Παναθηναϊκός

τι δουλεια εχει ο τζολε στο τοπικ ΜΑΣ ? Delete

Πω ρε φίλε!!! Οκκάς, Καψής και Ταραλίδης σε μια φώτο!!! Ποιος είναι ο τερματοφύλακας από πίσω? Γιάννου? Κατεργιαννάκης? Επική φώτο!!!:lol::lol::lol::lol:

Φίλοι Παναθηναϊκοί, να είστε λίγο τσιγκούνηδες με τις δηλώσεις σας, γιατί βαριέμαι να τις ξεθάβω μετά όταν θα έχετε διαψευστεί…

Τον Λουιζάο της Μπενφίκα θέλει ο ΠΑΟ και λένε ότι οι Πορτογάλοι συμφωνούν.
Πως θα μπορέσει όμως να συνυπάρξει με τον άλλο σουπερσταρ, Σαριέγκι? Θα πρέπει να κάνει πολλές αλχημείες ο Τεν Κατε.

και για δευτερος στοπερ ΖΟΥΕΛΑ …

Και είναι ακόμα αρχές Οκτώβρη και η Σπορτντέι σας τρώει τα λεφτά με μεταγγραφικά παραμύθια… (ακόμα γελάω με το χθεσινό της πρωτοσέλιδο για Βολκάν… Ο άνθρωπος μέχρι το Γενάρη (2,5 μήνες από τώρα) δεν έχει δικαίωμα να υπογράψει ή να μιλήσει με άλλη ομάδα και εμείς τον κάναμε εξώφυλλο)

Ναι, και εχει και 1,3 γιουρα εδω και καμποσα αστρικα ετη. Οσους σας περισσευουν και την αγοραζετε ακομα καλα να παθετε…

Κατα τ’αλλα ολα βαινουν καλως, ροδινα και ειρηνικα απότι βλεπω στο θρεντ του Τριφυλλιου!!
Μια απορια μοναχα: Που σκατα “ανακαλυψε” ο “Πρωταθλητης”(:lol:) τον χαρακτηρισμο “πελατες” για την ομαδα βολεϋ του Παναθηναϊκου?#-o Ουτε την πλεον προσφατη ντροπιαστικη ιστορια τις ομαδας τους δεν γνωριζουν μερικοι που τολμανε να αυτοαποκαλουνται και "δημοσιογραφοι¨.:-k

Αλλα μετα ερχονται τα αποτελεσματα και τους “δικαιωνουν”!!!:slight_smile:

[SPOILER]Καλα, αν ειχαν στοιχειωδη γνωση των προηγουμενων δεν θα χρειαζοταν να αγωνιουν αδικως αλλα…

:hippy:SURPRISE!!!:hippy:[/SPOILER]

ρε παιδια τι λεμε?στο βολευ μια ειναι η ομαδα!ολοι οι αλλοι απο κατω μας.αντε και λιγο ο ηρακλης.αλλα τα γαυρακια ειναι αιωνιοι…

Αυτη ειναι η χρονια που ελεγε ο Ταραλιδης οτι καποιος κατα τη φιεστα του βουτηξε λεφτα?:lol:
Το τερμα πρεπει να ειναι ο Γιαννου btw:wink:

ρε παιδια τι λεμε?στο βολευ μια ειναι η ομαδα!ολοι οι αλλοι απο κατω μας.αντε και λιγο ο ηρακλης.αλλα τα γαυρακια ειναι αιωνιοι…

Βασικα ο Ηρακλης μας το παιρνει σχεδον καθε χρονο τωρα οποτε δεν πολυισχυει:p:-s

ε ενταξει του δωσαμε το σουπερ καπ φετος να χαρει λιγακι…

εμαθα οτι δνε εχει κοσμο στα εκδοτηρια!οποτε θα παω το μεσημερακι να τσιμπησω 4-5 εισητηρια

σε ποιο εκδοτηριο απο τα 4 δεν ειχε κοσμο ??

εγω παντως ειπα στον πατερα μου να μου παρει …

μ το πε ενα φιλαρακι μου που πηγε και πηρε το πρωι.ρε τι ωρα κλεινουν?

Έκανα τα κουμάντα μου και λογικά τα εισιτηριάκια είναι έτοιμα για το μεγάλο ματς:wink:

NAI NAI NAI NAI !!! πηρα εισιτιριο ρε !!!εχω μαγικο χαρτακι !!! :D:D:D:D:D

και γω παιδακια το πηρα.μουφα σημειο βεβαια αλλα οκ…!!!ελπιζω αυτη τη φορα να μην απογοητευτουμε!

Θυρα 30, μια χαρα, πολυ καλη θεση, μαζι με τον συντροφο και συναγωνιστη Rychehead!!:slight_smile:
Παμε γερα ρε, οποιος γουσταρει!!!:metal:

εκλεισα κι εγω εισιτηριακι.!!

για να δουμε τι θα δουμε…

αα και μην ξεχνατε νωριτερα την ιδια μερα εχει και πρεμιερα ευρωλιγκα με ζαλγκιρις…

απο το ενα γηπεδο στο αλλο…

εννοειται δεν το ξεχναμε ρε !! κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα μαι και στα δυο μεσα …!!