Παναθηναϊκός

Ειχε πιασει ομως αρκετα πιο πριν σ’εκεινο το ματς:wink:

ε ενταξει τι να πουμε…αμα δεν μπαιενι η πουτ@να μεσα ,τι να κανεις?
εγω ειδα οτι παιξαμε πολυ καλα!πολλες αλλαγιες παιχνιδιου απο δεξια και αριστερα και μια ομαδα που πιεζε πολυ ψηλα και ηταν αποφασισμενη…αλλα αμα μαμιεται η μπαλα και ο διαιτητης τι μπορεις να κανεις?
επισης ελεος ρε κωλογερμανοι!!με το που μπηκε το πρωτο γκολ ολο κατω ησασταν!!

Στο περσινό παιχνίδι ήταν ο Wiese, άλλος κουνελοπνίχτης από κει. Γενικά οι τερματοφύλακες της Βέρντερ έχουν μια τάση προς το πνίξιμο:lol::lol:

Καλα παιξαμε! Επιτελους ο προποντης πηρε και καποιο ρισκο και του βγηκε με την αλλαγη σπυρο-ιβ. Απλα πρεπει να ναι πιο προσεκτικος με την 11αδα που κατεβαζει (αμα ο χοσου ειναι ντεφορμε βαλε το γκουμα στοπερ). Εχεις το Γκαμπριελ που ξερει την περισσοτερη μπαλα στην ομαδα τοσο καιρο εξω? Νταξει, δεν ηταν καλο αποτελεσμα αλλα αρχιζουμε κ στρωνουμε. Εγω παντως δε καιγομαι τοσο εκτος οσο εντος συνορων. Τη Βερντερ βεβαια πρεπει να την παρουν επανω για να παμε ουεφα κι ακολουθει ματς χρονιας με ακατανομαστο.

Ειδε κανεις το πρωτοσελιδο με Νερι Καστιγιο για απαντηση στη μεταγραφη του Παπ στον Πειραια? Εμενα δε με χαλαει καθολου να χω Νερι αριστερα, Σαλπι δεξια Ιβ κ ρουκα κοντα τους

Φυσικά και δε σε χαλάει! Κανέναν σας δεν θα χάλαγε απλά οι υπόλοιποι δεν είναι ειλικρινείς να το παραδεχτούν. :wink:
Απλά για πολλούς λόγους το θεωρώ απίθανο να γίνει.

Παικτικά δεν νομίζω πως τον χαλάει κανένας ο Καστίγιο. Απλά ένας παίκτης που έχει στηρίξει την καριέρα του στο γαυριλίκι δύσκολα τον αποδέχεται ένας βάζελος όσο καλός και αν είναι σαν ποδοσφαιριστής.

siga men er8ei o castillio ston pao…

Ο ΠΑΟ έπαθε χθες ό,τι ο Ολυμπιακός πάθαινε μέχρι πέρυσι. Χωρίς άμυνα δεν πας πουθενά στο Τσ. Λ., όσο καλά και να παίξεις μπροστά…

E, αυτο ηθελα να πω. Γιατι λετε και λετε και λετε για ατυχια και κωλοφαρδια της Βερντερ αλλα μετα το δευτερο γκολ που βαλατε θα επρεπε ολοι να τρεξετε σε κανα προποτζιδικο να αγορασετε λαχεια και να παιξετε Τζοκερ.

Πολύ καλή εμφάνιση χθες από τον Παναθηναικό και δεν πρέπει να ξεχνάτε και πως η Βερντερ σαν ομάδα είναι ανώτερη. Το γκολ του Μερτεζάκερ ήταν πεντακάθαρο χέρι (είχε ανοίξει τον αγκώνα για να κοντρολάρει την μπάλα).
Ο Μάντζιος έκλεισε στόματα, ο Βύντρα γιαμενα ήταν ευχάριστη έκπληξη, καθώς έκανε μόνο δύο λάθη (λίγα γιαυτόν :p) και έκοψε αρκετές φορές, όπως και ο Νίλσον, ενώ η μεγάλη απογοήτευση του παιχνιδιού ήταν ο Σπυρόπουλος.
Μέσα στη Βρέμη έχετε ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα αν παίξετε όπως σήμερα, αλλά δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να τους υποτιμήσετε, καθώς στην έδρα της η Βέρντερ είναι πολύ πιο δυνατή απ`ότι εκτός.

