Παναθηναϊκός

Τεραστια περηφανια τριφυλλαρα μου!!!Ειναι βαρια η φανελα μπραβο ρε μαγκες μπραβο

:lol3:

Ωραίος ο Πάο, αλλά δεν αποτελεί κριτήριο για την πορεία του φέτος μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα. Έχει γίνει αξίωμα πλέον.

ΑΕΚτζης εγώ, πήγα κλασικά στην τράπεζα που πάω κάθε μέρα λόγω δουλειάς. 4 πράσινοι εκεί παίξανε στοίχημα ότι θα χάνατε με πάνω από 20 πόντους. Απόδοση 15 νομίζω. Εγώ τους είπα ότι θα κερδίσετε και μου παν κερνάμε καφέ αν γίνει κάτι τόσο απίθανο. Συγχαρητήρια. Παλικαρίσια νίκη!

Θα τον σουταρουμε! Μην μας δουλεύεις !

μήπως ο Μπατίστα ήταν οφσάιντ?

ειλικρινα στο -4 το πιστευα. μπαρτζωκαρα μια ζωη. μπραβο ομως και στην ομαδα, τετοια θελουμε

Στον πούτσο μου τι θα κάνετε εσείς, εμείς θα τον βάλουμε στο Χολ οφ Φέιμ. Προτείνω να μπει φωτογραφία του εκεί ψηλά δίπλα στη φανέλα του Αλβέρτη.

Επίσης, μακάρι να μπορούσα να μη σας δουλεύω, αλλά επιβάλλεται. Ξανά και ξανά και ξανά.

Ένσταση λέει κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο…

Για τις τσηρλήντερς που μας τα έσπασαν με τις τσιρίδες τους σε κάθε επίθεση τίποτα, μόνο για τους οπαδούς και τον Τράκη λέει η ένσταση [-X

Γενικά πείτε λίγο όσοι ξέρετε, τι άλλαξε από πέρυσι και ο Παππάς πλέον παίζει κανονικά;

^
Θεέ μου

Το ξέρω ότι έχω να προσευχηθώ σε σένα πάρα πολλά χρόνια.
Δε φταίω εγώ, εσύ φταις (που δεν υπάρχεις).
Αλλά σήμερα, θα προσευχηθώ.
Θα προσποιηθώ ότι υπάρχεις.
Επειδή θέλω να σου ζητήσω ένα πράγμα μόνο.
Σε παρακαλώ Θεούλη μου, ΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

ΛΟΛ, didn’t see that coming.

τον ήπιαν απ’το 15μελες ρε μαλάκα

[I]“Από το Μποχωρίδη χάσατε, ε!”[/I]

Ε αυτό, ποιος μπορούσε να το προβλέψει;

Οκ έχασαν οι άλλοι, αλλά μάγκες οι δικοί μας που το κηνύγησαν και κέρδισαν ε.

Τι ωραίος μπασκετικός ψηλός αυτός ο Μπατίστα; Καλοί και χρυσοί για pick n’ roll και alley-oops οι undersized (που έλεγε κι ο εκφωνητής) ψηλοί των τελευταίων ετών, αλλά μου είχε λείψει ένας ψηλός με ωραίο ρολάρισμα και επαφή με το καλάθι (όχι Λουκά, δεν λέω εσένα παιδί μου).

Θύμισε Πέκοβιτς ο Μπατίστα ή είναι η ιδέα μου?

Τι χαρά ήταν αυτή. Εκεί που περίμενα να φάμε 30άρα γύρισα σπίτι άνοιξα pc είδα το αποτέλεσμα και έμεινα μαλάκας. Χαλάλι όμως :stuck_out_tongue:

η ένσταση του ολυμπιακου ήταν για τα επιπλέον 40 άτομα που ήταν στο γήπεδο(έκαναν θόρυβο και δεν ακούστηκε το “κάντε φάουλ” στο τέλος του μπαρτζωκα…Not!), και οχι για την παρουσία του τιμωρημένου γιαννακοπουλου και τις απειλές που έκανε στους διαιτητές. ευφυέστατοι…

*το οτι τους έλεγε “θα έρθω σπίτι σας το βράδυ” εννοώντας μπράβους και τα λοιπά,έστω και στον “αέρα”, δείχνει ποιος έχει στα χέρια του μια τέτοια μεγάλη ομάδα. χαρείτε τώρα που κερδίσατε τον κομπλεξικό

*μπατιστ-α, θεος

Για να είμαστε δίκαιοι όμως, οι γκρι πάλι έκαναν τη βρώμικη δουλειά.

Μια ματιά στους αριθμούς, δείχνει ότι ο Διαμαντίδης πριν απ’το χθεσινό ματς φέτος είχε εκτελέσει 0 (μηδέν) βολές.

Ε χθες ζήσαμε την αλητεία, με τον Διαμαντίδη να εκτελεί 2/2 (δύο στις δύο).

Να’στε καλά σε 10 χρόνια να υπολογίζετε τις υπερδιπλάσιες βολές του Μποχωρίδη.

Να πω εδώ ότι δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω livestreaming εις τα εξωτερικά για να δω το ματς χτες. Μόνο και μόνο από στατιστική και highlights όμως, είναι προφανές το γιατί ένας κανονικός προπονητής (ούτε Πέδουλας, ούτε Χαηλάντερ Φράγκι) έδωσε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στον Βλάντο και είχε πρώτο βιολί στην επίθεση τον Παππά. Ανεμίλησε η μουγκή λέμε

Χάλασε το ρόκιν, ούτε μια κουβέντα για την εμφάνιση παππά από γνώστη φλουνταιζντ.