Πω ρε φίλε.
Η μπύρα, είναι εντάξει;
Χύθηκε η μισή είναι η αλήθεια, αλλά κλάιν, άμστελ ήταν. Αν ήταν καμιά καλή θα είχαμε άλλα να ξέρεις.
Ειμαι δουλεια και βλεπω μεσω ιντερνετ την εξελιξη του σκορ θα πεθανω ρε μαλακες
…δεν είδα τον αγώνα, αλλά και σαυτή την σειρά, πιστεύω στο 2-2…και πιστεύω ότι είναι κάτι τις λιγότερο δύσκολο, απ’το ΣΕΦ:):!:
Μπραβο στα παιδια.Μακαρι να κανουμε το 2-2 την Τεταρτη για να παμε να παιξουμε τα ρεστα μας στην Μοσχα
μπα, 3-1 νομιζω οτι θα ερθει :roll:
ετσι ρε ομαδαρα!!!
Ο χατζηπαπάρας πραγματικα θέλει σκότωμα. Δεν τον αντέχω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο φωτσης παίζει μυθική άμυνα !!! Ρε το μαλακα το χατζηγεωργιου !! Ρε το μαλακα …
Καποιος να φιμωσει αυτον τον μαλακα να ησυχασουμε.Καλα τα αλλα πρεπει να μπουνε τα σουτ ρε γαμωτο
Οχι μωρη πουτανα μπαλα οχι
καλα, εγώ από μπάσκετ δεν πολυκατέχω, αλλά προπονητές υπάρχουν στο γήπεδο;
Τι παραταση ρε! Εχει μπαλα 21.45!
Πηγα να πεθανω!!!Καταθεση ψυχης απ ολους συγκλονιστικη αμυνα τριτη και τεταρτη περιοδο,μεγαλη εμφανιση απο Μαυροκεφαλιδη και Λασμε και μεγαλο τριποντο του Μπατμαν στην παραταση.Παμε τωρα να γραψουμε ιστορια στην Μοσχα.Παο μπορεις
Μακάρι στο τελευταίο να χάσουμε με 10 ή να κερδίσουμε με 10.
Όχι άλλα θρίλερ, το έμφραγμα είναι κοντά.
Ποσο πιο αμπαλος πια αυτος ο Αλβερτης. Απογοητευση και δεν ειμαι παναθηναικος.
Μηδεν επιθεση σε ολα τα παιχνιδια αλλα ειδικα στις βολες του Ukic πριν τη παραταση φανηκε ποσο δε το εχει. Ειναι δυνατον να μη του ριξει 2 καντηλια και να χασει τη 2η βολη με 2 δευτερα χρονο ??
Άμπαλος - ξεάμπαλος, ο ΠΑΟ παίζει πολύ καλύτερα και σωστά σε σχέση με τον Μποχού: Καλύτερο rotation, η μπάλα πιο πολύ μέσα και κομμένα τα αμέτρητρα 3ποντα.
Κάτι που βέβαια - υποψιάζομαι - μάλλον πρέπει να πιστωθεί κατά κύριο λόγο στον Πρίφτη.
(+ το ότι έχει βρεθεί τρόπος να φανεί κατά το δυνατόν χρήσιμος ο Μαυροκεφαλίδης)
Απόλυτα ευχαριστημένος. Η ομάδα έκανε το χρέος της. Ό,τι γίνει τώρα στη Μόσχα.
Καλά τα λες.
Στον Μεσίνα πιστώνεται το ότι η σειρά είναι στο 2-2, δε λέω
Πάντως απόψε δεν του σούραμε αρκετά, φοβάμαι.