Εντάξει ούτε καν αστείο δεν ειναι απο ενα σημείο και μετα …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εντάξει ούτε καν αστείο δεν ειναι απο ενα σημείο και μετα …
Ο Σπάθας δίνει την κίτρινη στον Κλωναρίδη και γελάει. Εντάξει οτι να’ναι …
Μου εχουν σπασει τα νευρα με τα μουνοπανα γαμω την σουπερλιγδα το μπουρδελο αντε γαμηθειτε καθε κυριακη τα ιδια και τα ιδια
Γκολ βαλτε τους κι αλλο ρε ριξτε τα σιχαματα
μίζεροι άνθρωποι ρε πούστη μου. άσε να γελάσει ο κόσμος μωρε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!
oh the irony
ναι ενταξει εχεις δικιο αλλα δεν φτανει που γελαμε ολοι την χρονια ;
το γέλιο κάνει καλό
Εεεεε τότε ας βάλει δυο αυτογκόλ η Ξάνθη και να κερδίσει και ο απολλων τον γαυρο στο τηγανι να γελάσουν και αλλοι. Οχι οι ίδιοι και οι ίδιοι.
ωραία απάντηση!
πάντως γέλιο θα έχει
όπως το διπλό της αελ (0-3) σήμερα που το δίναν 1.65 - 4.40 - 3.50 (!!!)μέσα σε κορδελιο λες και παίζαμε με την μπαρτσελονα και οχι με ομάδα που πέφτει και από τα ερασιτεχνικά έχοντας μόνο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Άρχισαν τις καθυστερήσεις από το 55’ :’’)
Τι ψάχνεις να βρεις βρε καημένε και εσυ. Που φτιάξατε γήπεδο και σας έλιωσαν. Τρίτο γκολ για την Ξάνθη που πιο πριν δεν υπήρχε κανένα φάουλ στη συνέχεια κόρνερ και γκολ. Πολυ ωραία ! Τέλεια.
Το εχω κλεισει δεν μπορω αλλο με τα μουνοπανα.Η πουτανα ο Πανοπουλος το ειχε δεσει το παιχνιδακι.Αμα κατεβαιναμε με τους βασικους σημερα την Τεταρτη θα παιζαμε με τους πιτσιρικαδες με τον Ψοφη αφου δεν θα ειχε μεινει παιχτης.Γαμω τα παντα σας ρε πουτανας γιοι
Καλά ρε, ασχολείστε ακόμα με το “πρωτάθλημα”;
Απλα αηδια σημερα…
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σκοτώσουμε κάνα διαιτήτη ή τα παιδιά του για να τελειώσει μια και καλή αυτή φαρσοκωμωδία από το 97 και δώθε, αλλά το θέμα είναι ποιος θα θυσιαστεί. Αύριο με τον ψόφη θα έχουμε προβλέπω νέες διαιτητικές ομορφιές. Ψ[I]οφη[/I]στε όλοι μουνόπανα.
σιγα ρε Λάννιστερ
Για πριν το '97 κουβέντα δε λέει ο πρασινογυαλάκιας :!:
όλοι οι θιγμένοι πεταχτήκανε σαν τις πούτσες, καμία απορία βεβαίως.
Μπόχα, βρόμα του ΠΑΟ η ιστορία… :band: