διαιτητές, όπως αυτόν τον αλήτη που έκανε το άουτ κόρνερ και μας ισοφάρισε η Μπενφίκα :!:

Για να μην πούμε για το κύπελλο και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έγιναν με τον Ατρόμητο (με τον λαθρέμπορα πρόεδρο) και ακυρώθηκε το γκολ του Σαβιόλα και μέτρησε το οφσάιντ στη ρεβάνς. Αλλά εμείς εκεί, με χαμηλά το βλέμμα και σκληρή δουλειά υπερνικάμε όλες τις αναποδιές.

Αυτό το παράδειγμα πρέπει να ακολουθήσετε.

Σειρά μου να γεμίσω με δάκρυα την οθόνη του υπολογιστή και αλλα και του κινητού !

κάνε edit.
τρολλάρει/ειρωνεύεται

είναι και λίγο εριστικός

σωωωωωωωπα δεν το περιμεναμε …

Εχει ερεισμα δηλαδη;

Αλλο ενα καταστροφικο πρωτο ημιχρονο μας στοιχισε την ηττα.Κριμα γιατι στο δευτερο προσπαθησε η ομαδα πολυ.Πολυ θετικος ο Ραιτ

οντως ΚΕΝ.
Αν δεν παιζαμε ετσι στην αρχη ,θα κερδιζαμε σημερσ.
Πολυ καλος ο Ραιτ αλλα και ο Γκιστ.Πρεπει να εβαλε 20 ποντους.

Ναι και ο Γκιστ ηταν παρα πολυ καλως

Λίαν δηλαδή.

Πω ρε φίλε, αυτό το πράγμα όταν έχει καινούριο ποστ το οποίο αναφέρεται σε προηγούμενο αλλά είναι σε καινούρια σελίδα πάνω-πάνω και δε θυμάσαι τι λέει το προηγούμενο, και πας στην πίσω σελίδα και κάνεις scroll down και μόλις βλέπεις το προτελευταίο τραβάς τα μαλλιά σου, είναι πιο ψυχοφθόρο και πιο πονάνε τα μυαλά μας κι απ’ το φετινό Παναθηναϊκό στο μπάσκετ :!:

Ναι ρε Τριφυλλαρα παμε γερα και στο δευτερο

Καυλααααααααααααααααααααααααααα

Πάντως όντως για τέσσερα ήμασταν σήμερα. Αν αφήσει και τις καθυστερήσεις κανονικά δηλαδή…

Μάιστα. Το ζήσαμε κι αυτό. :smiley: :stuck_out_tongue:

Εχω σπασει ολο το σπιτι.Τα υπολοιπα οταν ηρεμησω

Εν τω μεταξύ λίγο πριν εκτελέσει ο Τσόρι (αυτός δεν ήταν;) το πέναλτι στις μπεκάτσες, ακούγεται από πάνω “αν δε σας γαμήσουμε δε φεύγετε από δω”.

Δηλαδή πόσο πιο τέλειο να γίνει αυτό το παιχνίδι;

Α ρε πούστη μου, έπρεπε να φτάσουμε στα πρόθυρα της διάλυσης για να ξαναζήσουμε τέτοια νίκη κόντρα στο γαύρο.

2-3 χρόνια θέλανε διασυρμό εναντίον μας, τελικά το ανάποδο έγινε, λολ.

Αν θεωρείται διασυρμός το 0-3 βέβαια.

και κλασικά δεν θα κερδίσει το επόμενο ματς

@tidus
Κοίτα, τηρουμένων των αναλογιών που έχουν να κάνουν με τη δυναμικότητα των ομάδων, τα μπάτζετ κτλ., νομίζω ότι δεν είναι απλά διασυρμός - είναι σα να ξανατρώνε εφτά απ’ τη Γιούβε που λέει ο λόγος :!: