Δε βοηθούσε κι αυτός από τότε, πανάθεμά τον
(εδώ δεν είναι οφσάιντ)
Ντάξει, ρισπέκτ. Κάθε Σαλπι-gif σου (ωπ see what I did there) και ένα λολ!
Πάντως δε θυμάμαι τότε ο λόγος του κραξίματος να ήταν τα αγωνιστικά του (epic) fails.
Οτι χάνει γκολ ο Σαλπι λες και περιμένεις να εχει αποτελεσματικότητα messi ή cr7 , ενω τους εχει τάξει οτι ειναι ο σωτήρας τους πραγματικα με ξεπερνάει. Δεν κοιτάνε οτι πήραν ενα σωρό λεφτά οταν ήρθε σε εμάς και μετα διάλεξε να γυρίσει πίσω στον ΠΑΟΚ αντί να παει στο εξωτερικό για να βοηθήσει αγωνιστικά οσο μπορει τον κράζουν κιόλας. Βέβαια είπαμε δεν ειναι χαρακτήρας που παίζει μπουνιές κλωτσάει πινακίδες τραβάει φανέλες. Άμπαλε Σαλπι για καμια θέση μεσα στην 11αδα δεν είσαι καλός ! Ουστ ρε. Που στο ματς με τον γαυρο δεν πηγές να πάρεις και εσυ απο 7 κίτρινες και 3 κόκκινες κάρτες να μας δείξεις οτι έχεις κοχόνες και απλα μας το παίζεις κύριος και έχεις και φιλοπαναθηναικα αισθήματα και γι’αυτο χάνεις επίτηδες τα εύκολα γκολάκια ενω μπορεις να κάνεις παπάδες ! Ουστ ρε που φτύνεις ετσι τον κόσμο του ΠΑΟΚ που πίστεψε σε σένα οτι είσαι καλύτερος και απο τον Κούδα ! Τζαβέλας , στοχ Γκαρσία κτλ μονο ρε. ΠΑΟΚ είσαι ρε !
Αυτο εχω καταλάβει οτι θέλετε να πείτε εδω και 3-4 σελίδες !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλά drenie κι εσύ σε λούμπα έχεις πέσει αυτή τη στιγμή ε.
Τι εννοείς φίλος ;
Για τις συγκεκριμένες φάσεις θα αρκούσε και η αποτελεστματικότητα του Σάντορ του Τόργκελε πάντως
εντάξει, δεν ήταν τόσα πολλά πια τα λεφτά από τον έρανο :):!:
:")
Τοσο μούφα οτι μπορούσε να παει στο εξωτερικό ; Κάνω τοσο λάθος ; ΟΚ my mistake.
Eπισης, μεταξυ μας, αν θυμαμαι καλα, καααααποτε ο θερμοσιφωνας ειχε πει οτι θα ΄μενε στον παοκ αν του πληρωνοταν ενα καποιο ποσο.
Τα παοκια τα μαζεψαν με ερανο, αλλοι παιχτες εμεναν απληρωτοι και τελικα εγινε η μεταγραφη στον παο.
Αυτο δεν αναιρει οτι, τελικα, μαζι με τους τοσους παιχτες που πηρε εκεινη τη χρονια και τις αλλαξοκωλιες με βγενο (Χριστοδουλοπουλος, Μελισσης), ο παοκ εφτιαξε την ομαδα που ειχε τα επομενα χρονια, αλλα δεν αναιρει τιποτα απο οσα ειπα.
Κι επισης, νομιζω ειναι προφανες οτι καποιος εχει καλυτερη γνωση τι γινεται στην ομαδα του απο καποιον τριτο και σιγα μην κατσουν να δωσουν και λογαριασμο ποιον θα κραζουν απο τους παιχτες στην ομαδα τους.
Είπα εγω να μας δώσουν λογαριασμό ; Επιμένω οτι δεν βλέπω τον λόγο να ειναι αυτός το μαύρο πρόβατο. Τιποτα αλλο. Και ενταξει απο τον παναθηναικο έφυγε και ειχε πρόταση απο τον Πατέρα να μείνει. Μην λέμε και οτι θελουμε.
Ε, τι εννοώ ρε drenie. Μου φαίνεται ότι έχεις μείνει σε μια προ τετραετίας εικόνα για τον Σαλπιγγίδη η οποία δεν αντιστοιχεί πια στην πραγματικότητα. Δεν έχει πια εκείνη την εκρηκτικότητα που μεταξύ μας ήταν μάλλον το μοναδικό του ποδοσφαιρικό προσόν (βάζοντας δηλαδή στην άκρη στοιχεία όπως φιλότιμο, μαχητικότητα και διάθεση για προσφορά, που τα εκτιμάς βέβαια αλλά οκ, πόσο πια).
