Παναθηναϊκός

Nαι αυτό σκεφτόμουν τώρα. Για τους γαύρους σίγουρα είναι.

και κλασικά επειδή ο Ολυμπιακός δε χάνει ποτέ άξια, ήδη έχουν αρχίσει να μιλάνε για στημένο, στοίχημα κτλ…

Τέσπα, η ουσία είναι ότι αυτός ο ΠΑΟ έχει ομάδα που ευχαριστιέσαι. Ακόμα και όταν χάνει

mandrake δώσε κάνα λινκ να γελάσουμε!

Αχαχαχα ρε παιδιά τι έγινε; Είδε κανείς ότι είδα;

Γεροντα θυμασαι μετα την τριαρα απο τον Πανιωνιο που σου ειχα πει οτι αυτη η ομαδα θα παιξει καλη μπαλιτσα;;;Ελπιζω το καλοκαιρι να γινουν σωστες κινησεις και να μην πουληθουν παιχτες γιατι αυτη η ομαδα εχει να δωσει ακομα πολλα

Μια χαρά δίκαιη και πανάξια η νίκη του Παναθηναικού…
Τα περί στημένων είναι υπερβολές, και αυτών που υποτίθεται οτι τα υποστηρίζουν και αυτών που τα αναπαράγουν γενικεύοντας φίλε mandrake … [-X

KEN, είχες δίκιο! Έπεσα 1000% έξω. Τώρα για του χρόνου δεν ξέρω, δε λέω τίποτα, το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι ότι χαίρομαι τόσο πολύ μετά από ντέρμπι με το γαύρο, μετά από… ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσα χρόνια.

facebook μεχρι τωρα…

δε γενίκευσα κάπου… :-k

Δε χρειάζεται link, θα τα ακούς για μέρες αυτά. Μη σου πω για πολύ καιρό. Δε χωνεύεται αυτό το σημερινό.

Στο τέλος βολίδα στα αποδυτήρια πριν τους αρχίσουν στις κλοτσιές. Fail και εκεί ο γαύρος.

Τους είπε κανένας άραγε ότι το γήπεδο δεν έχει κουρτίνες ? Τι ήταν αυτά τα πράγματα και μέσα και έξω (μετά). Περιμένω να δω/ακούσω τιμωρίες.

Κατά τα άλλα πήραμε το αποτέλεσμα που δεν μας αφήνανε να πάρουμε 3 χρόνια τώρα μέσα στο “τηγάνι”.

Aκομα τρεμω…

χθες η μερα μου ηταν χαλια μεχρι που αρχισε ο αγωνας!!
Μπραβο στους παιχταραδες για την καλη εμφανιση και την νικη!!
Στα αρνητικα τα επεισοδια που για αλλη μια φορα υπηρχαν και περιμενω να τιμωριες.
Ναναι καλα και ο Ολαιταν που ειχε ενα ασχημο ατυχημα.
Ο Κουτρουμπης τη μαλακια πεναλντι εκανε?Μυαλο δεν εχει?
Οσο για καποιους φιλους μου που λεγανε οτι θα μας τσακισουν ,μετα μου ειπαν οτι ηταν
στημενο να κερδισει ο Παναθηναικος.ΕΛΕΟΣ!!!
Τοσο τους ετσουξε που δεν δεχονται οτι μπορουν να χασουν με κατω τα χερια και μια φορα.

Ποιός θα πει σε αυτήν την χώρα την αλήθεια, ποιός έ ποιός. Χρυσή Αυγή φασίστες, ΚΚΕ αριστεροί, Ολυμπιακός παπάρια! Αντε γαμηθείτε όλοι!

Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε.

Cynic τα λέγαμε πολύ καιρό με Γαβριήλο για αυτό το ματς και το πιστεύαμε. :smiley:

Κατά τ’άλλα μια φορά καρπαζώνουμε εμείς, αλλά τη θυμούνται για χρόνια.

[B]djibril cisse[/B] ‏@[B]DjibrilCisse[/B] 21 ώρες Panathaaaaaaaaaaaaaa pic.twitter.com/P109Mm7G2X

καλα ολα αυτα, αλλα το πανελληνιο ξεφτιλισμα του Μαγουλα στην ραδιοφωνικη περιγραφη του ματς, παιζει να την ευχαριστηθηκα περισσοτερο. πιστοποιηθηκε πλεον οτι ειναι μεγας καραγκιοζης.

Ρωτα τον να σου πει για το χθεσινο απογευμα :smiley:

Φαντάζομαι, θα τον ρωτήσω. Τον έπαιρνα τηλέφωνο όταν το κάρφωσε ο Αμπειντ αλλά θα χε πέσει πουθενά. Όχι το τηλέφωνο, αυτός! :lol:

Καλα μετα το τριτο, ολοκαυτωμα!!!

Και για όποιον δεν το έχει απολαύσει ακόμα, εδώ.