Παιδιά πέρσι με Ολυμπιακό είχε παίξει τερματοφύλακας ο Βίζε (ο οποίος πρέπει να είναι τραυματίας τώρα) και όχι ο Βάντερ, ο οποίος είναι ο αναπληρωματικός του.

Ξέρει πάρα πολά κιλά μπάλα ο Καστίγιο, αλλά δεν είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας. Μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια σας…

Μεγάλο ματς,σπουδαία ατμόσφαιρα,απροσεξία,ατυχία.
Ο ΠΑΟ έμαθε στο Ελλαδιστάν τι θα πει γιορτή-Champions League,και γουστάραμε χθες να φωνάζουμε και να φχαριστιόμαστε,αλλά υπάρχει και η ατυχία,υπάρχει και το ανάποδο αποτέλεσμα,who cares

Σιγα ρε φωστηρες των Ελληνων, Παναθηναϊκοι. :lol:#-o

Αυτο θυμαμαι κι εγω,ο Wiese πρεπει να επαιζε περισυ με Ολυμπιακο.

έτσι είναι φίλε μου και το ξέρεις και μη μιλάς συ:!:

Με το Θρύλο, στο πρώτο ματς ήταν ο Βάντερ, στο δεύτερο ο Βίιζε.

Αντε γεια ρε.

Εμεις εχουμε και τραγουδαρα στο background :!:
:har::har::har:

πφφφ. Με απογοήτευσες Μέταλ Λο… Εγώ περίμενα να μου ποστάρεις κανένα γκολ του Σαβέβσκι, μιας και η ΑΕΚ ήταν τότε η πρώτη ελληνική ομάδα που έπαιξε στο Τσ. Λ.

τς τς τς

Ον τόπικ. Είδα τα γκολ του ματς χθες και αν δε βαριόμουν θα έψαχνα να βρω το ποστ μου μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που σας ρωτούσα “Που πάτε με αυτή την άμυνα”? Και τα 2 γκολ από τη μικρή περιοχή. Ακόμα και καρφί από βόλευ να έκανε εκεί ο παίκτης στο πρώτο γκολ, δεν είναι δυνατόν να είναι έτσι μόνος του στη μικρή περιοχή. Αμυντικό δεν προλαβαίνετε να πάρετε, άρα καλή 4η θέση. Δε μπορώ να σας δω για περισσότερα και στην ισοβαθμία με Ανόρθωση μάλλον θα χάσετε.

Θα ταιριαζε πιο πολυ αλλα τοτε ημουν μομολο ρε, αλλιως το εζησα το ματς με την Μιλαν!

H Bερντερ χτες ηταν ανυπαρκτη οπως κ η αμυνα μας.Κανανε τρεις φασεις κ βαλαν δυο(;:wink: γκολ.Ηταν πολυ τυχεροι…
Ποιος Καρα ρε παιδια;Εκτος απο τον καραγκιοζη τι αλλο εχει κανει απο τοτε π επεστρεψε;Ταλαιπωρει τη μπαλα,κανει αθλια στημενα αλλα φυσικα δεν αφηνει αλλον να τα εκτελεσει κ πεφτει απο το φυσημα τ αντιπαλου.
Αμα ερθει ο Νερι στον Παναθηναικο πραγματικα να πανε να απαυτωθουν οι πολυμετοχικοτητες κι ολα.Το κωλοπαιδι τ Πειραια π βριζω τοσα χρονια στην ομαδα μου δεν το θελω οσο καλος παικτης κι αν ειναι…γαυρος δεν θελω να γινω κ να υμνω οσους εβριζα.Το πρωτοσελιδο βεβαια ηταν της Γατας καλοκαιρινο κ ο σκοπος τ ηταν να χαλασει το αριστο κλιμα π υπηρχε τοτε στον ΠΑΟ αλλα κουβεντα να γινεται.

Συμφωνω ρε γιγαντα με ολα σχεδον οσα λες.Τα υπολειμματα μας(Βλεπε Παπαδοπουλο τωρα,Κωνσταντινου) αυτοι τα παιρνουν και καλα για να μας την πουνε.Μαλλον βλακειες λεει η ‘‘Γατα’’ κατα πασα,ουτε εγω το θελω το κωλοπαιδο.Παντως για Καρα διαφωνω.Ειναι η καρδια του Παναθηναικου.