Παναθηναϊκός

…και κάπως έτσι ο λαθούλης μετατράπηκε σε ήρωα στο πιο αδιάφορο ματς έβερ και φώναζε στους επιστήμονες ότι δεν ακούει τίποτα, επειδή τον είχαν αποδοκιμάσει πιο πριν. Κρίμα πάντως ο τρόπος που το χάσαμε το ματσ, Ρεάλ λογικά τώρα και βλέπουμε…

σιγα και που ηρθε η ηττα δεν μας εβλαψε.
Αν παιξουμε σοβαρα την περναμε την Ρεαλ.

Και για άλλη μια φορά την δόξα παίρνει ο Κωλοφαρδούλης. Μπράβο πάντως σε Σλούκα και Μάντζαρη αυτοί το κέρδισαν.

ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΕΓΚΕΛ. ΕΥΓΕ

Mα τι ανωτερότητα από τους οπαδούς που πανηγύρισαν το πιο αδιάφορο διπλό έβερ στο Καραϊσκάκη. :lol:

Τελείως ηλίθιο ποστ. Το μπάσκετ επειδή ακριβώς είναι έντονων συναισθημάτων άθλημα, σου βγάζει μεγάλη ένταση και ένα buzzer beater στο τελευταίο δευτερόλεπτο είναι απολύτως φυσιολογικό να σε προκαλέσει να ξεσπάσεις ακόμα και εάν παίζεις με την Κηφισιά που λέει ο λόγος, πόσω μάλλον σε ντερμπι με τον ΠΑΟ. Είναι πάμπολλα τα παραδείγματα.

Υπάρχουν παίχτες όπως ο ΔΔ ή ο Περπέρογλου που είναι ατάραχοι και μπορεί να ξύσουν και τα αρχίδια τους μόλις το βάλουν. Υπαρχουν και άλλοι που μπορεί να γκρεμίσουν τον τόπο όπως ο Γκιστ ή ο Σπανούλης όπως είδαμε ( ο οποίος βέβαια ξέσπασε στον κόσμο που τον έκραζε)

Στους παίχτες αυτό φεύγει μετά από ενα λεπτό. Οι οπαδοί άντε να γράψουν και καμμια μαλακια στο FB.

Όπως και να το κάνεις, είναι ακριβώς το ίδιο. Γι’αυτό άλλωστε κι εσείς το αντιμετωπίσατε έτσι ψύχραιμα, λες και σας γαμήσανε την αδερφή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν το ίδιο, το ποδοσφαιρικό ήταν περίπου 100 φορές πιο αδιάφορο από το σημερινό.

Αλλά απ’ ότι θυμάμαι, εδώ μόνο εγώ το αντιμετώπισα με φουλ ξενέρα και εσύ θυμάμαι ότι ζητούσες από κάποιους να χάνουν με αρχίδια και να μην κάνουν ότι δεν τρέχει κάστανο και ότι δήθεν μετράει η Μάντσεστερ και τέτοια (που εγώ τότε συμφωνούσα μαζί σου δηλαδή).

Τέλος πάντων, προφανώς δεν έχω διάθεση να τσακωθώ, κλάην και η μπάλα, κλάην και το σημερινό, κλάην και το τοπ-8 αν με ρωτάς προσωπικά, αλλά ρε παιδί μου ώρες-ώρες σα να σε πιάνει λύσσα να “ταπεινώσεις” αυτούς τους παλιογαύρους. Κερδίζουμε-χάνουμε δηλαδή, δε γλιτώνουμε ό,τι και να κάνουμε. :frowning:

Nαι, η εκτόνωση απ’ την ένταση της στιγμής ενός αγώνα που κρίθηκε σε μπάζερ μπίτερ έφταιγε και έγιναν όλοι μια αγκαλιά στο τέλος, πρόεδροι, παίχτες, κόσμος κλπ. οκ.
Εγώ γελούσα πάντως, σχώρα με. Κόμπλεξ είναι στα μάτια μου. Ένιγουέι, σόρρυ για το δεύτερο στα καπάκια ηλίθιο ποστ μου και συγχαρητήρια για τη νίκη σας.

