Σε δασκαλεύει ο Τσουκαλάς δεκαετίες ολόκληρες.
Ετσι σε έχουν μάθει.
Σε πονάει ο Μπισμπικης
Πολυ καλο το Χ της ΑΕΚ, εμενα μην μας φτασουν στους 4 αυτοι φοβομουν μετα το σημερινο, οι αλλοι που θα παλεψουν για την εξοδο στην Ευρωπη δεν με απασχολουν προσωπικα. Φτηνα την γλιτωσαμε γιατι απ’οτι ακουω δεν ημασταν καλοι (δεν ειδα το ματς, επαιζα ξυλο με τον Lupin στα παρκε)
Κακοί είμασταν… Φοβισμένοι χωρίς καθαρο μυαλό, η πρώτη φορά φέτος που είδα την ομάδα να χάνει την ψυχραιμία της και την προσήλωση της στο αγωνιστικό πλάνο.
Ο γαύρος ηταν ανώτερος και άξιζε την νίκη.
Καθαρότατο πέναλτι στο τέλος όπως πολύ σωστά τα δυο γκολ μας που ακυρώθηκαν.
Περισσότερο απ’ολα σήμερα πάντως με ενδιαφέρει ο τραυματισμός του Παλάσιος…φάνηκε οτι είναι για αρκετό διάστημα εκτός, υποβασταζόμενος βγήκε.
Είδα έγινε ντόρος για το πέναλτι και βρήκα την φάση στο ίντερνετ (Δεν είδα το ματς). Δεν μπορώ να καταλάβω την γκρίνια πέναλτι ήταν.
κανένας δεν θα παλέψει για έξοδο στην Ευρώπη 5 θέσεις φέτος άρα κομπλέ άλοι. Τώρα ποιος θα πάει σε ποια διοργάνωση σιγά το δίλημμα το απόλυτο 0 θα καταφέρουν όλοι όπως φέτος έτσι κ αλλιώς
Σοβαρά μιλάς;;; Ήταν πέναλτι αυτό το έκτρωμα;;; Δες καλύτερα…
Για μένα ήταν. Βέβαια θα ήθελα να δω την αντικειμενικότητα των απέναντι αν ήταν απ την ανάποδη.
Τεσπα όποιος Ολυμπιακός δεν βλέπει ότι η Προεδράρα μας είναι ο κύριος λόγος που κοιτάμε με το κιάλι και τα αγωνιστικά θέματα που έχουμε επίσης που είναι πολλά τότε σόρυ είναι πρόβατο. Λες και έχουμε την ομάδα ρολόι και τα είχαμε λύσει ολά αλλά δεν μας αφήνουν οι από πάνω… Πφφφ
Υπερβολή γιατί ήμουν εκνευρισμένος, για τρίτος είναι ο ΟΣΦΠ και εύκολα κιόλας, αφού ανεβαίνει και είναι σαφώς καλύτερος από τους 2 της Θεσσαλονίκης.
Η αντικειμενικοτητα των απεναντι μια χαρα ειναι. Ολα σχεδον τα πεναλτυ, σαπια ειναι πλεον. Οποτε τι συζηταμε; Τον βρηκε, ηταν εντος περιοχης, πηγε βαρ, το εδωσε. Σχεδον παντα ετσι γινεται. Ο αμυντικος εκανε μαλακια.
Πιο συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο του 2019 και μετά ε…?
Εχω φιλους και γνωστους Παναθηναικους παρα πολλους. Αν γινοταν απ την αναποδη ξερω τι πρηξιμο θα ετρωγα για αδικιες κλπ. Μπορει εσεις εδω να λεγατε τα ιδια αλλα δεν σημαινει οτι θα το κανουν ολοι, οπως και οι ολυμπιακοι τωρα.
Δεν αντιλεγω φυσικα
Από το Δεκέμβριο του 1996 για να ακριβολογούμε
Ολα σχεδον τα πεναλτυ, σαπια ειναι πλεον.
