Παναθηναϊκός

Aνυπαρκτος και παλι ο Ζιλμπερτο.Βρωμαει Κονσεισαο η δουλεια.Παιδια ο Κοντος,που προσωπικα μου φερνει αηδεια αν και ειμαι Παναθηναικος,στο ημιχρονο ειπε οτι το γκολ της Βερντερ ηταν κανονικο και απορουσε με τα πολλα replay της ΝΕΤ.Ειναι δυνατον???Εβαγαζε ματια οτι το γκολ ηταν αντικανονικο.Καλα παιξαμε ,αλλα εχω σιχαθει να περιμενω απο φοβο να δω τι επιζημια μαλακια θα κανει παλι η αμυνα!!Ρε Σαριεγκι.ρε Βυντρα ευχαριστουμε αλλα καντε μας τη χαρη να εξεφανιστειτε απο την ομαδα που αγαπαμε!

Ο Ζιλμπερτο αδιαφορος οχι…κακος σημερα ναι.
Αυτη ειναι η δουλεια τ…να κοβει πολυ στο κεντρο κ να δινει κοντινες αλλα σωστες πασες.Αυτο κανει στη Βραζιλια κ αυτο εκανε στην Αρσεναλ.Δεν εκανε ποτε θεαματικη τριπλα,δεν εκανε ποτε τακουνακια κ ιστοριες,δεν εκανε ποτε κουρσα τοσα χρονια π παιζει μπαλα κ φυσικα δεν ηρθε για να κανει αυτα τα πραγματα εδω.

ρε φιλε δεν ζητησα τακουνακια και τριπλες…να κοβει και να μην κανει λαθη θελω…για μενα πριν ερθει σε εμας ηταν στα καλυτερα αμυντικα χαφ στον κοσμο…με την εως τωρα προσφορα του ο mattos kai o simao ειναι απειρως καλυτεροι…δαγκωνουν κανονικα…ο ζιλμπερτο πιο πολυ με παρατηρητη μου μιοιαζει…το τονιζω ομως…μιλαω για την εως τωρα προσφορα του…στο μελλον ελπιζω να αλαξουν τα πραγματα…

Δουλεια του ειναι και να βοηθαει και λιγο στην οργανωση και να μη δειχνει οτι βαριεται μεσα στο γηπεδο.
Ελεος αν θεωρεις τη σημερινη και τις μεχρι τωρα εμφανισεις του εστω και αξιοπρεπεις.
Κανει οσα κανει και ο Νεμπεγλερας ξερω γω,μονο που τρεχει λιγοτερο.

Εγώ πάντως που δεν το κοίταζα σοβαρά το ματς, κατάλαβα γύρω στο 60κάτι ότι έπαιζε ο Σίλβα ε. Νομίζω πως αν ήμουν Τεν Κάτε, για να γλυτώσω από τον ανύπαρκτο δημιουργικά Σίλβα, αλλά και τους ανύπαρκτους γενικά Βύντα / Σαριέγκι, θα δοκίμαζα τον Ζιλμπέρτο… στο κέντρο της άμυνας!! Νομίζω τη δεδομένη στιγμή θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος σε εκείνη τη θέση!

Πολύ καλός ο ΠΑΟ σήμερα, η Βέρντερ έδειξε να μη φοβίζει, αλλά θα είναι τεράστιο λάθος αν πάτε με αέρα “τους έχουμε” εκεί μέσα, γιατί θα είναι σίγουρα αρκετά διαφορετικό ματς. Ο όμιλος είναι λίγο “ό,τι να’ναι” (πέραν της Ίντερ) και για αυτό ο ΠΑΟ έχει ακόμα ελπίδες. Όμως αν δεν μπορεί να κερδίσει τα “δικά του” ματς, όπως το σημερινό, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Αντε ρε βαζελινες και εχασα και το στοιχημα που να παρει…

Φουλ για τέταρτος πάει ο πρέσβης ε??

O λαος του πρεσβη παντως εχει σηκωσει ηδη το τσου-λου, παιζει μονος του στη διοργανωση :wink:

¶σε τα αθλητικά και τσέκαρε τους 1000mods εσύ :stuck_out_tongue:

Το να γυρνας το ματς απο ένα ανύπαρκτο γκολ,να εχεις ενα δοκαρι να το καθαρισεις,και να ισοφαριζεσαι από μια αδράνεια της άμυνας,απο μια ανύπαρκτη χθες Βερντερ,ε τοτε δεν σε θέλει η πορνη η μπάλα!!Εγω αυτο που είδα χθες απο την ομάδα μου άρεσε και μου δωσε θετικό δείγμα για την συνέχεια!Και κάτι άλλο.Έχω μάθει στο ποδόσφαιρο να μην κρίνω κάποιον παίχτη αν δεν τον δω να παίζει.Που είναι όλοι οι προπονητες της εξέδρας που έλεγαν “που τον θυμηθηκε μωρε τωρα τον Μάντζιο?”.Το άκουγα πολυ συχνά και τώρα δεν ακουω κιχ απο τους ίδιους…

Ε όχι και ανύπαρκτη η Βέρντερ. Πως φάγατε δύο γκολ από ανύπαρκτη ομάδα?? Υπερβολικό σε βρίσκω. Για το Μάντζιο και τους προπονητές της εξέδρας καλά τα λες πάντως…

Ενταξει ρε συ χθες ανύπαρκτη ήταν!Το πρωτο της γκολ ήταν επιθετικο φάουλ(χερι).Μετα το 1-1 εγω είδα μια ομάδα που βολέυοταν με χ εκτος(και λογικα),και δεν είδα την πολυδιαφημισμενη Βερντερ που η επιθεση της πεταει φωτιες!!Απλά εκανε κανα δυο φάσεις προς την εστια μας και το 2-2 που τα δικά μας τα στοπερ κοιτούσαν σαν στηλη αλατος.Απλά ηταν τυχερη.Και ναι η τυχη μετραει στο ποδοσφαιρο!

Eγώ συμφωνώ πως η Βέρντερ ήταν ανύπαρκτη χθες, έχασε νωρίς και τον Πιζάρο.
Παρ’όλα αυτά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φάει 2 γκολ από αυτή τη Βέρντερ…

Αυτο ακριβως είναι και το μονο που με προβληματιζει από την ομαδα.Και κάτι άλλο.Μπράβο στον Τζορβα.Σωστες τοποθετησεις,κατευθυνει αψογα την αμυνα και εχει καλα αντανακλαστικα.Και φυσικά δεν φερει ευθυνη για τα γκολ.Αυτο το παιδι εχει πολυ μελλον.

Ανυπαρκτη δεν ηταν,μη λετε οτι να’ναι.Στις 3 φασεις του Αλμειντα,και ειδικα στο σουτ του στο τελος,το σκατο σας πηγε στην καλτσα.Απλα ηταν πολυ χειροτερη απ’οσο μπορουσε να ναι,και συμφωνω σ’αυτο που ειπε ο Mule,σε αυτο μαλλον επαιξε μεγαλο ρολο η αναγκαστικη αντικατασταση του Πιζαρο απο τον Ροζενμπεργκ.

Α,το 2ο γκολ του Μαντζιου δεν σας φαινεται τερμα κωλοφαρδο?Αυτη η κεφαλια ηταν σαν πασα προπονησης για τον τερματοφυλακα.Απλα ο Vander ηταν παλι εκτος θεσης.

Ε μα αυτο ειπαμε φίλε μου!Ηταν ανυπαρκτη σε σχεση με άλλα παιχνιδια οπως αυτο με την Ιντερ που επαιξε καλά και μην σου πω οτι αξιζε και το διπλό!Όσο για το γκολ στο ποδοσφαιρο όλα μπαίνουν κι ολα χάνονται!Κι εγω σου λέω ότι ανετα μπορουσε να μπει το δοκαρι του Σαλπι.Στο ποδοσφαιρο αυτά συμβαινουν!

Λοιπόν, αυτό το γκολ μου έκανε εντύπωση και εμένα γιατί ο Μάντζιος στέλνει τη μπάλα ακριβώς στη γωνία όπου 1" νωρίτερα έχει διώξει αμυντικός της Βέρντερ πάνω στη γραμμή με τακουνάκι!!!
Έβλεπα το πρωί στα στιγμιότυπα την φάση ξανά από κάμερα πίσω από το τέρμα:
O τύπος διώχνει άνετος με τακουνάκι πάνω στη γραμμή δίνοντας υψος στη μπάλα αλλά -όπως είναι λογικό με το τακουνάκι- χωρίς αρκετή δύναμη για να την βγάλει από την περιοχή. Πριν λοιπόν να δεί που θα καταλήξει η μπάλα, εγκαταλείπει την θέση του πάνω στη γραμμή -το πιό φρόνιμο εκείνη τη στιγμή θα ήταν να παραμείνει εκεί- και αρχίζει να τρέχει προς τα μέσα… #-o#-o

Καλα αυτος ο τερματοφύλακας είναι γνωστος γκαφατζης.Αν θυμάστε περσι στο 1-3 του Ολυμπιακου στην Βρεμη,τα 2 γκολ ήταν δικά του δώρα.Οχι βεβαια πως αυτο μειωνει την νικη του Ολυμπιακού,αλλά τον έχω δει πολλες φορες να τρωει κατι τετοια απιστευτα!

οχι ρε πουστη μου …παιξαμε πολυ καλα χθες…σιγουρα ειχαμε αδυναμιες αλλα παιξαμε καλα ρε γαμωτο
ημασταν ατυχοι…για τα δυο γκολ ευθυνεται το κεντρικο αμυντικο διδυμο…τζορβας θεος
καρα επισης θεος…

ο κοσμος ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ…τελικα οντως παραδιδουμε μαθηματα εξεδρας…

το μπασκετ δεν το δα αλλα τους πατησαμε !!! παμε για την κουπα

Πλάκα κάνεις, έτσι;
Είχατε ολόκληρες σειρές κενές στο ύψος της σέντρας, φαίνονταν από την τηλεόραση…