Παναθηναϊκός

Γιατί λες αλλόθρησκος και δεν λες ετερόδοξος;

Ο γαύρος δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα και με 20 πόντους διαφορά κιόλας, γιατί να μην το γιορτάσουν;

Ότι πρέπει να απαντήσω κάτι τώρα :upside_down_face:;

Δεν ανέφερα κάπου ότι το παίρνει άδικα. Για το αν γιορτάζουν την “μπαλάρα” απορώ.

Ποιος νοιάζεται…
Όπως είπε και ο Γιοβανοβιτς χθες, δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε όταν είμαστε 21 πόντους πίσω από τον γαυρο…αλλιώς θυμάμαι τον ΠΑΟ στα νιάτα μου

Το ότι σαν Παναθηναικοι φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι με την 3η-4η θέση στο πρωταθληματάκι της Σουπερλιγδας και την έξοδο στην Ευρώπη μετά από τόσα χρόνια λέει πολλά, αν όχι όλα.

1 Like

Ναι σε όλα.

Αλλά από κάπου δεν πρέπει να επανεκκινήσουμε, μπας και πάμε βήμα-βήμα και ξαναδούμε την ομάδα όπως την ζήσαμε στα μεγαλεία της;

Δεν βγαίναμε Ευρώπη. Τώρα θα βγούμε (μάλλον).

Έχουμε να δούμε κούπα σχεδόν 10 χρόνια. Μπορεί να δούμε φέτος ένα Κύπελλο.

Μιζέρια, ναι, αλλά είναι η πραγματικότητα.

1 Like

Δηλαδή αν μια ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα, ενώ δεν έπαιξε την καλύτερη μπάλα που μπορεί δε θα πρέπει να χαίρονται οι φίλαθλοί της στο τέλος της χρονιάς;

Προφανώς κανείς δε γιορτάσει καμία “μπαλάρα” αλλά εδώ και 4 χρόνια υπάρχει ένας συλλογος έχει πετύχει 3 φορές τον πρώτο στόχο (πρώταθλημα -με +20 από ανταγωνισμό), 4 φορές τον δεύτερο στόχο (νοκάουτ ευρώπη) και 1 φορά τον τελευταίο στόχο (κύπελλο -εκεί έχουμε πρόβλημα ομολογουμένως, κρεμάστε τους!).

Επίσης είναι ένας σύλλογος που δεν κακοδιοικείται και έχει ένα αξιόλογο τιμ που τρέχει το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο δυστυχώς φέτος (και πέρσι αλλά λιγότερο) έκανε μέτριες προς κακές επιλογές παικτών προς αντικατάσταση αυτών που αποχώρησαν (αν και για να είμαστε δίκαιοι τό ότι έτυχε συγκυρία που στην ίδια ομάδα βρέθηκαν Βαλμπουενά Φορτούνης, Σεμέδο , Ποντένσε, Σα, Γκιλιέρμε σε συνδυασμό με μία απροσδόκητη εξέλιξη παικτών όπως οι Τσιμίκας, Καμαρά, Μασούρας ήταν κάτι εξωπραγματικό για ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και πολύ δύσκολο να συνεχίσει)

1 Like

Εγώ απορώ πως ένας τόσο κακός Ολυμπιακός (προσωπικά μου ανέβηκε η μυωπία φέτος) παίρνει το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά.

Είναι να απορεί κανείς… αλλά από την άλλη… τί πιο σύνηθες.

@pao1979

Είδες, φίλε; Όλα από κάπου πρέπει να (ξανα)ξεκινήσουν!

Τα φίνα κορίτσια επέστρεψαν, μετά από 11 χρόνια.

Καραγκιοζιλίκια.

Απέχω από μπασκετικό ΠΑΟ λόγω της κατάντιας και της σαπίλας που υπάρχει στην ομάδα.

Και βάζω χθες να δω τελευταίο 10λεπτο για διάλειμμα από Elden Ring. Και τα όσα είδα αγωνιστικά και - κυρίως - εξωαγωνιστικά από την ομάδα με κάνουν να μην ξαναδώ ούτε 10λεπτο σε διάλειμμα από Elden Ring.

Με δύο δεκάλεπτα σοβαρού μπάσκετ (πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου παιχνιδιού και τρίτο του αντίστοιχου χθεσινού), πατήματος γκαζιού και μεγάλης ευστοχίας, ο «ακατανόμαστος» παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα, όπως και αναμενόταν, «ξεβρακώνοντας» το μικρό μέγεθος (και το αγωνιστικό, αλλά και στο mentality) στο οποίο έχει περιέλθει το μπάσκετ.

Ενδεικτικό είναι το πώς ο κόσμος αντέδρασε χλιαρά, όταν το «γύρισε» ο αντίπαλος, σαν να ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Επίσης, αν κάποιος εντόπισε κάπου στη σειρά έως τώρα Nedovic και Macon, ας μου το πει κι εμένα.

Anyway, ας ελπίσουμε ότι κάτι θ’ αλλάξει και πολύ σύντομα.

2 Likes

Μόνο αν φύγει ο πρεζάκιας.

Σιγά μη φύγει. Θα είναι σαν να πουλάει αλλά δε θα πουλάει.

Επέστρεψε ο σωτήρας. Άλλη μία σεζόν να μην ασχοληθείς με το μπάσκετ.

1 Like

Απογοητευμένο σε βλέπω. Κάποιοι άλλοι πανηγυρίζουν.

2022-06-19 (99)

2022-06-19 (98)

1 Like

Και το κορυφαίο είναι ότι τον δεύτερο τον γνωρίζω. :joy:

1 Like

Κλασσικό dpg μήνυμα μετά από φάπα για συσπείρωση των τρακόπαιδων. Κρίμα για τους πραγματικούς φίλους/οπαδούς του ΠΑΟ που θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα τους και τους βγαίνει ξινό.

Και για να σας προλάβω, εμείς δυστυχώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο τους ποδοσφαιρικούς γαύρους που θεωρούν τον Σπανούλη τη μεγαλύτερη πληγή του τμήματος, είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν στον Μπαρτζώκα στο πάρκινγκ και τον ανάγκασαν να φύγει πριν μερικά χρόνια

2 Likes

Οσο κανει κουμαντο το σκουπιδι, σοβαρη προκοπη δεν πιστευω οτι θα υπαρξει.

4 Likes

Δεν θα υπάρξει, τέλος.

Ελα ρε, αφησε την ομαδα 2 χρονια (που δεν ειχε εσοδα λογω Κορωνα για να μην ξεχνιομαστε) να διαλυθει, εφερε τον Μητσο και τον Φρανκι για να φανε την λεζα και αφου περιμενε τα βαζελακια να τον παρακαλανε γυρναει στο ασπρο αλογο? Πραγματικα ποιος το περιμενε ρε σεις, πεφτω απο τα συννεφα, τι πλοτ τουιστ Θεε μου.

6 Likes