Παναθηναϊκός

Ναι και στους Αρειανους γιατι δεν εδωσε? Μηπως γιατι ανηκουν στην αλλη “παραταξη”?

Δεν μας χεζει το ΣΔΝΑ με τις μικροπολιτικες του που θα κανουμε το σκουπιδι τον Μπεο και προτυπο τωρα?

μάλλον γιατί τον ψάχνουν ακόμα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Να πω οτι καλα κανουν η θα γινω εμπρηστικος? :stuck_out_tongue:

Εντωμεταξυ καταπρασινο θα ειναι το γηπεδο, απειρος κοσμος εχει παρει μεμονωμενα απο viva. τα 5000 θα πανε σε διαρκειας (οργανωμενους δλδ) οποτε θα ειναι σαν να παιζουμε εντος.

Ας ελπισουμε να μην γινει τιποτα δεν ειμαστε για τιμωριες τωρα…

Μωρή παικτούρα Παλάσιος!
Εντωμεταξύ ούτε στη Λεωφόρο τέτοια ατμόσφαιρα…

8 Likes

Τα έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα, μην επαναλαμβάνομαι.
Σήμερα απλά ήταν η πιο πειστική εμφάνιση μας με ωραία μπάλα και γκολ.
Θα σταθώ όμως σε έναν παίκτη που ίσως δεν παίρνει τα εύσημα που του αξίζουν, τον Τσέριν. Ο μικρός είναι εξαιρετικός όλο αυτό το διάστημα. Και ξέρει και μπάλα, δεν τρέχει απλα ή μαρκάρει, πολύ σημαντική η συνεισφορά του σε αυτό το 10/10.

5 Likes

Σημερα ο καλυτερος ηταν ο Μπερναρ, καταπληκτικος.

5 Likes

Χτες στο Βόλο ήταν το καλύτερο γήπεδο που έχω πάει από το 3-2 με τη Ρόμα

3 Likes

Ελα να ζεσταινόμαστε λίγο. Προβλέψεις και θέλω να εμπειρία από όποιον προσπάθησε να κλείσει εισητήριο online σήμερα.

Το νού σας τομάρια μην γίνουν επεισόδια και τιμωρηθεί καμιά έδρα. Την άλλη αγωνιστική με Ατρόμητο μετά από 200 χρόνια θα ξαναέρθω Λεωφόρο να δώ την Πανάθα και δεν θέλω το ταξίδι από Λονδίνο να είναι τζάμπα και βερεσέ! Λυπηθείτε με!

Τραγικά τα κοράκια, χάλασαν το παιχνίδι.

1 Like

το χαλασμένο; Τραγικός προπονητής πετάει τους παίχτες στα ματς τελείως απροετοίμαστους. Πόνεσε η ψυχή μου στο πρώτο δεκάλεπτο.

Πάει ο Σιπνιέφσκι.

Κρίμα. Πολύ νέος, αλλά με τόσους δαίμονες, γαμώτο.

10 Likes

Νοέμβριος 2000. Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ περιμένοντας τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ. Ο 26χρονος Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι παλεύει ήδη με την κατάθλιψη και τον αλκοολισμό αν και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν. Ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί είναι να πιει μέχρι λιποθυμίας. Δεν έχει όμως τρόπο να αγοράσει αλκοόλ ενώ είναι κλεισμένος στο ξενοδοχείο. Τη λύση θα δώσει ένας Πολωνός καμαριέρης ονόματι Μάτσιεκ που τον αναγνωρίζει και τον προμηθεύει με μπύρες. Οι δυο τους θα περάσουν παρέα αρκετές ώρες στο δωμάτιο πίνοντας και καπνίζοντας ασταμάτητα.

Την επόμενη μέρα ο Σιμπνιέφσκι θα σηκωθεί με το ζόρι με απίστευτο πονοκέφαλο και θα χρειαστεί ώρα για να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται. Δεν ανησυχεί όμως γιατί είναι σίγουρος πως δεν πρόκειται να παίξει βασικός. Όταν ανακοινώνεται η 11αδα νομίζει ότι ακούει το όνομα του. Ρωτάει τον Βαζέχα δίπλα του για επιβεβαίωση. “Ναι, ξεκινάς”. Θα κλειδωθεί στην τουαλέτα, θα κάνει ένα τσιγάρο για να ηρεμήσει και μετά θα βγει στον αγωνιστικό χώρο του Όλντ Τράφορντ και θα κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής του απέναντι στον Νέβιλ αλλά και τους Μπέκαμ και Σκόουλς, που έσπευσαν κάποιες φορές για να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους. Στο 79’ θα αποχωρήσει κουρασμένος με το σκορ στο 1-1. Δυο λεπτά μετά η Γιουνάιτεντ θα σκοράρει και τελικά θα κερδίσει με 3-1.

Ο Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι που στις καλές του μέρες έπαιζε σαν Βραζιλιάνος και κάποτε θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πολωνικού ποδοσφαίρου, δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε ποτέ. Τον εαυτό του.

9 Likes

Μια απο τα ίδια…

Φύγε επιτέλους ρε σίχαμα!

1 Like

Το θυμάμαι σαν χθες να το βλέπω το ματσάκι και τι φάσεις είχε χάσει. Ειδικά μια του Λυμπεροπουλου, δεν κατάλαβαν πως τους πέρασε.

… το 2ο γκολ του Scholes με είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό (και ακόμα που και που το θυμάμαι δηλαδή) και μάταια να προσπαθώ να κάνω το ίδιο, αλλά 7 χρονών παιδί μόνο με μύτο σηκωνόταν η (τσιμεντομπαλα) umbro που για κάποιο λόγο είχαν όλες οι ακαδημίες.

4 Likes

Μεγάλες συγκινήσεις στην Σουπερλίγκ :sweat_smile:

Ο καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου λέγεται Μπαλτάκος και έχει κάνει μετάσταση και λέγεται Μπένετ.

Το πληρώσατε και θα το πάρετε που έλεγε και η θεία σας η Δέσποινα.

Θα σε πονάει μια ζωη το Γουεμπλει. Ετσι αγορίνα μου.

1 Like

Η Δέσποινα τα έχει πει καλύτερα.
Εγώ ήμουν αγέννητος τότε