Παναθηναϊκός

Ναι ρε Τριφυλλαρα

Πρεπει να αποφασισουνε να μας πουωε ποιος στο διαολο ειναι ο μονοφθαλμος σε αυτη την κωλοσειρα

Ο Μπαρτζωκας,ο Σπανουλης και το κορακι της φασης του Διαμαντιδη

Δεν είμαι σίγουρος ότι μ’ αρέσει αυτή η εξέλιξη των τελικών. Αν τώρα έρθει ο γαύρος και το πάρει μες στο ΟΑΚΑ (όλα τα χουμε δει πια, τίποτα δε θα μου κάνει εντύπωση), θα το χει πάρει με [U][B]δεύτερο μπρέηκ σε πέμπτο τελικό.[/B][/U] Είναι το μόνο σενάριο στο οποίο δεν το χουμε πάρει ακόμα γαμώτεν :expressionless:

Ναι Γράκχε, σου έχω και καλύτερο μαν.

Πρωτάθλημα με δεύτερο μπρέηκ σε πέμπτο τελικό με μπάζερ μπήτερ του Βι-Σπαν-Κιλ-Μπιλ από τα 10,5 μέτρα με το οποίο θα συμπληρώνει 40 πόντους στο ματς.

I see your point. ΑΛΛΑ: το θέμα είναι ότι όσο ΧΕΣΜΕΝΟΣ κατεβαίνει πάντα ο Ολυμπιακός, άλλο τόσο δεν έχω (πια) καμία απολύτως εμπιστοσύνη σ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συναγωνίζεται επάξια τον Ολυμπιακό σε αυτοχειρία και αστάθεια. Να το θέσω αλλιώς: αν ο κατεστραμμένος δεν είχε διώξει τον Άρτζι, θα ήμουν απόλυτος σίγουρος ότι το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο Παναθηναϊκός. Τώρα δεν είμαι και πολύ.

Χωρίς να μειώνεται καθόλου η ξενέρα μας για τα διοικητικά (για να προλάβω μερικούς), μεγάλη κάβλα το σημερινό. Πρώτον, γιατί δείχνεις ότι κανένας δε θα πάρει κάτι εύκολα από αυτή την ομάδα - τα γνωστά περί φανέλας. Δεύτερον, γιατί για ένα ημίχρονο είδαμε μπάσκετ. Ντράηβ, σωστά ποσταρίσματα, λίγα και καλά μακρινά σουτ, ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ (θα μαλλιάσει η γλώσσα μου για το πόσο χρήσιμος παίκτης είναι) και πολλές έξυπνες άμυνες.

Κατά τα άλλα η τελευταία φάση μπορεί και να είναι βήματα αλλά όταν η ομάδα σου μπαίνει τόσο σοφτ και υπεροπτικά ότι “τους έχουμε”, απλά δεν πρέπει να μιλάς για αυτά. Για Σπανούλη με κάλυψε ο ΚρισΠ - ας μη γίνω εμπαθής πάλι.

Πάμε για μεγάλο τίτλο τώρα, το καλοκαίρι όμως αλλαγές όπως και να 'χει.

Εγώ πάλι που δεν είδα τον αγώνα θα ήθελα να μου πει κάποιος αν δικαιολογούνται οι δηλώσεις των αδελφών. Όχι ότι τους έχω σε υπόληψη (αλλά τουλάχιστον στις καταχρήσεις φαίνονται πιο νορμάλ) αλλά για να λες ότι ο Βασιλακόπουλος δεν σου δίνει πρωτάθλημα και ότι δε θα στείλεις παίχτες στην εθνική, πρέπει να έγιναν σημεία και τέρατα. Γιατί εγώ με το φτωχό μου το μυαλό υποψιάζομαι ότι δε θέλουν να στείλουν την τυροσαλάτα στην εθνική και βρίσκουν χίλιους-δυο λόγους. Διότι αν πει απλά -δεν πάω, μετά καταρρέει το οικοδόμημα μερικών για τον Διαμαντίδη.

Μια φυσιολογική διαιτησία ντέρμπυ ήτανε. Οι δηλώσεις είναι απλά απόρροια του κλίματος που δημιούργησε ο Τράκης. Γιατί, αν κατάλαβες, τα ξεφτιλίκια του μια χαρά δουλέψανε, πήγανε πάλι οι αργόσχολοι στις προπονήσεις και στα ξενοδοχεία και στο τέλος έγινε και το διπλάκι άρα όλα μια χαρά. “Γιατί όχι κι εμείς λοιπόν;” Απλά αντί για μπινελίκια, προκάλεσαν διαφορετικά.

ΧμμμΜμμ, μήπως το θέμα με την εθνική έχει να κάνει και με φράγκα ; Εγώ υποψιάζομαι πως ανακαλύψανε κάποια κομπίνα με τα ασφάλιστρα και γιαυτό κάνουν ντόρο τόσο καιρό. Βέβαια, μιας και έχουμε και τελικούς οι δικοί μας προσπαθούν, βλακωδώς, να πιέσουν την κατάσταση. Θα μάθουμε στην πορεία.

Εγω παλι εχω μια απορια: Τον Παππα γιατι δεν τον βαζει να παιξει; Τοσο λιγος φαινεται στις προπονησεις που δεν παιζει καθολου κι αντιστοιχως παιρνει χρονο ο αθλιος δυστυχως Ουκιτς;

Παροπλισμένος με εντολή Τράκη.

Ξέρουμε τον λόγο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τσακώθηκε είτε με διαμαντίδη είτε με αλβέρτη. Δεν θυμάμαι ακριβώς με ποιον. Οκ , αυτό μου το είχε πει άτομο που του το χε πει άτομο :p, αλλά πλέον νομίζω πως είναι φως φανάρι. Το να αφήνεις τέτοιον παίχτη( μας είχε κάνει γιογιορίνο στο κύπελλο) εκτός τελικών, την ώρα μάλιστα που Μπράμος, Ραιτ, Ούκιτς, Κάρυ σέρνονται το δείχνει ξεκάθαρα.

Εγώ κάτι υποψιάζομαι (με βάση και κάποιες πληροφορίες που έχω), αλλά καλύτερα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.

Μπαρότσαρκες ; πήδηξε τη γυναίκα του ελευθερόπουλου ; Τι τι τι :stuck_out_tongue:

Ας πούμε ότι αυτό που έχω στο μυαλό μου δεν έχει σχέση ούτε με μπάσκετ ούτε με κουτσομπολιά/κατινιές αλλά είναι όντως σοβαρό. Βέβαια μπορεί και να πέφτω δραματικά έξω οπότε, το ξαναλέω, :-#

Οτι και να εγινε ο Παπας πρεπει να αρχισει να παιζει.Εβλεπα χθες τον Ουκιτς και μου ερχοταν να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο.Παλι καλα που ο Φραγκι αρχισε να βαζει τον Γιανκοβιτς και φαινεται να παιρνει τα πανω του

Λέγε βρε Γκράχε …

Sent from my iPhone using Tapatalk

[B][SIZE=3]ΑΝ ΔΕ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΝΙΚΝΕΗΜ ΜΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ[/SIZE][/B]

[SPOILER]Καλά έτσι κι αλλιώς δεν, αλλά λέμε :p[/SPOILER]