Παναθηναϊκός

2η με 3η θεση ειναι καλα
πολυ δυσκολος ομιλος
Η Ρεαλ εχει τον καλυτερο ομιλο.

Πηραμε τον Steele για το τερμα

Με Σταντάρ Λιέγης. Οποία ομαδα και να έβγαινε αντίπαλος απο την κληρωτίδα θα ειχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μια χαρα ειναι η κληρωση.Τους εχουμε τους Βελγους

Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιες σιγουριές. Οτι κάναμε ενα καλο δεύτερο γύρο πέρυσι δεν σημαίνει οτι μπορούμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη.

Δεν ξέρω αν “τους έχουμε” (μπορεί και όχι), αλλά απ’ το να παίζαμε με καμιά Ζενίτ και να πηγαίναμε για ολιγοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Λένινγκραντ, πάλι καλά να λέμε - κάπως αυξήθηκαν οι πιθανότητες.

Χωρίς μεταγραφές που πάμε? Κέντρο ενισχυθήκαμε? Ο Πράνιτς τελικά θα παίζει με την ομάδα? Έχω χάσει επεισόδια.

πιστευω οτι η κληρωση ειναι πολυ καλη και ειναι στο χερι μας.
Απο μεταγραφες αλλες δεν εχω ακουσει κατι.

Στο μπασκετ πηραμε τον Εστεμπαν Μπατιστα
http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=26081

Δεν τον ξερω αλλα εχει καλο βιογραφικο και στατιστικα.

Εγώ πάλι νομίζω ότι η Σταντάρ έχει ανέβει πάρα πολύ. Είστε πολύ δύσκολα.

Καλά από ομάδες που επειδή απλά δεν τις πολυξέρουμε, τις θεωρούμε ψιλογιατομπούτσο, στα μέτρα μας κι όλα αυτά, άλλο τίποτα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει μπάλα.

Το κορυφαίο παράδειγμα, χαρακτηριστικό της γενικής ασχετοσύνης, είναι ένα περιστατικό που τώρα που θυμήθηκα θέλω να μοιραστώ μαζί σας, αγαπητοί συμφορουμίτες. :stuck_out_tongue: Θυμάστε τότε που είχαμε παίξει με τη Λα Κορούνια; Γύρω στο '99-'00 αν δεν κάνω λάθος; Που τότε η Λα Κορούνια είχε κάτι παίχτουρες όπως Μακάι, Βαλερόν, Φλάβιο Κονσεϊσάο, Φραν, Τριστάν, Καπντεβίγια και δε συμμαζεύεται; Και εκείνη τη χρονιά πήρε και το πρωτάθλημα στην Ισπανία;

Ε, τη μέρα που κληρωθήκαμε μαζί τους άκουγα στο σχολείο από διάφορους “ποιά είναι αυτή ρε;” “την ξέρει η μάνα της;” “γαμώ τις κληρώσεις”, “χαχαχαχα τι Λα Κορούνια ρε, τους έχουμε σκίσει μέσα έξω” :lol:

Δεν περασαμε επειδη δεν εμπαινε η πορνη μεσα…

Ελπιζω στους ψηλους να μη μεινουμε με Μπατιστα-Μπλακχεντ, υπαρχει προβλημα

Παράδειγμα επίσης κορυφαιο ειναι η Μάλαγα που λέγανε οτι εχει και οικονομικά προβληματα και ειναι στα μέτρα μας και οπως αποδείχτηκε στο παρα 1 δεν πήγε ημιτελικό CL.

Σλοτερ γριφος. Νελσον [B]εξαιρετικη [/B]επιλογη θεωρητικα, γνωστης ευρωπαικου παιχνιδιου αρκει να τα καταφερει στο βημα παραπανω. Μπατιστα…γιατι; Απ οτι διφαινεται απο Τρακεια ΜΜΕ θα ειναι η βασικη επιλογη :?. Καλαθης κατα 95% δεν ερχεται, απ οτι φαινεται ειναι θεμα salary cap του Μεμφις η δλεια, διοτι με τα χρηματα του Νικ δεν βρισκουν κατα τη γνωμη τους καποιο αξιοπιστο πλεημεηκερ. Και τωρα, περιμενουμε να τελειωσει το ευρωπαικο νεων για να δουμε αν θα παρουν κανα πιτσιρικι. Το μονο σιγουρο ειναι οτι φετος απ αυτα που διαβαζουμε παμε με εξαιρετικα χαμηλους στοχους, αν αναλογιστει κανεις οτι προπερσυ και περσυ αρχιζαμε με…7 αστερια

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, Μπαρτζώ-Σπανούλης έμειναν οπότε θα αναλάβουν αυτοί δράση στους τελικούς. :smiley:

Ποιος νοιαζεται για τους τελικους, παντα μιλαμε με ορους f8-f4 πλεον…

αύριο το “μεγάλο” ματς… τι βλέπετε? εγώ με Χ θα είμαι ευχαριστημένος. με 1-1 θα κάνω τούμπες

γιατι οχι σε μια νικη εστω και με 1-0

Δυσκολο το παιχνιδακι για χηναρακι το κοβω και μακαρι να ειναι με γκολ

στο 2ο ημίχρονο ήμασταν σαφώς ανώτεροι, με 1-2 κλασσικές ευκαιρίες. ήταν κι οι άλλοι ξυλοκόποι. κρίμα που δεν κάναμε το διπλό. Ελπίζω την άλλη βδομάδα να μη μπει με άγχος η ομάδα.

Πήγαινε αγόρι μου να παίξεις στην Τσερμετσιβιγκαλινιτς Ζάγκρεμπ που μου 'χεις και άποψη