Καλα ναι ενω αν ηταν παράγοντας θα λέγαμε οχι αυτοί ψάχνουν την δικαίωση του αθλήματος … Εσυ το ειπες ; Όλοι αυτοί ειναι βιτρίνες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλα ναι ενω αν ηταν παράγοντας θα λέγαμε οχι αυτοί ψάχνουν την δικαίωση του αθλήματος … Εσυ το ειπες ; Όλοι αυτοί ειναι βιτρίνες.
Γαμώ την πουτάνα μου! Δεν είναι τελικά να κάνεις εκτιμήσεις/“προβλέψεις” γι’ αυτή την ομάδα, γιατί την επόμενη κιόλας μέρα η πραγματικότητα σε κάνει ρόμπα. Πραγματικά ντροπιαστική εμφάνιση σήμερα. Δεν έχω λόγια.
Οχι ρε μαγκες και 26 ποντους γαμω την πουτανα μου.Ευτυχως που ειμαι δουλεια και δεν το ειδα το γαμημενο.
Είδα λίγο, έβαλε κάτι οφ Μπαλανς ο Ουιμς
Συγκινητικος χατζηπαπαρας που στο τελος δηλωσε οτι ο παναθηναικος , κι ομως μπορουας να το παρει το παιχνιδι :’)
Πάντως τόσο κακές επιδόσεις στα σουτ είχαμε πολύ καιρό να δούμε, πραγματικά δεν έμπαινε τίποτα κι ενώ έβγαζε σερί τρομερές άμυνες.
^ Αυτό είναι όμως το λιγότερο.
Αν το ματς τέλειωνε εκεί γύρω στους 10-13 πόντους διαφοράς, θα ψιλοτρωγόταν η κατάσταση. Ντάξει, θα ταν άλλος ένας αγώνας που στράβωσε.
Αλλά αυτή η πλήρης παραίτηση στο τέλος, αυτή η εγκατάλειψη, η παράδοση άνευ όρων, με τους Γουίμς και Βοροντσέβιτς να ρίχνουνε σουτάκια και τον Χριάπα να περπατάει μέσα στο ράκετ και να πηγαίνει στο λέη απ σαν σε προπονησούλα,
ε, αυτό δύσκολα καταπίνεται ρε πούστη μου.
ισχυει^
Αλλα αν και σπανια δικαιολογω τετοιες εμφανισεις, υπαρχει και η περιπτωση στους 10-12 ποντους να το πηραν αποφαση και να επελεξαν να το παρατησουν μπας και κρατησουν λιγες δυναμεις. Οπως και να εχει ομως δεν εχουμε να περιμενουμε κατι και φετος εκτος απο τα εγχωρια play off.
Και εγω συμφωνω να κράτησαν δυνάμεις γιατι έστω και για το γόητρο θα θέλουν να κάνουν μια νίκη στη σειρά.
3-1 βλεπω να πηγαινει η σειρα
…πιστεύω ότι και στα δυο ζευγάρια θα γίνει το 2-2:):!:
Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω stef.Εγω αντιθετα πιστευω οτι και τα δυο ζευγαρια θα πανε στο 3-1
…άρα πιστεύεις ότι και οι δυο θα κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι…δεν γίνεται αλλειώς το 3-1…μετά όλα γίνονται:):!:
Έλα ΚΕΝ, σειρά σου.
“Τι να σου πω, εγώ πιστεύω ότι θα πάνε στο 3-1”
Χα χα χα χα χα. Κλαίω μαλάκα !
Μην κλαις ρε μαλάκα!
Καλτ ρόκιν μόμεντ. Μου ήρθε στο μυαλό και εκείνο το επικό στο Κουλούρι που πήγαινε σε στυλ “συγκλονιστική αποκάλυψη: όταν δύο ομάδες παίζουν μπάσκετ κερδίζει εκείνη που θα βάλει τους περισσότερους πόντους…”
Δίνεις ρέστα απόψε ! Respect dude !
Μάλλον είναι η προοπτική της Ανάστασης του Κυρίου μας που με κάνει Άλλον Άνθρωπο.
Χρονια πολλα αλανια και μην ξεχνιομαστε 3-1 πιστευω οτι θα παει!!!Να ειστε καλα ρε μαγκες με υγεια πανω απ ολα
Γράκχε πήγα να πνιγώ με τη μπύρα ρε φίλο. Ζουμιά από μύτη κι έτσι. Σοβαρά μιλάω.