Μην ειρωνεύεσαι φίλε μου, ήτανε και στο ΝΒΑ λέει το παιδί.
Οργανωτής κιόλας.
Δεν του περνάει βέβαια απ’ το μυαλό να αναρωτηθεί πώς γίνεται και από αυτούς που πήρανε 4 κούπες σε 2 χρόνια, ένας πήγε στη Ρεάλ, ένας άλλος στην Εφές του Ίβκοβιτς και αυτός διαπραγματεύεται με την παγκόσμια Τσεντεβίτα.
Εντωμεταξύ αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ χρειάζεται ένα τριάρι με άμυνα και καλό σουτ, έναν αθλητικό σέντερ (Μπατίστα και Λουκάς είναι βαρείς) και αν του βγει ο Σλότερ, θα έχει φτιάξει μια χαρά ρόστερ.
Αφήνω την πιτσιρικαρία στην άκρη προς το παρόν, γι’ αυτούς θα ξέρουμε σε 3 (ίσως και περισσότερα) χρόνια τι ψάρια πιάνουν.
Ξεκίνησε πολύ καλά… αλλά ανοίχτηκε πολύ στην άμυνα. Τρεις ευκαιρίες κάνανε με τον ίδιο παίχτη από την ίδια γωνία. Δλδ έλεος… για να δούμε το δεύτερο ημίχρονο μπας και γίνει κανένα θαύμα
Ε, δύσκολο.
Πάντως κλασσικό σενάριο ευρωπαϊκής ρεβάνς στη Λεωφόρο μετά από θεωρητικά καλό αποτέλεσμα έξω: η ομάδα μπαίνει πολύ δυνατά, πιέζει, βάζει γκολ, λες μια χαρά όλα, οι άλλοι να μην υπάρχουν μέσα στο γήπεδο, και ξαφνικά να τρώμε δύο γκολ για πλάκα. Πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό τουλάχιστον άλλες τρεις τέτοιες περιπτώσεις από παλιά.
Ναι πχ Ρέιντζερς το 2008, για μένα η μεγαλύτερη ντροπή των τελευταίων 10 χρόνων.
Για άλλη μια φορά πάμε να αποκλειστούμε από την Σταντάρ Λιέγης.
Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο, τώρα που οι αντίπαλοι είναι φανερά ανοργάνωτη και υποδεέστερη ομάδα ή τότε που αποκλείσαμε ολόκληρη Ρόμα και στήθηκαν στα 4 για να πάρουν το νταμπλ.
Δε βαριέσαι, τι είχαμε τι χάσαμε… Έτσι κι αλλιώς και να περνούσαμε στο δεύτερο προκριματικό οι πιθανότητες να περάσουμε σε όμιλο του Τσ. Λ. ήταν ελάχιστες, με τις ομάδες που περιμένουν εκεί. Τουλάχιστον προσπάθησαν τα παιδιά όσο μπορούσαν στο δεύτερο ημίχρονο, άμα δε σε θέλει κι η μπάλα άστο να πάει να γαμηθεί. Πάντως μπορούμε να προκριθούμε σε όμιλο του Γιουρόπα.
Δεν πειραζει ρε μαλακες.Ηταν και κωλοφαρδοι στις 2 πρωτες ευκαιριες 2 γκολ.Απο το 70 και μετα πιεσαμε πολυ δεν εμπαινε και η πουτανα με τιποτα.Παμε τωρα για τα προκριματικα του γιουροπα
Ρε αυτός το πήρε κατάκαρδα. Ψυχραιμία ρε, σιγά την καταστροφή! Η ομάδα παραλίγο να χρεωκοπήσει πριν από μόλις δυο χρόνια. Με πρεστίζ και πούτσες μπλε θα ασχολούμαστε τώρα;
Εν τω μεταξύ, ποιός άλλος γαμήθηκε στα γέλια με το “ΤΙ Ε ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ Ε” του Τριανταφυλλόπουλου προς παίκτη της Σταντάρ σ’ εκείνο το τάκλιν στα πλάγια; :lol:
Ε, εντάξει, όχι ακριβώς, είχε δυο νίκες. =Ρ Μάλιστα η μία ήταν απ’ αυτές που λέμε μάγκικες ρε παιδί μου. Στους 8, 2-0 τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας έξω, μετά από 0-0 στο πρώτο ματς στη Γλασκώβη :!: ΟΚ, ρισπέκτ.
Πάντως εκτός από μας, και τη Φιορεντίνα (στον ημιτελικό) χωρίς νίκη την πέρασε - στα πέναλτι μετά από δυο ισοπαλίες Εκείνη τη χρονιά όμως η Ζενίτ ήταν πραγματικά αχτύπητη στη διοργάνωση.
Είδα μόνο φάσεις, οπότε δεν έχω άποψη για το ματς.
Τυχερός στο 1-0 ο ΠΑΟ, αρκετά άτυχος στις φάσεις που έκανε από το 70’ και μετά.
Η φάση του 1-1 όμως, είναι κλασική περίπτωση ηλίθιου γκολ που τρώει ελληνική ομάδα επειδή οι παίκτες της είναι εντελώς απαίδευτοι (ποδοσφαιρικά). Μια τραγική λάθος πάσα στο κέντρο, μετά καμία προσπάθεια για φάουλ που θα ανακόψει την αντεπίθεση και τέλος ενώ είναι προφανέστατη η κίνηση στο χώρο που θα κάνει ο επιθετικός όπως και η πάσα του συμπαίκτη του, οι τρεις αμυντικοί αδυνατούν να αμυνθούν στοιχειωδώς σωστά.
Δυσκολη η κληρωση μαγκες.Μπορουμε να περασουμε αλλα θελει πολυ προσοχη αφου οι Δανοι ειναι πιο ετοιμη και εχουν παιχνιδια στα ποδια τους.Χαμηλα το κεφαλι και βλεπουμε