Για τον Βόκολο, δεν τα μαθες;
Όπως είπε και ο Λεωνίδας, είναι χαρά του να επιστρέφει να στον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε από διάφορα πόστα (και διάφορες ομάδες).
*για ποιο λόγο ήταν προφανώς η ερώτηση, αλλά δεν φτάνει το Iq μου να συμπληρώσω ολόκληρη πρόταση .
η θητεία του δεν ήταν πετυχημένη (και παραπάνω) για να συνεχίσει? υπάρχει μια οποιαδήποτε λογική στην απόφαση?
Ό,τι και να πείτε, προβοκάτορες, δεν μπορείτε να αμαυρώσετε το πρωτάθλημα του 2004.
ακομα να βγει ο δουρος στο τηλεφωνο ??? :lol:
Αμερικανός σπίκερ στο στρημ: “Ο Όλεσον απ’ την Αλάσκα. Δεν κάνω πλάκα, πήγε λύκειο στην Αλάσκα. Αλλά είναι καυτός!”
:lol:
Ναι, αλλά η Δέσποινα έχει πει τα αντίθετα.
Μια χαρα το παει η ομαδα στο μπασκετακι!!!
Μαυροκεφαλιδης σπουδαιο παιχνιδι. Και γενικα φετος ειναι τρομερα ανεβασμενος σε σχεση με περσι, μερα με τη νυχτα η διαφορα.
Σήμερα άκουσα για πρώτη φορά κάτι που μάλλον θεωρώ (ακόμα) μεγάλη κουβέντα, αλλά λέει πολλά: ότι ο Μπατίστα είναι ανώτερος του Πέκοβιτς. Το βέβαιο είναι ότι από τότε έχουμε να δούμε τέτοιες κινήσεις ψηλού κάτω από το καλάθι. Αν/όταν , μάλιστα, καταφέρει να προσαρμοστεί και στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι με τα βήματα, με άλλα λόγια κόψει εκείνο το έξτρα βηματάκι στο μπάσιμο που με Ευρωπαίους διαιτητές σημαίνει 9 στις 10 παράβαση, θα κλάψουνε μανούλες.
7-8 χρονια που παιζει ευρωπη δε το χει μαθει, θελει λιγο περισσοτερο
Πολύ δύσκολα θα προκύψει κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη μου. Ο Πέκοβιτς επιθετικά ήταν πραγματικό ΥΠΕΡΟΠΛΟ.
Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήταν καινούριος στην ήπειρο. Forget it then
Συμφωνώ απολύτως, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Μπατίστα δεν είναι τρομακτικά καλύτερος από ό,τι περίμενα. Δηλαδή η μέρα με τη νύχτα με ό,τι θυμόμουν από αυτόν σαν αντίπαλος.
Τι προβοκάτσια είναι τούτα στη Λεωφόρο ρε; 8O
Τι, μας σπρώχνει;
Εγώ αυτό βλέπω. Ειδικά στην αρχή με κάτι σημαίες, και το πέναλτι δεν μου φάνηκε και πολύ.
Τώρα ισορρόπησε λίγο.