Μαλακια του Τριαντα οντως.Κατα τα αλλα πολυ ωραια μπαλιτσα απο την ομαδα.Η Μιντιλαντ ηταν για πολλα γκολ παντως τραγικη ομαδα.Μου αρεσει που ειναι και πρωτη στην Δανια.Φαντασου τι χαλια εχουν οι αλλοι
Ο Μπεργκ τι κανει στην Ελλάδα ακριβώς??!!! Πολύ καλός για εδώ. Τρομερός χτες.
…τόσους παίκτες παίρνει ο φαταούλ, και τον σέντερ - φορ που θά’θελε ο Ολυμπιακός, τον έχει ο ΠΑΟ:-k
…ο Μπεργκ είναι ο ''Τούρμπο Μπεν Κρίστιενσεν, με πιο αθλητικό κορμί
:):!:
Οπως εσεις ειχατε παρει Μελμπεργκ μεσα απο τα χερια μας ( που ηταν το στοπερ που θα αλλαζε ολη την εικονα της ομαδας.
Ο Φαταουλ δεν παιρνει τετοιου τυπου παιχτες σαν τον Μπεργκ με ρισκο να του βγουν ή να μην του βγουν. Η’ θα παρει καποια καλα ονοματα που ειναι ομως στην δυση της καριερας τους ή θα παρει παιχτες που ελπιζει να τους πουλησει πολυ πιο ακριβα μετα απο 1 ή 2 σεζον.
Ο Μπεργκ αν συνεχισει τοσο καλα και φετος δεν νομιζω οτι θα μπορεσουμε να τον κρατησουμε…
Ομως αν π.χ. ο Μητρογλου περυσι πουληθηκε σχεδον 15 εκ. , ποσο μπορει να πιανει ο Σουηδος στο τελος της χρονιας και στα 29 του ;
Αν συνεχίσει και σκοράρει σε ευρωπαϊκά ματς και παίξει και εθνική Σουηδίας, θα πιάσει αρκετά.
Και εκει τι κανεις ; Τον δίνεις για 7 εώς 10 μυρια για να καλύψεις τα έξοδα σου και παίρνεις αλλο επιθετικό ή τον κρατάς μήπως βγεις τελικά μεσα απο τα play off στους ομίλους του CL και κρατάς και τον κόσμο ικανοποιημένο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ντάξει πάντως 2 τετ-α-τετ που χάσαμε (το ένα μάλιστα του Μπεργκ που το περάσαμε στο ντούκου γιατί έβαλε άλλα τρία) απλά δεν επιτρέπεται να χάνονται. Ευτυχώς ήταν μπυραρία η Μίντιλαντ και δεν μας κόστισε αλλά ακόμα και απέναντι στην Σταντάρ που σερνόταν μετά το 30’ ξέρω 'γω κόστισαν και με το παραπάνω τέτοιες χαμένες ευκαιρίες.
Ντάξει το να βρεις επιθετικό που να σου κάνει αυτά που κάνει ο Μπεργκ σε γκολ/ασσίστ με τέτοια λεφτά είναι, αν όχι αδύνατο, εντελώς απίθανο.
Άντε να παίξουμε πάλι επιτέλους στην Ευρώπη, έστω και Γιουρόπα, να δω λίγο Παναθηναϊκό γιατί “”“Σούπερ Λίγκα”"" ούτε φέτος δεν μου πάει να δω…
Φαινότανε το πράγμα … Η άμυνα μας ειναι προβληματική. Ειχε φανει και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια.
Χαλια ημασταν αλλα και παλι μας σφαξανε.Ο Θανος στα 3 πεναλτι εδωσε το 1.Τουλαχιστον ας ελπισουμε να μην ειναι σοβαρος ο τραυματισμος του Μπεργκ
Δυστυχώς 2 μήνες εκτός.
ΥΓ. Δίνεις 200 χιλιάρικα παίρνεις Παπαδόπουλο και εχεις και μια αξιόπιστη λύση γενικα χωρις να περιμένεις το Πέτριτς σε καθε παιχνίδι.
ΥΓ 2. Για το χθεσινό δεν μας φταίει καμια διαιτησία. Μην παραμυθιαζόμαστε μόνοι μας.
Δεν παιξαμε καλα αλλα στην φαση του Μπεργκ ηταν πεναλτι και αποβολη και εκει τελειωνε το παιχνιδι.Τωρα χωρις Μπεργκ 2 μηνες ειναι δυσκολα τα πραγματα.Για να δουμε και τι λεει αυτος ο Μπερισα
Ελλας ευρωπη Παναθηναικος!!!Μπραβο στα παιδια για την προκριση.Μαρκους ψυχαρα για παρτη σου
Πραγματικα έπρεπε να σπάσουμε την μιζέρια των τελευταίων ετών. Αποτυχία που δεν παίξαμε στα play offs του CL αλλα και η συμμετοχή στους ομίλους στου Europa ειναι το πρωτο βήμα για να μπούμε ξανα στην ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη.
Εμενα αυτο που με ευχαριστει παντως ειναι οτι απο περσι αυτη η ομαδα ειναι μια οικογενεια
Δύσκολη κλήρωση, θα παλέψουμε με Ντιναμό για δεύτερη θέση. Ζόρικα τα πράγματα γενικά.
Εφικτη η προκριση.Ουτε η Αιντχοφεν ειναι φοβητρο.Με σοβαροτητα περναμε κατα την γνωμη μου
Ναι και εμένα η Δυναμό με χάλασε απο τις τρεις. Θεωρητικά ειναι ολες στα μέτρα μας αλλα δεν μας εχω και τεράστια εμπιστοσύνη …
Η Αιντχοβεν ειναι λιγο πιο δυνατη απο περσι.
Με καλη αποδοση περναμε στην επομενη φαση.
Γίνεται σε κάθε ματς στο οποίο θα είμαστε ΤΟΣΟ άθλιοι, να κερδίζουμε ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ;
[SPOILER]inb4 captain obvious απάντηση εξυπνάκια “ΟΧΙ - χαχα”[/SPOILER]
Στο πρωτο ημιχρονο ημασταν χαλια.Μετα το 60 ανεβηκαμε και χασαμε αρκετες ευκαιριες.Οπως και να εχει καρυδατη ανατροπη.Για να δουμε πως θα παρουσιαστει η ομαδα μετα την διακοπη