Κι εγώ απλά λέω - αν ο Μάρκους ( <3 ) παίξει κάποτε και βρει ρυθμό μπροστά με Πέτριτς ( <3 <3 <3), τι πρόκειται να γίνει;
Μάλλον ανάποδα ήθελες να τα γράψεις, έτσι; :lol:
Θα κλάψουνε μανούλες, αυτό θα γίνει!
Ναι, δεν το έθεσα σωστά, απλά ο Πέτριτς είναι μεγάλη αδυναμία από τα παλιά.
Και τώρα, ένα ποστ - χρέος:
Πανάθα, συγγνώμη. I was a fool.
Χεχεχεχεχεχεχεχε δεκτη η συγνωμη σου αγορι μου
Στην ομάδα απολογήθηκα ρε, όχι σε σένα :lol:
Εδω και καιρο ειδικά μετα τον Γενάρη που ομαδα έδειχνε καλο πρόσωπο σε όλους τους τομείς σκέφτομαι την φάση ανάμεσα σε Αναστασίου και τριανταφυλλοπουλο μετα το 0-1 με τον γαυρο. Αδικήσαμε πολυ αυτόν τον άνθρωπο που τελικά το μονο που έκανε ηταν να τρέξει να στηρίξει ενα νέο παιδι μετα το λάθος του και ενω το αίμα του έβραζε και ηταν σε άρνηση να δεχτεί την οποιαδήποτε παρηγοριά. Respect σε όλους ακομα και στον Αλαφούζο που πίστεψε σε κατι νέο και παραδέχτηκε και το λάθος με τον Φερειρα. Και φυσικά στον Νταμπίζα για την φοβερή δουλεια που έκανε και ήξερε οτι με την παραμικρή στραβή θα ηταν το εύκολο θύμα. Πραγματικα νιώθω περήφανος για αυτη την ομαδα. Ευχαριστω Παναθηναϊκέ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ξερω αρχοντα μου εξαλλου αυτοι αξιζουν τα συγχαρητηρια και πανω απ ολα ο μαγκας ο Αναστασιου
Ε τώρα χωρίς πλάκα.
Άμα σας δίναμε πίσω τον Σαλπιγγίδη τσαμπέ και να ζητούσε συμβόλαιο κοντά στα 200 το χρόνο, τον παίρνατε;
Και αν όχι, πόσα λεφτά θα ζητούσατε για να τον πάρετε;
Όσα γουστάρετε σας δίνουμε αρκεί να έρθουν μαζί του πίσω οι Σπυρόπουλος , Νίνης , Τζιώλης , Κατσουράνης … + Τζαβέλας επειδή ξέρουμε οτι μικρός ηταν Παναθηναϊκός.
όχι, όχι, δεν κατάλαβες.
Δεν θα μας πληρώσετε εσείς για να τον πάρετε, θα σας πληρώσουμε εμείς για να σας τον παραχωρήσουμε.
Αν ειναι ετσι γιατι οχι!!!
Άντε να γίνει το κονέ και άμα ο Ιβάν δε θέλει να βάλει τα λεφτά, ας κάνουμε έρανο για να τα βρούμε.
Πρώτη φορά θα’ναι;
κεν είσαι βιτσιόζος, ε?
Έρανο για να φύγει ο Σάλπι, μαζεύονται τα λεφτά εύκολα καθώς συνεισφέρουν και οπαδοί του ΠΑΟ, ο κοντός τα τσεπώνει κανονικά αλλά κάνει την πάπια, οπαδοί και των 2 ομάδων πάνε να τον βρουν στο αεροδρόμιο αλλά αυτός την κάνει από την πίσω πόρτα, τελευταίο ματς των play off κερδίζει πέναλτυ ο ΠΑΟΚ, το εκτελεί ο ίδιος, σκοράρει και κάνει “σσσσσσ” στην 4, μετά κερδίζει πέναλτυ ο ΠΑΟ, το εκτελεί ο ίδιος, σκοράρει και κάνει “σσσσσσ” στην άδεια 8 (χωρίς λόγο, απλά επειδή είναι μπούφος) και αποχωρεί από τη γήπεδο ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
θα έδινα το ένα μου νεφρό για να το δω αυτό.
:lol::lol::lol:
σαγαπω
ΠΟΣΤ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Κάπου χάνω το χιούμορ σου.
Δεν ειναι χιούμορ. Τραγωδία ηταν όλοι αυτοί οι παίχτες για τον Παναθηναϊκό και σιγουρα δεν θα μπορούσαν να ταιριάξουν στη εικόνα που δείχνει ο σημερινός Παναθηναϊκός. Απλα μου κάνει εντύπωση να νιώθουν τέτοια απελπισία για τον Σαλπι και δεν κοιτάνε ολα τα αλλα σαπάκια που ηταν πρώην παίχτες των πρασίνων συν αλλα τόσα που έχουν.
Δεν ξέρω για ποιους λες ότι δεν κοιτάνε τα σαπάκια, από εδώ μέσα ο μόνος που δεν κράζει τους πρώην παίκτες του ΠΑΟ που ανέφερες είναι ο κράμπσοντυ που θέλει αποδείξεις και ονόματα για το πόσο τσάτσος είναι ο Κατσουράνης, οι υπόλοιποι τα λέμε από την αρχή της χρονιάς. Απλά για τον σαλπιγγίδη τα λέγαμε (εγώ ο κομπλεξικός τεσπα) από πιο παλιά, κοντά 4 χρόνια, εκεί είναι η μόνη διαφορά.