Θα κλαίμε αίμα.
βάζω στοίχημα ότι στο 6μηνο θα ακολουθήσει κι αυτός τον καλλιτεχνικό δρόμο του Γιούρκα
Στο μεταξύ εννοείται ότι είπα αυτό που είπα ενώ ταυτόχρονα έχω την κρυφή (αλλά ΠΟΛΥ κρυφή) ελπίδα ότι θα γίνει κανα ποδοσφαιρικό θαύμα και θα ξαναγίνει ο παλιός Νίνης.
[SPOILER]Ε; Ε; Καλό δεν ήτανε; Όχι, πείτε μου.[/SPOILER]
ειχαμε θεμα στη συγκεκριμενη θεση και τον πηραμε???
αντι να κοιταξουν για κανα σεντερ φορ ακομα και εναν αμυντικο που σιγουρα χρειαζονται.
μην τρελαθουμε τωρα. και βεβαια εχεις θεμα στο δημιουργικο κομματι.
Τωρα αν ο Νινης ειναι λυση για φετος πολυ αμφιβάλλω. Αλλα με πολυ δουλεια ισως κατι να γινει. Νεος ειναι ακομα και τις ευκαιριες του θα τις παρει στην ομαδα.
Ειναι στα δικα του ποδια να τις αξιοποιησει.
ναι οντως και εκει εχουμε θεμα αλλα δεν ξερω κι εγω ποσο μπορει ο Νινης να το κανει.
Τελος παντων ,περιμενω σημερα ενα πολυ καλο αποτελεσμα για να εχουμε καποιες ελπιδες προκρισης.
Κριμα γιατι το προσπαθησαμε πολυ σημερα αλλα η αμυνα εμπαζε απο παντου
κριμα βεβαια γιατι παιξαμε καλα αλλα μετα το 2-2 που ηταν οφσαιντ
πεσαμε τελειως σαν αποδοση .
Του χρονου πιο δυνατοι!!
Αποψε στο μπασκετακι να δουμε τι θα κανουμε. Ειναι κρισιμο το παιχνιδι αμα θελουμε εναν διχτυ ασφαλειας-προκρισης στην επομενη φαση. Θελουμε 5 νικες για να περασουμε στα σιγουρα, αυτο το παιχνιδι αμα παρουμε και παρουμε εξω Τουροφ και Μπαγιερν μεσα το εχουμε καθαρισει.
Ωραία πράγματα και σήμερα, και το σημαντικότερο χωρίς να τραβήξουμε καμιά 25άρα τρίποντα. Μπράβο στα παιδιά.
Ξερω ξερω, φτου φτου μην το ματιασουμε αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι βλεπουμε μπασκεταρα περα απο τις νικες που πριν απο ενα μηνα δεν τις ειχαμε καν δεδομενες!!! Ο Μπασιστα τι ΝΓΚΑΒΛΑ που ειναι ρε γαμωτο.
Ο Μποχω θελει τρελη δουλεια ακομα. Ο ΔΔ επαιξε πολυ απ οτι φαινεται αν και στο τελος τον κρατησε ευτυχως. Επισης λατρευω βολες Ραητ.
Ο Ράιτ είναι εκτοξευτής τούβλων από άλλες εποχές ρε φίλε. Και ο συνδυασμός “οικοδομίλας” - cvlt στυλ είναι τέτοιος που προσωπικά δεν έχω δει από ύστερο Πάσπαλιε ξέρω γω :lol:
Μπραβο στην ομαδα παρα πολυ καλο μπασκετ και χθες.
Εγω παντως δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος απ την αμυντικη μας λειτουργια. Φανηκαμε εμφανως βελτιωμενοι σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια, αλλα καμια σχεση με τα προηγουμενα δυο χρονια που η αμυνα μασουσε σιδερα. Ειναι νωρις ακομα βεβαια και λογικα η ομαδα οσο παει θα ανεβαινει σ αυτο το τομεα.
Οπως ειπες ειναι και νωρις, αλλα να ξες αμυνα Πεδουλακεια ‘‘Το Κουγκι’’ δεν θα δουμε. Οταν δινεις ολο το ειναι σου πισω, τοτε στην ‘‘επισεση’’ χανεις σε ενεργεια κυριως και διαθεση. ΚΑι να σου πω φετος εγω προσωπικα θελω να δω λιγο μπασκετακι. Και απ τους 16 να βγουμε εξω δεν σκοτιστηκα κιολας. Θελω γρηγορες πασουλες, πολυ κινηση, υδραυλικα Μπατιστα, γιουρουσια Παππα, Σλοτεριες, ηρωισμους Γιανκοβιτς, τον Γιαννη τον ΜΠΛΟΥΜ και τετοια ομορφα. Χορτασαμε Τεπελενι (που γραφει και ο Σωτηρης ο Γεωργιου) δυο χρονια
Παιξαμε εξυπνα και το τσιμπησαμε το διπλακι στην τουμπα.Μπραβο ρε μαγκες.Mvp Κουτρουμπης
Το είχα σιγουράκι ότι θα χάναμε, μόνο και και μόνο απ’ την μεγάλη απώλεια του Ζέκα. Τι να πω, μπράβο, δεν το περίμενα.
Και ο ατζαγκούν αρχίζει και ειναι μεσα στις περισσότερες φάσεις. Και γκολ βάζει και ασίστ βγάζει. Αποκτά καποια τεχνική σιγα σιγα …
Sent from my iPhone using Tapatalk
αν βαλουν αναλογη εκπτωση και στην πιτσα καλιαρι στον εσταυρωμενο εχω φυγει για συμμαχος.-
για ποιο λογο εκδιωχθηκε ο νταμπιζας ?