Παναθηναϊκός

Τι θες τωρα ; Προσωπικό μηνυματάκι ; Έλα κερνάω μπυρα , τεκίλα οτι γουστάρεις τέλος πάντων gracchus babeuf

Sent from my iPhone using Tapatalk

Επειδή εσύ δε θα μ’ αφήσεις, θα την ξεφουρνίσω τη θεωρία συνωμοσίας μου κι ας μην αποδειχθεί αληθινή:

Παίζει να είναι πολιτικοί οι λόγοι που δεν παίζει ο Παππάς.
Και στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική.

There. I said it.

Θες να κάνεις μια λιγο μεγαλύτερη ανάλυση γιατι ειμαι και εντελώς χαζος και δεν στροφάρω ; Τι άλλαξε δηλαδή απο την μέρα που τον πήραμε και δεν μπαίνει να παίξει ουτε στα παιχνίδια πρωταθλήματος ;

Καθαρά κουτσομπολίστικα και μόνο από ότι έχω ακούσει από εδώ και από εκεί, από γνωστό που είχε έναν φίλο που είχε έναν αδερφό που έπαιζε ρολόι με τον Παππά όταν ήταν στο δημοτικό, πιστεύω άνετα αυτό εδώ:

Και ο gracchus κανει την πάπια.

Και η ξεφτίλα συνεχίζεται. Τον τιμωρεί ο αθλητικός δικαστής, αυτός ψάχνει παραθυράκι μη και χάσει απόψε το θρίαμβο της αρμάδας που έφτιαξε, οι άλλοι περιμένουν τι θα γίνει μήπως και αποσύρουν την ομάδα και για μπάσκετ ούτε λόγος.

Ας το πάρει κάποιος στα χαρτιά, στα πλαστικά ή στα αλουμίνια, είτε εμείς είτε ο ΟΣΦΠ ειλικρινά δε με νοιάζει καθόλου πλέον.

ακριβως. πρωτη φορα τετοια αδιαφορια για τελευταιο τελικο. πληρης απαξιωση!

Παμε τριφυλλαρα μου για να σηκωσουμε με τρελα αλλο ενα

Ο Αλβερτης το εχει παρει απο όλες τις θέσεις πλέον. Μένει μονο αυτη του προέδρου !

Μεταξύ μας, αυτή τη φορά απλά απέφυγε να το χάσει :stuck_out_tongue:

Τεραστια περηφανια για αυτην την ομαδα.Το μονο που μενει ειναι να το παρουμε απο 2-0 υπερ τους

Πέρυσι λέγαμε και γελάγαμε “τουλάχιστον μένει ο Άρτζυ προπονητής”. Φέτος ούτε πλάκα :frowning:

Ο Παναθηναϊκός τείνει -αν δεν έχει ήδη γίνει- να μεταλλαχθεί σε ομάδα του προέδρου και όλοι οι υπόλοιποι να είναι κάτω από αυτόν, πλην Διαμαντίδη για όσο υπάρχει ακόμα.
Τακτικές, επιλογές και συμπεριφορές Κρόκους με την αποστροφή που σου προκαλούσε ο Τζίγγερ συνάμα. Η Ευρωπαϊκή αίγλη της ομάδας έχει απωλεσθεί και παράλληλα έχει αποξενωθεί από τον κόσμο της που τη στηρίζει τόσα χρόνια. Όχι δεν μπορώ με τίποτα να χαρώ τις κούπες που χαιρόμουν επί εποχή Ζοτς και δεν έχει να κάνει μονάχα με το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν αποτελέι πλέον κομμάτι της ομάδας.

ο τρακ’σ ειπε γιατι οχι με αλβερτη του χρονου. ωρεμαλακαμου. τεπελενι βλεπω παλι

…φέτος όμως πήρε μάγκικα τα δυο τελευταία παιχνίδια…του αξίζει να μείνει στον πάγκο…πιστεύω:):!:

διαχειριστηκε σωστα την ομαδα στο ψυχολογικο κομματι και στον τσαμπουκα, ειμαι σιγουρος γι αυτο, αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να στησει μια ομαδα απο την αρχη κτλ…

…σαν βοηθός εννοώ:):!:

Από ότι βλέπεις μικρή η απαξίωση. Κι η κατάσταση βαίνει από το κακό στο χειρότερο, και γιατί όχι με Αλβέρτη του χρόνου; Και μόλις χάσει από καμιά Άλμπα Βερολίνου να γράφει η Πράσινη “κατεβάστε το λάβαρο” και να τον διώχνει κλωτσηδόν.

Καμία περηφάνια - τουλάχιστον όχι φέτος.

Πες τα να 'γειάσει το στόμα σου!! Μεγάλη η εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου, αλλά στο άλλοτε παραδοσιακό δυνατό 3ο δεκάλεπτο έπεσε τρομερά η ομάδα. Για να κάνεις καλή πορεία του χρόνου σας Ευρώπας θες οπωσδήποτε προπονητή.

Πάντως, για να μη μας λένε αχάριστους, αποθεώσαμε και τον Σπανούλη

Το θέμα είναι οτι δεν υπαρχει και διάθεση για αλλαγη τακτικης απο τη διοικηση, αντιθετως η ολη κατασταση παρασερνει και τους αφους. Τωρα αν καποιοι εμπνεονται απο ολο αυτο το κλιμα, εγω παο πασο, ο καθενας με τα γουστα του. Γενικα τα ειπε καλα και ο ποστ-ντιτζιταλ πιο πανω.