Ε αυτό βασικά, του συγκεκριμένου συμπεριλαμβανόμενου για μένα - μόνο που αυτό σε αντίθεση με πολλά που δίνονται πλέον τα οποία στο αργό replay φαίνονται πολύ χειρότερα απ’ όσο είναι σε πραγματικό χρόνο, δεν μου φαίνεται ούτε εκεί. Δεν είναι και καμμιά αγκωνιά με δύναμη και σε σημείο του σώματος που μπορείς να πεις ότι βγάζει νόημα να πέφτει ο Ιωαννίδης λες και τον χτύπησαν 10000 βολτ λολ
Το ματς δεν το έβλεπα εν τω μεταξύ (παίζει όντως να έχω να δω ολόκληρο ματς Super League από το “κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη”), το άκουγα στο ράδιο, και έχοντας σχηματίσει εικόνα από την περιγραφή Νικολογιάννη aka αντιύλη Νικολακόπουλου, μου φάνηκε διπλά αστεία η φάση
Ο παικτης του γαυρου κανει φαουλ καθαρο γιατι πεταει το χερι του σε σημειο που δεν εχει κανενα λογο να το κανει και ο διαιτητης στην κανονικη ροη δινει φαουλ πολυ σωστα. Τωρα το θεμα ειναι οτι ναι, αν ειναι φαουλ ειναι και πεναλτυ αλλα πρακτικα οι διαιτητες παντα το πεναλτυ το αντιμετωπιζουν πιο αυστηρα σε σχεση με ενα απλο φαουλ, το σφυρανε πιο δυσκολα. Απο την στιγμη που εχει σφυριξει φαουλ (σωστα κατ’εμε) ομως, και του λεει ο ΒΑΡ δες το, ειναι εντος περιοχης δεν μπορει να κανει τιποτα σωστα δινει το πεναλτυ. Αν η φαση ηταν πιο μεσα καθαρα στην περιοχη δηλαδη μπορει να μην σφυραγε τιποτα. Αυτο δεν αναιρει οτι ηταν πεναλτυ ομως, τι να κανουμε.
Btw το πεναλτυ του Παπασταθοπουλου πανω στον Σποραρ ηταν πιο πολυ.
Για μένα δε λέει κάτι ότι το χέρι του το βάζει σε σημείο που δεν έχει λόγο απ’ τη στιγμή που η επαφή είναι της πλάκας αλλά ok ναι μόνο με το σκεπτικό που λες δίνεται πέναλτι αυτό, αν το σφυρίξεις φάουλ και τυχαίνει να είναι εντός περιοχής. Θα κράταγα μια πισινή αν ήταν κοντά στη φάση ο διαιτητής και το 'βλεπε καλά σε πραγματικό χρόνο αλλά δεν είναι. Την φάση με τον Σπόραρ που λες δεν την έχω δει
Το άλλο που είδα ήταν ότι στη μανούρα μετά ο Βρουσάι σπρώχνει τον διαιτητή και τρώει μόνο κίτρινη, και μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν ξέρω τι ισχύει για τέτοια πράγματα κιόλας.
Κιτρινη ειναι φανταζομαι γιατι απλα τον ακουμπαει, δεν τον απωθει να χασει την ισορροπια του, υποθετω θα εχει καποια διακριση ο κανονισμος. Μικρη σημασια βεβαια στο 112’.
Απειλούν με αποχώρηση λένε…από το παρακράτος λένε…οι αδικημένοι λένε…θέλουν την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου λένε…η κυβέρνηση Κούλη τους πολεμάει λένε…
Μιλάμε για μέγα σόου, όχι αστεία. Τι έχει να γίνει τις επόμενες ημέρες.
Αυτη η χώρα ειναι ότι πιο σουρεάλ υπάρχει στον πλανήτη, τελος.