hmmmm…καλη η ιδεα σου!πολυ καλη 8α ελεγα!
δακρυσε ο παπ αλλα οταν θα υπογραφει στον γαυρο…
…θα χαρεί γιατί επιτέλους θα παίξει σε μια μεγάλη ομάδα
ρε τι ωρα παιζουμε με ζαλγκιρις τεταρτη?
Από το 1ο ημίχρονο έκανε μπαμ το Χ και έτσι ούτε καν έκατσα να δω το 2ο…
Βέβαια ένα άλλο στοιχείο που με απώθησε να δω και το 2ο ήταν τα συνεχή φάουλ και τα οφσάιντ.
Και ήμουν σίγουρος για το διπλό.
Στο 1ο είδα ανύπαρκτη θέληση για νίκη , μηδενική προσπάθεια και βαρεμάρα.
Ματς που θα ξεχαστεί μάλλον πολύ γρήγορα.
σωστος ο scourge
σκατα …δεν με νοιαζει το αποτελεσμα αλλα η εμφανιση ρε γαμωτο…
@ wise 7 παιζουμε…κατευθειαν απο το ενα γηπεδο στο αλλο
Πάλι καλά που υπάρχει και το μπάσκετ γιατι στον παο πάλι Λος Πούλος θα πάρουν φέτος, είπε κανείς τίποτα για πρώτάθλημα?..[-X
σταματήστε ρε τη γκρίνια.
υπάρχουν αρνητικά και θετικά.
σίγουρα περιμέναμε καλάυτερα πράγματα, αλλά οκ έχουμε βγάλει πρόγραμμα με 3 πολύ δύσκολες έδρες.
η άμυνα είναι κακή, τουλάχιστον έδειξε μια βελτίωση.
στην επίθεση τα πράγματα είναι λίγο δυσκολα, αφού φαίνεται πως χάνει για μεγάλο διάστημα τον Σόουζα, ο οποίος δεν πείθει ούτως ή άλλως ότι κάνει τη διαφορά.
ήταν ευκαιρία για διπλό χτες.
εστιάζουμε στην Βέρντερ. με νίκη όλα είναι πάλι ανοικτά.
με ισοπαλία/ήττα τελειώνουν όλα.
δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει από αρχή ο Κάρα.
Λογικά θα μπει ο Ζιλμπέρτο αντί του Σιμάο και ο Κλειτον ή ο Κάρα αντί του Γκάμπριελ (που 2ο ημίχρονο ήταν καλός, μοίραζε σωστά τη μπάλα).
Ξερετε τίποτα για μετάδοση του αγώνα με τη Ζαλγκιρις απο το ΣΚΑΙ και όχι μόνο απο τους ληστές της ΝΟΒΑ?
ζηλέυω τα φιλαράκια μου σήμερα.
φαγητάκι στο mall
μπασκετάκι euroleauge.
βρώμικο.
champions league.
ΠΑΝΑΘΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.
Μέχρι και το βρώμικο θα περάσουν σούπερ… μετά όμως…
Παμε μωρη Παναθα,αν και το φοβαμαι το συγκεκριμενο.Πολυ δυσκολα δεν θα το τσιμπησουμε.Μακαρι να διαψευστω…
κάποιοι θα περάσουν καλά ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Λοιπον αινιγμα ο σημερινος αγωνας…και εξηγουμαι :
-
Μπροστα η Βερντερ πεταει φωτιες, ενω η αμυνα του ΠΑΟ δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατη (το θετω καπως ευγενικα)
-
Η αμυνα της Βερντερ ειναι για τα μπαζα, ενω η επιθεση του ΠΑΟ ειναι τουλαχιστον ανεπαρκης (το θετω και αυτο ευγενικα…
)
Δεν εχεις αδικο!Είναι απο αυτους που δεν τους ακουμπας στο στοιχημα.Όλα είναι ανοιχτα!
Με εχει απογοητευσει πολυ ο Χενκ Τεν(τοπανα) (σ)Κατε,ξαφνικα εχει αρχισει να μου λειπει ο Λεζες ο Πεσεηρο!
Ειλικρινα δεν πιστευω πως αλλαξε κατι φετος.Τα πραγματα ειναι απλα,με Σαριεγκι και Μαντζιο δεν παει πουθενα η ομαδα.Τι σαπακια ειναι αυτα?Ο γαυρος εχει παικτες κλασης οπως ο Γκαλετι,Μπελουτσι,Νταρκο, Ντιογκο και πιστευω θα παρει το πιο χαλαρο πρωταθλημα της τελευταιας δεκαετιας.Ηδη ξεφυγε.Στο μπασκετ επισης πιστευω δεν θ’αλλαξει τιποτα,ο emo Γιαννακης παλι θα κλαψει φετος,η ομαδα με τον Νικολας ειναι καλυτερη απο ποτε.Κατα τ’αλλα καλη επιτυχια στην ομαδα του ποντικομουρη λεμονη της Ολλανδιας και των πολυ-αρπακτικων,εγω θα παω να δω την αρμαδα του Ζοτς να διδασκει συγχρονο μπασκετ!!
OK, δεν εχουμε και την καλυτερη αμυνα για να παιζουμε Champions League (γιατι δυστυχως εκει τη χρειαζεσαι περισσοτερο) αλλα εμενα προσωπικα ο ψυχοπαθης Τεν Κατε μ’αρεσει. Ισως κανει πραγματα που δεν μπορω να καταλαβω ουτε μετα απο 3-4 ουισκακια αλλα μου βγαζει κατι παραξενο που με κανει να τον στηριζω. Ισως πασχουμε απο την ιδια μορφη ψυχοπαθειας και αυτο να μας ενωνει…
Ενταξει, ο γαυρος δεν εχει ξεφυγει ακριβως. Την επομενη αγωνιστικη παει Χαριλαου και εμεις εχουμε ενα παιχνιδι λιγοτερο. Με λιγη καλη θεληση (απο τον Θεο, γιατι αμα περιμενεις απο τον Σαριεγκι…) μπορουμε να εχουμε μια διαφορα ενος βαθμου ή και να βρεθουμε ισοβαθμοι…
Και βεβαια το μπασκετακι σημερα ε!!! Δεν πιστευω να μου ερθετε μονο για την μπαλα.:twisted: Παμε να μας φτιαξει πρωτα ο Αυτοκρατορας για να αντεξουμε τα δυσκολα στη συνεχεια!!!
και ναι 8αμαι μεσα τελικα και με ζαλγκιρις πριν!!σε vip παρακαλω!!
ολη η μερα παρασινη σημερα!!
Ωπ, σορρυ φιλε μου τωρα το ειδα. Ναι, θα το εχει ΚΑΙ στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ (και στο ραδιοφωνο) για οσους για ΣΟΒΑΡΟ λογο δεν μπορουν να βρεθουν διπλα στον Βασιλια!!