δε καταλαβαινω τι σε χαλαει ειτε σε αυτο το γεγονος ειτε στη συνολικη συμπεριφορα αυτου του λατρεμενου λαδοποντικα. Τουλαχιστον αυτος πηρε καποιες αρχες απο το σπιτι του αφου ειχε τους καλυτερους δασκαλους και φροντιζει να τις επιδεικνυει καθε μερα. The legacy lives on.
Kαλα και αεροβόλα εχετε περάσει μεσα , εχετε πετύχει παίκτες και προπονητικό τημ , ο αλλος έφυγε με μερική κώφωση και δεν έπαιξε τίποτα.
Και ολα με τον Αντρεα Μικρούτσικο στην πολυθρόνα να το έχει σκάσει Απο Καρδιας
Μην το ψάχνεις ηλίθιοι παντου υπάρχουν αλλά σε μπάσκετ έχετε κανει όργια των οργίων.Οπως εμείς αλλου κτλ , μην τα ξαναπούμε όμως
τωρα που κλεινει η ερτ το βραδυ θα τα δειξει κανα αλλο καναλι τα ματς?
Ναι ειστε ασυλο, ειδικα δημοσιογραφικα. Δεν σας αγγιζει τιποτα απο τον “δηθεν αντικειμενικο” τυπο. Δες εξωφυλλα μετα απο 3ο τελικο 2010 πχ και μετα απο Καραισκακη 2011 και συγκρινε πως αντιμετωπιζεται η βρωμα σας… Θεσμικα οκ εχετε λιγο δρομο για να πιασετε τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο, απλως λογω του επιπεδου της Α1 αρκουν λιγες και καλες κινησεις, σε αντιθεση με την μπαλα που ειναι πιο δυσκολο να στησεις την παραγκα σου (τα εχουμε καταφερει καλα παντως δε διαφωνω).
Επισης, δεν ειπα οτι εχουμε καλοπαιδα εμεις, αλλα 3 σεζον μετα το 2010 που αναφερεις δεν εχει γινει το παραμικρο στο ΣΕΦ + οτι ΠΟΤΕ η ΚΑΕ δεν προκαλεσε κατι, την ιδια στιγμη που η διοικηση σας μπουκαρει κι απειλει σε αποδυτηρια ακομα και στο ΣΕΦ. Α και τη μιση σεζον 2010/11 κεκλεισμενων τη βγαλαμε… οκ θα μου πεις σιγα το προβλημα, δεν ειχατε τον πυρηνο λαο σε ματς εναντιον του Ηλυσιακου, ε τι να κανουμε…
Και το 2-0 ειναι δικαιο, το εχω γραψει και εχω δωσει και συγχαρητηρια στον Πεδουλακη για οτι εχει καταφερει φετος εκφραζοντας παραλληλα τη λυπη μου που δεν παιρνει τη δοξα αυτος, αλλα ο κοκακιας. Βεβαια, ετσι οπως βλεπω την ΚΑΕ Τρακης να κινειται ακομα και σε παιχνιδια που εχει ανωτεροτητα στο παρκε, και καλα να παιζαμε, “τελειωμενοι” θα ημασταν μαλλον
Εχω αρχισει να αμφιβαλλω και για το περσινο που πηραμε… Αν οντως το πηραμε, η απλως η ΚΑΕ Τρακης αποφασισε να μας το αφησει για να αποσυμπιεστει το κλιμα λιγο…
Ευτυχώς που υπάρχει και η Ευρωλίγκα γιατί Α1 σε λίγο καιρό θα βλέπει μόνο ο Τράκης και οι οπαδοί που καταδικάζουν τον πρόεδρα, αλλά ταυτόχρονα έχουν γεμίσει τον ιντερνετ με φώτο του και από κάτω επευφημίες τύπου “[I]αυτός είναι πρόεδρος ρε, κάνει τα…πάντα για την ομάδα”(true story)[/I]
Αλλά τι λέω, ο Τράκης έχει απειλήσει ότι θα …γ@@ησει και τον Μπερτομέου.
Θα μπορούσα να πω και εγώ την ατάκα μου να “προσβληθείς” αλλά είμαι σίγουρος πως δεν είσαι από αυτούς.
Καλά να είμαστε να δούμε ποιος είναι “ανίατη” περίπτωση τελικά.
Τον Τράκη μπορεί να τον “παραδέχονται” ως πρόεδρο μόνο λοβοτομημένοι.
Γιάννη, επαναλαμβάνω, ΜΙΑ Ριζούπολη έχει υπάρξει και πόσταρε όσα βίντεο θέλεις.
Ε ναι, τα βιντεο που σου εδειξα εγω ειναι απο Καλογρεζα οντως:p. Ριζουπολη μια
Σε αλλα αναλαφρα καλοκαιρινα νεα, 22.000 ευρω προστιμο και 3 μηνες αποκλεισμο στον προεδρο της ΚΑΕ Τρακης, Δημητρη Γιαννακοπουλο για το ντου στα αποδυτηρια, Ως αποτελεσμα δε θα μπορεσει να παρακολουθησει απο κοντα την ομαδα του μεχρι και τις 9 Σεπτεμβριου
[SPOILER][/SPOILER]
Δεσμεύομαι απέναντι στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ότι συσπειρωμένοι θα γκρεμίσουμε το σύστημα που ελέγχεται εδώ και χρόνια από τον Ολυμπιακό.
Αφου απο το 98’ τους σφαζουμε, το ειχε πει και ο πρεσβυτερος
feeling happy in my pain
icycles within my brain
(CO-CAINE!)
Αναγκαστηκα και εβαλα ενα λινκ με ρωσικη (?) περιγραφη γιατι με πηρε ο υπνος στο ΣΚΑΙ
Αυτό μπήκα να σχολιάσω, ο τύπος δεν παίζεται…
Κι εγω αυτο ηρθα να πω…
Αν δε μας παρει ο υπνος, ισως δουμε τα επεισοδια που θα διακοψουν το ματς το ΠΟΛΥ μεχρι το ημιχρονο. :lol:
Σαν να περιγράφει γκολφ είναι ο τύπος ρε
Κατα τα άλλα ο Ολυμπιακος αποφάσισε να εμφανιστεί στους τελικούς. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
δεν το περιμενε οτι θα το δειξει ο ΣΚΑΙ και βαριεται να μιλησει.
Αλλοι απολυονται και αλλοι βαριουνται να κανουν καλα τη δουλεια τους.
αμφιβάλλω ότι είναι δημοσιογράφος ο συγκεκριμένος…
:lol:
και εμεις που δεν ειμαστε,καλυτερα θα περιγραφαμε τον αγωνα
Γαμηθηκαν στα τριποντα εκατερωθεν…