Ντάξει μην ψειρίζουμε τη μαϊμού. Γενικά δίκιο έχεις σε όσα λες (και σε αυτό που με κατηγορείς, guilty as charged), απλά συγκρίνουμε άλλα πράγματα. Στο μπάσκετ είμαστε δύο πολύ μεγάλες ομάδες που κάθε χρόνο παίζουμε 2 έως 3 τίτλους στο μεταξύ μας - να 'τανε στο ΟΑΚΑ, να 'τανε με καμιά εικοσάρα, μόκο θα 'κανα όσο αδιάφορο και βαθμολογικά. Στο ποδόσφαιρο που είμαι δυο-τρεις κλάσεις κάτω, εσένα το διπλό στη Λεωφόρο σου λέει λίγα, για μένα το διπλό είναι όλη η σεζόν. Ενηγουέη ας μη διαφωνούμε για να διαφωνούμε - τα ντέρμπυ είναι ντέρμπυ, ο ένας κερδίζει και πικάρει, ο άλλος πάει να τη βγάλει κοκοκό ότι δεν έγινε και τίποτα - αν και όσο τον παίρνει.

Α μπράβο, και για να σε πικάρω λίγο ακόμα, απ΄ότι διαβάζω, ο ΛΟΥΚΑΣ της καρδιάς μας, στις δηλώσεις του συμπεριέλαβε τη φράση “Παναθηναϊκός [B]είμαστε[/B]…”

CrisP θυμάσαι στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ότι αναγάγατε την ήττα σας σε υψίστης σημασίας γεγονός για τον προπονητή και τους παίχτες; Εμείς βλέπεις να κάνουμε το ίδιο; Η χαλαρότητα για αυτό το παιχνίδι υπήρχε και υπάρχει. Ακόμα και φανατικοί οπαδοί δεν περίμεναν ότι θα νικάγαμε χθες (πριν τον αγώνα) οπότε εσείς θα πράττατε το αυτονόητο. Το ματσάκι γύρισε ανάποδα κι ακόμα κι οι τύποι στις πρώτες σειρές έκαναν σαν λυσσασμένα σκυλιά, λες και ήταν στον καναπέ του σπιτιού τους.

Επειδή διάβασα για 37% ευστοχία (αστοχία), κι επειδή θυμάμαι κι από πριν τα Χριστούγεννα κάτι να λέτε για διαφορές βολών (κι ας ήταν ίσα τα φάουλ), ένα ματς δεν κρίνετε μόνο στις βολές. Όταν έχει χτυπήσει silver alert στον βασιλάκη από το πρώτο 1’’, μη περιμένεις νίκη, όχι μόνο με παναθηναικό, αλλά γενικότερα.

Τώρα το σχόλιο για τον Λουκα, τι να πω… προφανώς δεν έχεις πάρει πρέφα πως τον έχουμε χεσμένο…

υ.γ. δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε μένεις στο αντίστοιχο thread, και πετάγεσαι σαν την τσουτσού για να πεις την εξυπνάδα σου. είναι στα γενικότερα πλαίσια της ιδιοσυγκρασίας που λέγαμε κάποτε ε;

Καλώς τον ψυχολόγο των κερκίδων :lol:

36-38 η Ρεάλ στο ημίχρονο με Ζαλγκίρις. Σαν αναποφάσιστη τη βλέπω ως τώρα.

χαχαχα 62-59 η Ζαλγκίρις 8’ πριν το φινάλε. Γαμώ την Ευρωλίγκα σου Μπερτομέου, διοργάνωση της πλάκας την κατάντησες, βλάκα.

10 ποντους χανει η Ρεαλ 2 λεπτα πριν τελειωσει.Μαλλον παμε Ρωσια μαγκες

…κιεμείς Μαδρίτη8O #-o :drunk: :slight_smile: :!:

Γελάει ο κόσμος !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γαμιολα Σπαθα μπασταρδε πουτανας γιε

Μετά τις ανακοινώσεις κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, ο Χρήστος Πανόπουλος βρήκε έναν καινούριο τρόπο να στέλνει… μηνύματα προς τους διαιτητές. Εξάλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό οι «ακρίτες» παίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία και χρειάζονται πάση θυσία βαθμούς.[B] Έτσι, λοιπόν, πριν την έναρξη του αγώνα ακούστηκαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου ανακοινώσεις με στόχο τον επόπτη του ματς, Πουλάκη, τον τέταρτο Ιωαννίδη αλλά και τον Γεωργαράκο.[/B]

«[B]Γεωργαράκο και Τσολάκη που είναι το πουλάκι; [/B]Η απάντηση στις 13 Απριλίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στην συνέχεια [B]έπαιζε το γνωστό τραγούδι με το πουλάκι τσίου[/B]. Από κει και πέρα, ακούστηκε και το «[B][U][SIZE=4]Ιωαννίδη με την κωσμηματοπολού την Ντίνα, οπλίσατε πάλι την καραμπίνα;[/SIZE][/U][/B] Η απάντηση στις 13 Απριλίου» για τον τέταρτο της συνάντησης.

:lol3::lol3::lol3::lol3: