παμε μωρη αρρωστεια !!!1
ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
δυστυχως δεν θα μαι μεσα με ζαλγκιρις την τυχη μου
παμε μωρη αρρωστεια !!!1
ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
δυστυχως δεν θα μαι μεσα με ζαλγκιρις την τυχη μου
Εύκολη η λύση του παραπάνω αινίγματος:
Το στοιχείο 1 υποδεικνύει ότι πιθανότατα θα φάτε πολλά.
Το στοιχείο 2 υποδεικνύει ότι πιθανότατα θα βάλετε λίγα.
Επομένως θα χάσετε (δεν το λέω εγώ, τα στοιχεία του Isis το λένε).
Ειδα την παραπανω φωτογραφια με το “παραδιδονται μαθηματα εξεδρας…” και εχω μεινει.
καλα το οτι εχουμε μια απο τις καλυτερες εξεδρες στον κοσμο ειναι γεγονος…
τωρα το πανο ειναι λιγο καπως…
Εκκλησια. Θυμαμαι απο περσι (:
Ακουγες τα μπολ μποηζ να μαλωνουν για το ποιο εχει πιο δυνατο σουτ και τον Καραγκουνη στον παγκο να κλαιει.
Εγώ πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός σήμερα, εύκολα ή δύσκολα, θα το πάρει το ματς.
Το μόνο που θέλω είναι μια αξιοπρεπή εμφάνιση, να καταλάβουν οι παίκτες που παίζουν,να πιστέψουν στην νίκη και ο ΤενΚάτε να μην φοβηθεί να ρισκάρει.
Να καταλάβει επιτέλους ότι παίζει με έναν σοβαρό αντίπαλο που δεν σηκώνει πολλά πολλά.
Θέλω να δω προσπάθεια.
Ζητάω πολλά?
οχι ρε …δεν ζητας πολλα
αντε την κανω για γηπεδο
και με την νικη ρε !!
Το γυρισα στον αγωνα για 2 λεπτα, 1 στο πρωτο ημιχρονο και 1 στο δευτερο και εβαλε 2 γκολ ο Παναθηναικος.
Δεν το ξαναγυριζω ε.:-s
Μολις το αφησες εβαλε ενα γκολ η Βερντερ.
Η φαση στο '68 γ@μησε.
Κριμα οπως εξελιχθηκε το ματς…Επαιξε μυαλωμένα ο ΠΑΟ και μπορουσε την νικη.Ηταν καλύτερος απλως δεν ειχε την τυχη με το μερος του και το 1ο γκολ της Βερντερ ηταν καθαρο χερι αλλα δυσκολα θα το εβλεπε ο επόπτης
Εκτος αν γινει το διπλο στην Βρεμη οπου ο ΠΑΟ εχει παράδοση στην Γερμανία (Ειδαμε και τον Ολυμπιακο να το αποσπά)
Όχι μωρή πανάθα γαμώτο, το αξίζαμε σήμερα το τρίποντο. Μετά το 0-1 ανεβήκαμε φοβερά και πιέζαμε συνέχεια, το γυρίσαμε, αλλά πίσω με φρουτάκια σα το Σαριέγι φάγαμε 2 γκολ με 3 φάσεις.
Η χαρα της επιθεσης σημερα.
Αφού δεν μπήκε το 3-1…Γαμώ το δοκάρι.
Τουλάχιστον να χτυπούσε στην πλάτη του:lol::lol:(Νικοπολίδης , Ντέλε Άλπι).
Ατυχία σήμερα , αξίζαμε την νίκη.
Το 1ο γκολ που φάγαμε είναι χέρι.
Μες την Βρέμη μπορούμε!
Ναι, μπορούμε.
Μακάρι η σημερινή εμφάνιση να αποτελέσει την αρχή συνεχών καλών εμφανίσεων.
Να το καταλάβουν όμως ότι σήμερα παίξανε καλά και ότι μπορούνε ακόμη καλύτερα.
όχι έτσι μωρή καριόλα μπάλα.
όχι έτσι.
Α σιχτιρ με την πορνη να πουμε…
Δεν πειραζει μωρη Παναθα!!!
Kριμα…
Ανυπαρκτο γκολ…δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μην το ειδε ο εποπτης,ουτε σωματα ειχε μπροστα ουτε τπτ κ η μπαλα χτυπαει αγκωνα…
Καναμε πολυ καλο ματς εναντια σε μια ανυπαρκτη Βερντερ…επαιξε για πρωτη φορα,μαλλον,αμυντικα κ εβαλε δυο γκολ.Ο Τζορβας εκανε πολυ καλο ματς αλλα χωρις αμυνα τι να κανει;
Παικτης τ αγωνα μετα το Βαγγελακη,π μολις τον ειδα βασικο ειπα γεια σας,ο Σιμαο…βοηθησε στο ψηλο παιχνιδι,εκοβε κ επαιζε με πολυ παθος.Ο Ζιλμπερτο δν βοηθησε ουτε σημερα,αρκετα λαθη.Βυντρα,Σαριεγκι δεν μπορουν να κανουν τπτ.Ο Γκαμπριελ εκανε,ισως,το καλυτερο τ ματς φετος.Πολυ παθος,μια ασσιστ κ πολυ επικινδυνος.Ο Νιλσον βοηθησε πολυ σημερα.Σαλπι στους καλυτερους τ ματς…παλεψε με τα θηρια κ παραλιγο κ να κανει το 3-1 αλλα ειμασταν ατυχοι.Καρα ελαχιστα πραγματα παλι…βασανιζε τη μπαλα κ με κλασσικα πολυ κακα στημενα τα οποια ομως ποτε δν αφηνει αλλον να εκτελεσει.Ο Ιβανσιτς δεν επαιξε στη θεση τ αλλα ηταν θετικος.
Τεν Κατε
Τ βγηκε το ονειρο,π βλεπει πριν απο καθε αγωνα,με το Μαντζιο σημερα…τα πολλα προβληματα στην αμυνα δν ειναι δικο τ θεμα.Θεωρω λαθος τη χρησιμοποιησητ Ιβανσιτς ως αριστερο μπακ την ωρα π εχεις Γκαμπριελ,Νιλσον στην 11αδα…ο Ιβανσιτς βοηθησε αρκετα αλλα μπορουσε να προσφερει περισσοτερα ως εξτρεμ.Επισης,ο τυπας π ηταν διπλα στον παγκο μας ειπε οτι ο Καρα ζητησε αλλαγη κ μετα ειπε θα παιξω 5-6 λεπτα ακομα κ τλκ επαιξε αλλο ενα 5λεπτο…αν οντως για αυτο καθυστερησε η αλλαγη ειναι ξεφτιλα τ Τεν Κατε.
Αν ειχε ερθει ενας σοβαρος αμυντικος το καλοκαιρι τωρα θα ειμασταν με 6 βαθμους,ισως κ παραπανω,κ θα χαιρεταγαμε απο την επομενη φαση.
Αλλο περυσι.
Για τον αδιαφορο Ζιλμπερτο Σιλβα που και παλι βαριοταν και δεν μπορουσε να περασει μια μπαλια,τι εχετε να πειτε?
τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε γαμωτο?και στα 3 match ειμασταν ατυχοι…με την inter…δοκαρια,ευκαιριες και στο τελος 0-2,με την ανορθωση αυτογοαλ και 3 φασεις 3 goal.σημερα δοκαρι και goal μαιμου…τι να πω…δεν μασαμε και κοιταμε μπροστα…
απαραδεκτος ο ζιλμπερτο φιλε…δεν μπορουσα να το πιστεψω…