χέσε τον Πέτριτς. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΤΣΟΛΗΣ. τι θα γίνει θα βγει καμιά φορά σωστά; τι τον έβαλε σήμερα ο Αναστασίου;
καλά ας θυμηθεί ο Τριάντα να παίρνει και καμιά κεφαλιά , να έχει σωστές τοποθετήσεις ,
βασικά να έχει τη στοιχειώδη συγκέντρωση .
όλη η άμυνα μόνο tattoo έχει να επιδείξει (εξαίρεση για σήμερα ο Κροάτης) , ας αφήσουν τα κουρέματα και τα tattoo και να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους !
και ο Πρανιτς παλι αγγαρεια εκανε.
Γενικα δεν δειξαμε τιποτα σαν ομαδα εχθες,χαναμε την πασα στο ενα μετρο και ουτε μια
ουσιαστικη ευκαιρια.
Ο Κοτσολης για μενα δεν κανει,τοχω ξαναπει.Δεν ξρω γιατι τον βαζει.
Είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι για τη σημερινή πούτσα;
Μην υποβαθμίζετε μια πιθανή ήττα. Ντέρμπι θα είναι και σήμερα και- ακόμα και άδειο -ΟΑΚΑ η παράδοση είναι υπέρ σας.
Bασικα, τοσο λουζερ που εχει γινει η ομαδα σου με βαζελο, εγω θα 'λεγα μην “προδικαζετε” αντι για μην “υποβαθμιζετε”.
Άσε που θα θέλει εκδίκηση και ο Ιβάνοβιτς από τον Μπαρτζώκα (τελευταίο του ματς σε πάγκο συλλόγου το Κάχα-Ολυμπιακός 72-89 στις 16/11/2012).
Εγώ, ως συνήθως, είμαι ο Κασσάνδρας του ρόκινγκ…φοβούμαι…
Δεν είσαι μόνος
Στην θέση 4 δεν έχει αλλάξει τπτ σε σχέση με πέρσι που ο Πάο είχε προβάδισμα.
Στο 5 , πρώτη φορά θα δούμε Ντάνστον Vs Μπατίστα .
Στο 3 γίνεται πανηγύρι δεν έχω ιδέα τι θα δούμε
Στο ασσόδυο, πέρσι θυμάμαι Σπανούλη μπλοκαρισμένο, Σλούκα μέτριο, Μάντζαρη “μαζεμένο”, κατσίβελη ευνουχισμένο. Ο Λαφαγέτ είναι πρωτάρης.
είμαι ο μόνος που θέλω να φάμε ένα ξεγυρισμένο χαστούκι μπας και καταλάβει ο Τράκης τι μαλακίες κάνει? (όχι ότι θα γίνει τίποτα, αλλά για να βράσουν τα αίματα)
περιμένω με λαχτάρα να δω το υπερθέαμα του 52-56 / 56-52 και να πάω ταμείο με το υπέροχο άντερ 148 μου,
Απροσδοκητα καλα παιζει η ομαδα.Μπραβο για την εμφανιση χασουμε-κερδισουμε.
OK αντέξαμε 20 λεπτά, κάτι είναι κι αυτό
Ξετσουτσούνιασε κι ο Βασιλάκης - πού καταντήσαμε.
ελα μωρη Μπαρτζωκαρα αγχωσου και καντο μπουρδελο το ματσακι να το παρουμε.
ο ολυμπιακος με συγκινει
Μπήκε ο Σπανούλης και τα καταφέρανε. Αυτά μόνο αυτός. Ακόμα και στο άδειο ΟΑΚΑ κομπλεξάρετε.
Γιώργο Μπαρτζώκα σ’ ευχαριστούμε, το όνομά σου έχει ήδη γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου :!:
Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει αυτό ανα την υφήλιο
XAXAXAXAXAXA!!! Δεν υπαρχει!!!
γελάω σαν να μην υπάρχει αύριο