Παναθηναϊκός

Δεν σε λέω κομπλεξικο αλήθεια να καταλάβω θέλω. Θεωρείς οτι στον ΠΑΟΚ ο Σαλπι δεν παίζει αυτο που μπορει , ενω πχ στον παναθηναικο θα ηταν στους διακριθέντες ; Αν μεσα σας είχατε πιστέψει οτι ειναι ο αρχηγός που μπορει να σας ανεβάσει επίπεδο πιστεύω οτι άδικα του έχετε χρεώσει ενα τέτοιο ρόλο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν το ανέφερα για σένα το “κομπλεξικός”, δικό μου προσωπικό παράπονο είναι. Για φίλους, γνωστούς κλπ που μου τα έχουν ζαλίσει με τον σαλπιγγίδη, από τότε που γύρισε όπως γύρισε. Η δική μου ένσταση τότε δεν είχε να κάνει με την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά είπαμε, αυτό είναι δικό μου θέμα.

Βλέπεις όμως ότι τόσα χρόνια ο κόσμος είχε διχαστεί, μετά έμεινε μια μικρή μερίδα που τον έβριζε ενώ η πλειοψηφία έβριζε αυτούς που τον έβριζαν, η ομάδα γινόταν μπάχαλο γιατί δεν ήξεραν πού να τον βάλουν να παίξει, με τον Δώνη το έπαιζε πιστός στρατιώτης του ΠΑΟΚ που θα μπει και στο 89 αλλαγή για να βοηθήσει την ομάδα ενώ με τον Στέφενς στράβωνε όταν δεν ξεκινούσε βασικός και χίλια δυο άλλα τέτοια παραδείγματα, και χθες λες ε άντε γαμήσου ρε μαν, ευκαιρία σου να βουλώσεις στόματα.

Όχι μία, τρεις ευκαιρίες ε. Στο πρώτο γκολ μαζεύεται να μην τον χτυπήσει η μπάλα, από το μισό μέτρο την έστειλε δοκάρι και μετά απλώθηκε τεντώνοντας το πόδι (όπως τότε με την τσσκα) και φυσικά δεν πρόλαβε την μπάλα. Ο Σάκης ο Παπάζογλου να ήταν εκεί θα το έβαζε το γαμωγκολ. Στο πέναλτυ του Βούκιτς δεν ξέρω πώς δεν έτρεξε να αποκρούσει.

τλ;δρ, από εδώ μέσα κανείς δεν έβρισε μόνο τον σαλπιγγίδη ξεχνώντας τα άλλα παλτά, νομίζω δηλαδή. απλά σε οπαδικά φόρα κλπ αυτός τα ακούει λίγο περισσότερο γιατί τόσα χρόνια μας έχει γαμήσει τα πάντα, οι άλλοι φέτος ήρθαν φέτος θα φύγουν

Χεχεχεχεχε.Παντως σε εμας ηταν τιμιος οσο μπορουσε επαιζε και ουτε ειχε πουλησει ποτε οπαδιλικι γι αυτο και ο κοσμος τον χειροκροταει ακομα

Ενταξει δεν ειμαι ΠΑΟΚτζής για να καταλάβω γιατι στραβωνετε τοσο με τον Σαλπι και γιατι πχ έχετε κάνει ήρωα τον Γκαρσία. Δηλαδή χτες αν ο Τζαβέλας μετα το ξύλο στον ημιτελικό έβαζε και ενα γκολάκι θα ηταν ο απόλυτος ήρωας για τον ΠΑΟΚ ;

Έχεις καμία αμφιβολία;

Ναι γιατί όλοι κάναμε ήρωα τον Τζαβέλα μετά το ξύλο στον ημιτελικό. Όλοι πλέον φοράνε μπλουζάκια με τη φάτσα του και του Ινσαουράλδε. Επειδή γι’αυτό το λόγο έγινε ήρωας και ο Γκαρσία, για το ξύλο.

Τεσπα, μπράβο για τούτο δω

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός.Ο Αναστασίου μετά τη λήξη δίνει εντολή στους παίκτες του να χειροκροτήσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Ο οποίος ανταπέδωσε.

Ήταν σίγουρα πολλοί που είχαν κάνει ήρωα τον Τζαβέλλα. Ειδικά μετά από το ματς του πρωταθλήματος στην Τούμπα, αλλά και για τη συμπεριφορά του στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Δεν έχει νόημα να προσποιείσαι ότι δεν ισχύει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαχωρίσεις τη δική σου στάση και όποιων άλλων ξέρεις.

