Παναθηναϊκός

Αυριο προβλεπω ομορφιες.Ε ρε Ευθυμιαδης που σας χρειαζεται μουνοπανα.Ξυλο μεχρι τελικης πτωσεως

Το κλαρίνο δεν έβαλες στη μπάντα κρισπ…

Δεν είμαι τρέντυ εγώ να βάζω κλαρίνα τώρα που γίναν της μόδας οι VIC. [-X

Βάλε σαξόφωνα τότε που παραπέμπουν σε δυτικότροπες μουσικές νόρμες. Σου αφήνω τον επίλογο γιατί δεν κρατιέσε όποτε βλέπεις ποστάρισμά μου. Ρίξτο,

υγ. Άντε και με την ήττα απόψε.

εγώ μια απορία την έχω, έχεις πάρει χαμπάρι ότι το εμετικό σου ποστ το έκανες με αφορμή τη διαιτησία του ΣΠΑΘΑ ε, δεν κάνεις πλάκα

η διαιτησία του Σπάθα ήταν πιο εμετική, άμα δε γουστάρετε μη διαβάζετε.

Κάτι προσπαθεί να σου θυμήσει ο bastard αλλά ούτε και μένα μου’ρχεται

Aχ, εκεινη η καρτα στο 3. :frowning:

κλασσικός αηρονάρης

Αυτοκτονία μεγατόνων, κρίμα.

Με την απάτη που λέγεται Μεσίνα όμως, όλα παραμένουν ανοιχτά.

Μολις γυρισα απο γηπεδο.Τρελα στην Λεωφορο και ολο βαθια στην κωλαρα του προκλητικοτατου Φερναντεζ και της παρεας του.Στο μπασκετ απ οτι διαβαζω αυτοκτονησαμε αλλα δεν πειραζει θα εχουμε την ευκαιρια μας και την παρασκευη

Τους πιάσαμε στον ύπνο σε ανύποπτο χρόνο. Τέτοιοι αγώνες, όταν πας να κλέψεις την νίκη, δεν είναι για παράταση…

ΤΣΣΚΑ και Μεσίνα φάνηκαν χαλαροί και παραλίγο να το πληρώσουν. Σε ρόλο νέου Καζλάουσκας απλά μας άφησε να του γυρίσουμε (και σχεδόν να του πάρουμε) όλο το ματς. Παρ’όλα αυτά το πρόβλημα του σκοραρίσματος παραμένει για Παναθηναϊκό - τα rebounds ήταν σε καλύτερη μοίρα από ότι φοβόμουν, κυρίως στο β’ ημίχρονο.

Τώρα όπως και να 'χει πιο δύσκολα, λογικά κατάλαβαν ότι δεν πάνε για περίπατο και θα σοβαρευτούν. Έτσι όμως έλεγα και μετά το πρώτο ματς το 2011 στη Βαρκελώνη.

*Και παρ’όλο που δεν έκρινε την έκβαση του ματς, σφύρα και καμιά φορά ανάποδα, δε θα πάθεις τίποτα.

Ίσως το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα από αγώνες σαν τον σημερινό είναι ότι δείχνει πως ακόμα και στα κάτω της δεν πρόκειται ποτέ να γίνει το πουτανάκι κανενός. Εμένα ας πούμε με διέψευσε. Παρατηρώντας μόνο τα ψυχρά “αθλητικά” δεδομένα και αγνοώντας αφελώς τους παράγοντες που δεν εξηγούνται από τη στατιστική (κι ας έχω γίνει κουραστικός στο παρελθόν προσπαθώντας ακριβώς να τονίσω τη σημασία αυτών των παραγόντων), περίμενα συντριβή-ές από ΤΣΣΚΑ. Απ’ ότι φαίνεται όμως, δε θα γίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα και sweep να μας πάρουν, για κάθε αγώνα που θα πάρουν θα πρέπει να ματώσουν.

Όσο για τις συγκρίσεις με το παρελθόν, εγώ ως πιο κοντινό προς επανάληψη σενάριο βλέπω μάλλον το περσινό και όχι του '11.

Εγώ στα είχα πει για αυτή τη σειρά Γράκχο. :slight_smile: (Δυστυχώς στην άλλη, μέχρις στιγμής πέφτω πολύ έξω…)

Αλλά για το δικό σας ήμουν σίγουρος πως έτσι θα πάει. Το πρόβλημα είναι πως σήμερα εμοιαζε μοναδική(?) ευκαιρία. Και εγώ σκέφτομαι τα περσινα με Μπαρτσα βέβαια, αλλά έχω την εντύπωση πως σαν μονάδες ο φετινός ΠΑΟ δεν μπορεί να βγαλεί την ίδια ενέργεια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (ειδικά με τά από παράταση). Παντως ολα τα ματς θα παιχτουν στα ίσια πιστεύω.

Δε γαμιέται μωρέ; Ας αφήσουμε κάναν Ισπανό ή Ιταλό να το πάρει φέτος. :lol:

Εδώ που τα λέμε κιόλας, αν το πάρει καμιά Αρμάνι, ρισπέχτ. Ναι μεν εντός έδρας, αλλά τρελό αουτσάιντερ…

Έχασε από τη Μακάμπι στο πρώτο ματς στην έδρα της.

η ομάδα παίζει σε πιο γρήγορο ρυθμό από ότι στις μέρες του Πεδουλάκη. Προσπαθεί περισσότερο μέσα στη ρακέτα. Φαίνεται πως κουράζονται οι παίχτες πιο εύκολα και χάνουν την συγκέντρωση. Και με τον οσφπ το ίδιο πράγμα στο τελευταίο παιχνίδι. Στο τελευταίο 5’ ξεφούσκωσαν.