Τώρα εξωτερικό, ναι, θα μπορούσε να παίξει - σε καμιά μικρομεσαία ομάδα της Τουρκίας, σαν τον Γκέκα :!:
Δε χρειάζεται πολύ φιλοσοφία το θέμα του Σαλπιγγίδη που έχει απλωθεί και σε 3 θέματα lol
[B]Οποιοσδήποτε [/B]άλλος ξένος ή Έλληνας ποδοσφαιριστής με τη δική του αγωνιστική απόδοση και συμβόλαιο(ειδικά το αρχικό) θα είχε πάρει πούλο εδώ και καιρό από τον Π.Α.Ο.Κ.
Αλλά ας είναι καλά το παρεάκι
[SPOILER]Είναι δυνατόν σε τελικό κυπέλλου να κρατάς μέσα για 90’ τον χειρότερο παίκτη της ομάδας και με χάλια ψυχολογία που κάνει μπαμ ότι παρακαλάει από μέσα του να λήξει ο αγώνας?
Γιατί?Επειδή είναι φιλαράκι και θα στενοχωρηθεί από τη γιούχα που θα φάει?[/SPOILER]
Βρε ναι μαζί σας εχει χασει τα στοιχεία που θα τον έκαναν να ειναι όντως κατι ξεχωριστό στον αγωνιστικό χώρο αλλα γιατι ειναι το μαύρο πρόβατο ρωτάω ; Γιατι έχουν επικεντρωθεί σε αυτόν οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν εχω καταλάβει. Δεν ειναι και φάση Βυντρα ο Σαλπι, πως να το κάνουμε ;
Ε μάλλον γιατί εκτός της ψιλοαστείας εικόνας του μέσα στο γήπεδο αυτό καθαυτό υπάρχει και η οργή για όσα είχαν γίνει πριν έρθει σε μας.
Ωραία εγω λοιπόν που δεν ειμαι ΠΑΟΚ βλέπω διάφορους άλλους να έχουν πολυ τραγικότερη εικόνα αλλα η γνώμη μου αφού δεν ειμαι τρελοΠΑΟΚΙ δεν μετράει. Κατάφερε να μου απαντήσει ένας παναθηναικος λοιπόν. Ευχαριστω τρελο αγόρι !
Δεν κάνει τίποτα :lol:
Τους άλλους πάντως δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις αν έχουν ένα κάποιο θέμα να διατυπώσουν ψύχραιμα τις σκέψεις τους τελευταία :razz:
Χα χα χα. Έχουν και αυτοί τα δίκια τους αλλα οτι κατάφεραν να θέλουν φίλοι απο άλλες ομάδες να τους βάλει ο γαυρος ενα γκολ στο τέλος για να τους ξεράνει ή οτι οι γαύροι προτιμούσαν να πάρουμε εμεις το κυπελλο στον τελικό , ειναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.
Iσχύει το bold
Εγώ ας πούμε δε ξέρω τι θέματα είχατε με τον Βύντρα και τον βρίζατε όλοι
Ο Σαλπιγγίδης ήταν κόκκινο πανί για πολλούς οπαδούς πριν επιστρέψει
Κάποιοι δεν είχαν πρόβλημα με την επιστροφή του, άλλοι δε σταμάτησαν να τον βρίζουν και να μην τον θέλουν μέχρι τώρα και κάποιοι άλλοι ενώ δεν τον ήθελαν, το κατάπιαν για το καλό της ομάδας
Με την αστεία εμφάνιση του τελικού απλά ξεχείλισε το ποτήρι και για τους τελευταίους
Παίκτης που δίχασε τον κόσμο, με συμβόλαιο(από τα μεγαλύτερα) που ποτέ δεν δικαιολόγησε με την απόδοσή του, μονίμως με “ψυχολογικά”,που κατεβαίνει να παίξει σε τελικο κυπέλλου [B]αρχηγός[/B] και καταλήγει με εμφάνιση καρικατούρας(η αποθέωση από τους βάζελους όλα τα λεφτά, mvp τους μετά τον Berg :lol:), που δεν γίνεται αλλαγή γιατί είναι “φιλαράκι” και θα στενοχωρηθεί και αν και άμπαλος δεν παίρνει πούλο μόνο και μόνο επειδή είναι ο Σαλπιγγίδης το Παοκτσάκι κ.λπ κ.λπ
Εγώ ξέρω, να βάλω γκιφάκια; :vibrate: