Παναθηναϊκός

Εντάξει, είναι τίγκα επικίνδυνος ο πρεζάκιας, κάτι πρέπει να γίνει. Μιλάει για διαιτησίες και απειλές διαιτητών, ζητάει και επανάληψη του αγώνα ο καραγκιόζης. Αίσχος, καταστρέφει το όνομα και την ιστορία που με τόσο κόπο φτιάχτηκε την τελευταία 16ετία.
Δεν θέλουμε μαρινάκη εμείς μαλάκα κοκάκια.

Όσο κερδίζατε, μια χαρά μαρινάκη θέλατε κι εσείς. :slight_smile:

Εμετος ο τρακης

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εκεί που είπε ο Τράκης [I]“Δεν είμαι Βαρδ και Αλαφού να με γαμάνε στο γήπεδο”[/I] έπρεπε να συμπληρώσει [I]“Μια χαρά τη γαμάω και μόνος μου την ομάδα”[/I]

Λοιπόν για να τα λέμε με το όνομα τους.

Αγωνιστικά ο απόλυτος πάτος. Κορίνες στην επίθεση κινούνται περισσότερο, πονέσανε τα μάτια μας με τις backdoor κι από τον πάγκο μόνο παλαμάκια (ντάξει, δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις). Φώτσης παλαίμαχος, Κάρι παλαίμαχος, Ούκιτς…Ούκιτς, Μαυροκεφαλίδης στη γνωστή, προ Αλβέρτη μόνιμη ύπνωση. Κανονικά το καλοκαίρι θα έπρεπε να μείνουν 5 παίκτες ΤΟ ΠΟΛΥ (ΔΔ, Γκιστ, Μπραμος, Μασιούλις - ούτε πέντε, άκυρο).

Διοικητικά ξεπεράσαμε σε γραφικότητα την ΠΑΕ Ξάνθη. Κάναμε θέμα την αποστολή του ΟΣΦΠ, σαν να λέμε εξαρχής “έχουμε κλάσει μπάμιες” και σαν πολύ κοντή ψωλή μας φταίει κάθε τρίχα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μιλάει ο γελοίος για διαιτησία, τη στιγμή που μόνο τυφλοί κι ηλίθιοι δε θα παραδέχονταν ότι στο 4ο δεκάλεπτο μας έβαλε στο παιχνίδι η διαιτησία (και δευτερευόντως η κλασομέντα του Ολυμπιακού που από μόνη της δε θα έφτανε). Χαρακτηριστικά θυμάμαι κάποια στιγμή ο γαύρος να έχει 7 ομαδικά κι εμείς 1, σε 4-5 λεπτά αγώνα. Και θα πει ο Μπέος του μπάσκετ για αλλοίωση αποτελέσματος; Και θέλετε να με πείσετε ότι αυτός ο γλίτσας δεν έχει αναμιχθεί στο ποιος θα παίζει και ποιος όχι - για να σας λύσω και την απορία Παππά/Γιάνκοβιτς δηλαδή, ή γιατί ο Ούκιτς παίζει μια σεζόν 20-25 λεπτά χωρίς αχιλλείους τένοντες.

Λοιπόν όχι, δεν είναι η ομάδα μας πάνω από όλα. Το μπάσκετ είναι. Να φύγουν τα παιδιά να κάνουν καριέρα κάπου που θα τους πιστεύουν, κι εμάς μας έλαχε να κηδέψει το πιο ένδοξο τμήμα του συλλόγου αυτός ο τύπος. Με γεια μας και περαστικά μας - που θα αργήσουν να 'ναι.

Μπασκετοθρεντ πέρσι περιπου τέτοιο καιρό, μετά τον δεύτερο τελικό οπου ο Τράκης έκανε πάλι τα δικά του.

Ελα λοιπόν πες μου εσύ πως εγώ δν σου τα έλεγα. Γτ εγώ σήμερα δν τη χάρηκα (αυτή την ιστορική) τη νίκη όσο θα ήθελα και γενικά τους τελικούς τους βλέπω απλά για να τους δω. Εσύ από την άλλη είσαι χιλιοξενερωμένος με τον προεδρό σου και τα ξεφτιλίκια του πάλι σήμερα.

Δν λέω πως φταίει μόνο αυτος (μια χαρά τις κάνουν τις μαλακιούλες τους και οι Αγγελόπουλοι), αλλά είναι η κύρια αιτία (μαζί με μπάρμπα και μπαμπά θα πω εγώ, αλλά αυτό ειναι άλλη κουβέντα) που και το μπασκετάκι (η Α1) είναι (εδώ και χρόνια) της πλάκας και ειδικά τώρα που τα μπάτζετ θα ψαλιδίζονται συνεχώς, θα γίνεται χειρότερο (κακό θέαμα, ούγκανοι στις κουρτίνες, τραμπούκοι πρόεδροι να απειλούν ευθέως διαιτητές, υπό του μηδέν ανταγωνισμός και λοιπά ξεφτιλίκια σαν τα σημερινά)

Αυτά τα γράφω και ως απάντηση στον Γράκχο που αναρωτιόταν γτ δεν έχει κόσμο στους τελικούς ένθεκα κείθεν. Είναι σίγουρα μια από τις απαντήσεις (οχι η μοναδική βέβαια). Σιχάθηκε ο κόσμος να σιχαίνεται…

Ποιός αναρωτιόταν λέει; Ο Γράκχος; :-k

Ναι δε αναρωτιόσουνα η αλήθεια είναι, αλλα προσπαθούσες να το εξηγήσεις και εγώ τώρα σε συμπληρώνω. :stuck_out_tongue:

Anyway.

Nameless, ο Λάσμε γιατί όχι σ’ αυτούς που λες να μείνουν;

Φτάσαμε στο σημείο μέσα σε δυο χρόνια από εκεί που παρακαλάγανε οι παίκτες να αγωνίζονται στην ομάδα με προπονητή το Ζοτς (εξαιρείται ο τυρόβλαχος ο μπάσταρδος), στην ομάδα να αγωνίζεται ο κάθε τελευταίος. Κατάντια.
Τουλάχιστον η θετική πλευρά του ορυμαγδού μαλάκινσης του κακομαθημένου χθες, είναι ότι μετά τις δηλώσεις περί Αλαφούζου θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει το οποιοδήποτε μπάσιμό του στην ΠΑΕ. Κάτι που από μόνο του είναι σημαντικό τώρα που στη μπάλα ρολάρουμε διοικητικά και έχει πει ένα πλάνο να τα γαμήσει όλα ο άχρηστος.

Τι μπάσιμο να γίνει με τον κοκάκια. Προσωπικά τον Τράκη τον συχαίνομαι από τότε που έβγαλε εκείνο το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο. Θα ξεχάσουμε τις δηλώσεις κατά του μπάρμπα του, που έλεγε ότι τον πρόδωσε το ίδιο του το αίμα; Αν δεν αναλάβει άλλος τα πράγματα είναι δύσκολα…

οτι ειπε στο post του ο nameless ειναι 100% σωστο. απλα να προσθεσω οτι ο διαμαντιδης χτες εκανε οτι μπορουσε, εβαλε κατι πολυ δυσκολα καλαθια.

Και ο Λασμε.Άπο εκει και περα το χαος

Εντάξει χαλάρωσε, μου τα 'λεγες και επιβεβαιώθηκες, ηρέμησε τώρα. Ξεφτιλίκι από ξεφτιλίκι διαφέρει - και το χτεσινό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ακριβώς επειδή βγήκε να τραμπουκίσει έχοντας στήσει το χειρότερο Παναθηναϊκό της εικοσαετίας. Και η διαφορά βεβαίως δεν είναι ότι όταν κερδίζαμε στο μπούτσο μας, αλλά για πόσο μαλάκες μας περνάει. It’s all business. Προϊόν και πελάτες. Αν δε θες να δεις τη διαφορά με πέρυσι επειδή φέτος στέκεσαι από την πλευρά του νικητή, κανένα πρόβλημα.

Αν αντέχει ο εγωισμός του (και της ομάδας το μπάτζετ) να είναι δεύτερη επιλογή πίσω από έναν σέντερ με δύναμη, παιχνίδι στο πόστ και στοιχειώδες νιονιό να αποφεύγει φάουλ πέμπτης δημοτικού, ας μείνει. Η χρονιά του φέτος δεν δικαιολογεί το ρόλο του βασικού σέντερ της ομάδας. Πέρυσι που άντεχε και πιο πολύ ο Μήτσος, τον έκανε λίγο παραπάνω μάγκα over the rim - φέτος, το απόλυτο κενό.

Να το πω πιο απλά: ένα πεντάρι χωρίς post παιχνίδι (προσοχή: δε λέμε μέτριο. Λέμε α-νυ-παρ-κτο) αλλά και χωρίς κίνηση με τη μπάλα, τι κάνει στο επιθετικό σου πλάνο;

Έχεις τα δίκια σου.

Για μένα ο Στεφάν είναι πρότυπο παίκτη με πάθος και που αναπληρώνει το ύψος που του λείπει (για πεντάρι) με δύναμη, αλλά είναι αλήθεια ότι δυστυχώς δεν είναι και πολύ μυαλωμένος ή με μεγάλη ποικιλία στις κινήσεις του. Πάντως συμφωνώ ότι πρέπει να αποκτηθεί (τουλάχιστον) ένας ψηλός κλάσης για να δυναμώσει η front line. Εδώ που τα λέμε βέβαια, μάλλον πρέπει να αποκτηθούν καλοί παίκτες σε ΟΛΕΣ τις θέσεις…

και προπονητής … και προπονητής !

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η καλή χρονιά του Λάσμε έγινε με δεύτερο ψηλό Σχορτσιανίτη. Που σημαίνει ότι τον γαμάς τον αντίπαλο αλλάζοντας συνέχεια στυλ άμυνας και επίθεσης. Γι’αυτό λέω αν μείνει, να 'χει πιο λίγο χρόνο και πιο συγκεκριμένο ρόλο (άμυνα).

http://www.eurohoops.net/2014/05/dunks/50026

Πολύ καλός προπονητής αλλά γνωστός για τον απολυταρχικό / όχι και τόσο φιλικό στυλ του.

Πολυ καλος για τα τωρινα δεδομενα του παναθηναικου. Μια χαρα ειναι, μην πω και κουτι.