Έγραψα ένα κατεβατό και το μετάνιωσα, σόρυ, απαντάω μόνο σε αυτό και κλείνω, είμαστε οφφ τόπικ έτσι κι αλλιώς

Ενταξει δεν ειμαι ΠΑΟΚτζής για να καταλάβω γιατι στραβωνετε τοσο με τον Σαλπι και γιατι πχ έχετε κάνει ήρωα τον Γκαρσία.

Έπρεπε να γίνει αλλαγή χθες, να ζήσουμε τη μαγική στιγμή να τον αποθεώνουν 23000 Παναθηναϊκοί και να τον βρίζουν 23000 ΠΑΟΚτσήδες

Πάντως λογικά και τα δύο, από τη στιγμή που ο Σάλπι α) όταν έπαιζε σε μας πρόσφερε πολλά και ήταν πάντα αποτελεσματικός, αξιοπρεπής και φιλότιμος, και β) τώρα που παίζει σε σας έχει καταντήσει μια θλιβερή εικόνα, ένας παίκτης που δεν μπορεί ούτε να σκοράρει, ούτε να πασάρει/δημιουργήσει, ούτε καν να κοντρολάρει και πολλές φορές χαντακώνει την ομάδα του.

Για τον δε Γκαρσία καλύτερα να απαντήσεις στον drenie και όχι σε μένα. Εγώ μόνο στον Τζαβέλλα αναφέρθηκα.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ειχα φαγωθει να ψαχνω αυτη τη φαση σε gifακι, τρελα ragdoll physics

δεν έχω ιδέα πάντως από που συμπεραίνετε ότι εκθειάζαμε τον Τζαβέλλα.
Εγώ προσωπικά τον έβριζα όλη τη χρονιά εκτός από ένα δίμηνο που τον είχε βάλει σέντερ μπακ ο Χουμπ αφού έπαιζε καλά. Και του έκανε νάζια και δεν γούσταρε η βεντέτα, βέβαια.

Ωραίος. Έξω κι εσύ λοιπόν.
Για να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος που τον έβριζε ανέκαθεν.

Οι δυο απο τις φάσεις που έχεις βάλει ειναι οφσάιντ. Ακομα εξακολουθώ να μην μπορω να καταλάβω γιατι έχετε επικεντρωθεί οτι το πρόβλημα σας ειναι ο Σαλπι και οχι αλλοι πραγματικα πολυ χειρότεροι παίχτες. Εγω ακομα και στον παναθηναικο ειδικά στις αρχές θυμάμαι γκρίνια για τον Σαλπι. Μετα βρήκε τον ρόλο του μεσα στην ομαδα. Δεν ειναι και Βυντρα ο κοντός που μονο στους μη παναθηναικους ηταν συμπαθής.

Το ότι είναι οφσάιντ αλλάζει κάτι δηλαδή στο παραπάνω; Θα την έστελνε καρφωτή στο γάμα αλλά άκουσε το σφύριγμα και είπε να προσπαθήσει να τη στείλει πλάγιο; Μπορώ να σου βάλω διψήφιο αριθμό από gifάκια που δεν είναι οφσάιντ πάντως, αν είναι εκεί το πρόβλημα.

Για τα άλλα που λες, δεν ξέρω τι να σου πω, ένας Παναθηναϊκός σήμερα στη δουλειά μού έλεγε τα ίδια και ότι ο σαλπι είναι φιλότιμος. Ας περιμένουμε άλλα 4 χρόνια μπας και βρει το ρόλο του στην ομάδα λοιπόν

Απλα δεν βρίσκω το νόημα κάποιος να βρει εστία αν το γκολ δεν θα μέτραγε ποτε. Ακομα να πάρω απάντηση για ποιο λόγο έχετε φάει τέτοιο σκάλωμα με τον κοντό.

Απλα δεν βρίσκω το νόημα κάποιος να βρει εστία αν το γκολ δεν θα μέτραγε ποτε.

Ρε συ drenie, νομίζω ότι με τρολάρεις και τσιμπάω σαν 10χρονο =Ρ

Άντε πάει στο διάολο για τα οφσάιντ, άκουσε το σφύριγμα και δε συνέχισε τη φάση όπως έπρεπε ξέρω γω.

