Παναθηναϊκός

Για δες καλυτερα την φαση.Πεναλταρα ητανε και αποβολη.Οι βοηθοι για κλαματα 6 ανυπαρκτα οφσαιντ εδωσαν αν τα αφηναν εβγαιναν κλασσικες ευκαιριες για γκολ

Η πρώτη φορά που άκουσα το όνομα Κώστας Λινοξυλάκης ήταν απ’ τον πατέρα μου, πολύ πιτσιρικάς - καμιά εικοσαριά χρόνια πριν. Μου έλεγε για Έλληνες παίκτες που ξεχώριζε ο ίδιος στα νιάτα του κι ένας από τους πρώτους που ανέφερε ήταν ο Ρεθύμνιος. Με μπόλικη υπερβολή μάλιστα μου έλεγε ότι ο Λινοξυλάκης ήταν για τον Παναθηναϊκό το αντίστοιχο ενός Μπεκενμπάουερ ή ενός Κοστακούρτα. Είχε να λέει επίσης ότι το πιο ψαρωτικό γκολ που είχε δει ποτέ ήταν ένα που είχε μπει με βολέ από πίσω από τη σέντρα, κάπου ανάμεσα στο κέντρο και την απέναντι μεγάλη περιοχή (!!!), από τον Λινοξυλάκη. Φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να επαληθευτεί κάτι τέτοιο. Κάπως έτσι πάντως δημιουργήθηκε στο μυαλό μου ένας μύθος των δεκαετιών του '50 και του ‘60, ο οποίος εκ των πραγμάτων δε γινόταν να καταρριφθεί. Ο Κώστας Λινοξυλάκης είναι μια μορφή του Παναθηναϊκού που οι δικές μας γενιές δεν μπορούν να δουν τίποτα απ’ αυτόν (μόνο φωτογραφίες), αλλά οπωσδήποτε μόνο σεβασμός και αγάπη μπορεί να υπάρχει για έναν τίμιο γίγαντα που ήταν βράχος της ομάδας για 13 συναπτά έτη. Αντίο Κώστα Λινοξυλάκη, να ναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

r.i.p. καλο του ταξιδι

…καλό ταξίδι

Ωραιος ρε μαγκα Γκρακχε.Καλο ταξιδι μεγαλε Λινοξυλακη

r.i.p.

στα σημερινά… με διπλό στο Αγρίνιο θα δούμε τρελά καλούδια τις επόμενες αγωνιστικές

εχουμε χασει τα αχαστα στο πρωτο ημιχρονο ρε πουστη μου

αυτός ο Petric μάλλον έκανε πρόβα σε όλο τον αγώνα για να βάλει ένα γκολ. Τι χαζογκόλης είναι ρε γαμώτο.
Έχει κ μπασκετάκι… καλά πάει για αρχή. Αυτός ο Ράιτ πρέπει να έχει χάσει 10κιλά

Eντάξει, νομίζω κάπου στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα αντέξουμε και θα κάνει πάρτυ ο Ερντέν με τον Ζόριτς στη ρακέτα. Μακάρι να δούμε και Διαμαντάκο.

Γέλασα πολύ με το διπλό μπλοκ Ράιτ-Γκιστ σε ένα 18χρονο της Φενέρ. Και στην επόμενη φάση μονάχος του έρμπολ. :lol:

Κάτι παίχτηκε στον αγώνα… ούτε την διαφορά δεν προσπάθησε να κρατήσει ο Ιβάνοβιτς. Μα έβαλε Παπαγιάννη μέσα? Ο Διαμαντίδης γιατί δεν έπαιξε? Δεν είχα ήχο.

Aπολύτως αναμενόμενο αποτέλεσμα. Έφυγε και ο ΔΔ τραυματίας. (αστράγαλος) Μην είναι κάτι σοβαρό ρε πούστη, κομπλέ μια φορά φέτος δεν έχουμε παίξει.

Ωραία προσπάθεια απ’ τους πιτσιρικάδες, θέλω να βλέπω περισσότερο Χαραλαμπό.

Διαμαντάκο έβαλε, δεν νομίζω να είδα Παπαγιάννη. Τι να παίχτηκε; Τίποτα δεν παίχτηκε. Όταν δεν έχεις ψηλό να βάλεις στο ματς τι να παιχτεί; Ο Ράιτ και ο Γκιστ παίξανε όλο το πρώτο, πόσο να αντέξουν; Και αν με τα ψέματα κλείσαμε την ρακέτα στις αρχές, μόλις άρχισαν να βάζουν τρίποντα, αναγκάζεσαι να ανοίξεις και να παίξεις πιο πιεστική περιφερειακή άμυνα. Και εκεί χάθηκε ο αγώνας. Ε, μετά δεν είχε νόημα, καλά έκανε και έβαλε τους πιτσιρικάδες να παίξουν.
Δεν νομίζω να περίμενε κανείς να έχουμε ελπίδες σε αυτό το ματς.

…υπέροχοι:):!:

Με νικη αυριο στην Τριπολη παμε για πρωταθλημα

Ο γαύρος έπιασε πάτο άραγε ή έχει κι άλλο; Είναι δυνατόν να μην μπορεί να κερδίσει με 2 μούφα γκολ και γενικά διαιτησία τραγικά υπέρ του στο Καραϊσκάκη;
Τα κοράκια δεν μπορούν να σύρουν πια το πτώμα, φαίνεται…

Μετά το γκολ πολύ κακό πρώτο ημίχρονο …

Γενικα κακο παιχνιδι απο την ομαδα σημερα.Μας εσωσε ο Στιλ απο τα χειροτερα.Συνεχιζουμε

Σα να το πηρε λιγο εγωιστικα ο Μητσος σημερα, μετα τους τσαμπουκαδες με τον Χακετ; Δεν ξερω ισως να ειναι η εντυπωση μου, χωρις να ειναι απαραιτητα κακο αυτο.

Και να το πηρε εγωιστικα δεν πειραζει οταν ερθει η ωρα θα κανει αυτο που πρεπει.Στην μπαλα πρεπει να κανουμε κατι με την αμυνα και με τα τελειωματα δεν μπορει να κανεις τοσες γαμημενες ευκαιριες και να μην μπορεις να βαλεις την μπαλα μεσα και στο τελος να κινδυνευεις να χασεις κι ολας.Στιλ μεγαλος τερματοφυλακας