Παναθηναϊκός

“Όλα μέσα μου πεθαίνουν, οι χαρές μου αρρωσταίνουν”

ευχαριστούμε για την ενημέρωση CrisP. σε φαντάζομαι μόλις έσκασε η φωτό στην οθόνη σου να τρέχεις με copy paste να μα την τρίψεις στα μούτρα για να μας αναγκάσεις να σου ποστάρουμε “ναι μεν αλλά δες τον χοντρό σου”.

Εεεεε δεν ειναι και Πειραιάς νικητής !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ κύριε Φρόιντ της Λεωφόρου, έπεσες πάλι μέσα στην επιστημονική διάγνωσή σου και θα ήθελα αν γίνεται να μου αναλύσεις την ψυχοσύνθεση των αθλητών που επιζητούν πολιτική καριέρα.

Εσυ ; Τελικά πως πας και γυρνάς στη δουλεια σου όλη την χρόνια φέτος που παίζει ο Παναθηναϊκος στην φυσική του έδρα ; Τα κατάφερες να φτάσεις ;

Τολμη και γοητεια

Drenie δε μιλούσα σε σένα.
Παρατηρώ ότι είσαι συνέχεια έτοιμος για καβγά όμως, τι σου συμβαίνει;

Freud λέει… χαχαχα. Σαν να προσθέτουμε 1+1 και να λέμε τον άλλον μαθηματικό. Σοβαρέψου.

Καλά σου λέει ρε Κρισπ. Σοβαρέψου επιτέλους!

Ηταν μια απορία που την εχω απο την αρχή της χρονιάς …

Κριστοφ βγηκες offside μαγκα μου γιατι;;;;

Ζήλεψε την δόξα του Ανατολάκη , αλλα αυτός έγινε βουλευτής οχι δημοτικός σύμβουλος. Εχει μέλλον ακομα.

Τραγικος.Δεν το περιμενα ρε φιλε

…καλά αυτοί είναι κράχτες…λίγες τέτοιες υποψηφιότητες έχουν ουσία:):!:

μη στεναχωριέσαι, θα βγάλετε κι εσείς παλαίμαχο βουλευτή!

Ναι αλλα αν αυτός ειναι ο Κριστόφ θα μιλάει καλυτερα ελληνικά απο τον Ανατολάκη.

λογικα ναι, δε θα διαφωνισω!
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι σου βγαινει μια αμυνα γιαυτο το θεμα κι αντι να καταδικασεις απεριφραστα οπως εκαναν οι αλλοι καθεσαι και παιζεις τη κολοκυθια.
σε νοιαζει τοσο τι κανουν οι απεναντι ωστε να μη κραζεις τους δικους σου? η ντρεπεσαι να το κανεις επειδη το θεμα το εθιξε γαυρος?

Καλά δεν υπάρχει λόγος να “καταδικάσει” κανείς την υποψηφιότητα Βαζέχα ή οποιουδήποτε άλλου. Αυτά γίνονται επί δεκαετίες και σε κάθε χώρα.

Αλλά ότι ο drenie είναι έτοιμος για λογομαχία “εμείς ναι μεν, αλλά εσείς τότε αυτό” ισχύει.

Drenie μη σκας ρε μαν, εγώ μαζί σου είμαι, κι αν θες να ξέρεις δε με πειράζει που παίζει ο ΠΑΟ στο φυσικό του κλουβί. Ευτυχώς τα σ/κ δε χρειάζεται να πηγαίνω δουλειά (ακόμα).

Κανένα θέμα με τον Κριστόφ ούτε με πείραξε για το έβγαλε στη φορά ο Chrisp αλλα ποσο συχνά έψαξε αντίστοιχες φωτο απο τους αγαπημένους του αθλητές και παράγοντες ; Κακό χιούμορ πες το κι ετσι.

Σιγά μην την έψαξε κιόλας ρε, τώρα με τις εκλογές να έρχονται όλο τέτοια πετυχαίνεις.

Φάουλ του Χρήστου (του Βαζέχα, όχι του ΚρισΠ :D) που δεν αλλάζει τίποτα στο τι σημαίνει για τους Παναθηναϊκούς. Εντάξει, ένα μικρό ξενέρωμα είναι, αλλά μέχρι εκεί. Αθλητής ήταν, κλάϊν.