Στις άλλες φάσεις ήταν οκ, έδειξε κλάση δεινού σκόρερ; Εκεί που από μισό μέτρο απλώνει το πόδι με καθυστέρηση πάλι σφύριγμα για οφσάιντ άκουσε;

Επίσης την απάντηση που θες εγώ την έδωσα 2 σελίδες πιο πίσω, δεν ξέρω τι άλλο να πω πια, ειλικρινά νομίζω ότι με κοροϊδεύεις :frowning:

Όπως και να’χει πάρει κι άλλες φάσεις που δεν ήταν οφσάιντ.

κοντρόλ με τον σβέρκο:

[SPOILER][/SPOILER]

κοντρόλ με καλάμι:

[SPOILER][/SPOILER]

κοντρόλ με καλάμι 2:

[SPOILER][/SPOILER]

κεφαλιά έρμπολ:

[SPOILER][/SPOILER]

τακουνάκι σε αντεπίθεση:

[SPOILER][/SPOILER]

κίνηση μεγάλου παίκτη που ακόμα δεν έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα:

[SPOILER][/SPOILER]

νεύρα από τον σάλπι!!! :

[SPOILER]

Τα νεύρα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη μόνο καλά δεν είναι.

Σύμφωνα με τη “Sport Day”, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, έχει επηρεαστεί από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Αυτό, μάλιστα, φάνηκε και στο ότι έβαλε τις φωνές στον Στέλιο Κίτσιου σε ένα λάθος που έκανε στο ματς με την Μπενφίκα.

Ιδιαίτερο εκνευρισμό, όμως, του έχει προκαλέσει το ότι βλέπει τον Χουμπ Στέφενς να μην τον υπολογίζει στα αρχικά του πλάνα.

Σύμφωνα, πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα άπαντες περιμένουν το ξέσπασμα του «Σάλπι».

[B]Το οποίο δεν θα αργήσει να έρθει![/B]
[/SPOILER]

Μπορώ να σου γράψω άλλο τόσο, με καμιά 30αριά gifάκια ακόμα, αλλά φοβάμαι το “ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΚΑΛΩΜΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ”

Εγώ δεν έχω δει φέτος και πέρσι πολύ ΠΑΟΚ κι έχω κι εγώ την ίδια απορία. Να ρωτήσω ο Σαλπιγγίδης πόσο διαφορετικός είναι από τον Σαλπιγγίδη της Εθνικής όπου τρέχει, μαρκάρει, πρεσσάρει και σκοράρει; Με την Εθνική ήταν αρκετά καλός ο Σαλπιγγιδης στο Euro πριν από 2 χρόνια. Μπας και πάσχει από το σύνδρομο Τάκης Γκώνιας (=είναι καλός και χρήσιμος σε όλες τις ομάδες εκτός από αυτήν που υποστηρίζει; )

edit: το πόσταρα χωρίς να μου έχει εμφανιστεί το edit με τα gifs. Αλλά αυτά που έχει στα gifs τα κάνει και με την Εθνική. Δεν ήταν ποτέ ο Σάλπι, ο παίκτης που κατέβαζε με “τη μία” μια μπαλιά 40 μέτρων.

Ε, ντάξει, όποιος πιστεύει ότι ο τωρινός Σαλπιγγίδης είναι ο ίδιος που ήταν στον ΠΑΟ ή ακόμα και πριν από δυο χρόνια, εθελοτυφλεί. Εγώ το είπα κι άλλη φορά, οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν τα δίκια τους με την πάρτη του. Άλλο τώρα ότι πολλοί είχαν πρόβλημα μαζί του εξ αρχής.

σε λιγο θα συγκρίνουμε και τις επιδόσεις που είχε όταν ήταν στην αελ πριν 5 χιλιάδες χρόνια

Εγώ επαναλαμβάνω πως φέτος και πέρσι δεν έχω δει ΠΑΟΚ κι έτσι δεν έχω άποψη. Το μόνο που βλέπω είναι τα στατιστικά του Σαλπιγγίδη τα τελευταία 4 χρόνια (http://www.superleaguegreece.net/player/64 ) και τα οποία δεν δείχνουν κάποια τόσο τρομερή πτώση. Φέτος π.χ. είναι μέσα στους πρώτους σκόρερ, έχει κερδίσει 1 στα 8 φάουλ που εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ, έχει ανεκτό ποσοστό γκολ ανά τελικές προσπάθειες, αρκετά κοψίματα κι όλα αυτά σε κατά μέσο όρο 50 λεπτά ανά αγώνα. Τα στατιστικά δεν παίζουν όμως μπάλα και για αυτό ρωτάω.