το χαρηκα πολυ οταν εδωσε στην καραγκουνα καρτα.
Δυστυχώς αυτή την φορά πληρώσαμε τα νεκρά διαστήματα που συνήθως έχουμε.
Γκολ και μετά…χαλαρααααά…
Όχι.
Αυτή την φορά το πληρώσαμε και λίγο έλειψε να χάσουμε.
Αντί να κλειδώσουν το ματς , μαλακίζονταν νομίζοντας ότι ο τελευταίος στην βαθμολογία δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα.
Αλλά δεν είναι η 1η φορά που γίνεται.
Βάζουμε γκολ και τέλος.
Στο τέλος αποφάσισε να ρίξει Ίβι , Ρουκάβινα , Νίνη και η ομάδα ξύπνησε.
Γιατί έπρεπε να τους ρίξει μέσα για να ξυπνήσει?
Δεν μπορούσαν οι παίκτες να κάνουν κάτι από μόνοι τους?
Μπράβο μαλάκες!
(προφανώς αναφέρομαι στην ομάδα ε)
χεχε σας περναμε…χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχχαχαχαχαχ:D:D:D:D:D:D
Τι μέλλει γενέσθαι ρε λεβέντες???
Δηλαδή το σημερινο τι να πω???
Αυτός ο Σαριέγκι και ο άλλος ο Βύντρα τι μέσον έχουν και παίζουν βασικοί???
Και τέλος πάντων αν δεν ήμουν σίγουρη για Τεν Κάτε θα λέγα μήπως???:-k:-k:-k
Κι όχι τίποτε άλλο βγάλαν γλώσσα και τα Μπαόκια…
Αμ εκείνη η Λάρισα???
Βαλτε ρε το Μελισση…να δειξει οτι αξιζε και τα χρηματα.Αναρωτιεμαι αν καποιος τον θεωρει εδω μεσα υποδιαιστερο του Βυντρα…
Καραγκούνης λέγεται μεγάλε ο παίχτης.Το κατάλαβες?
Δεν είδα το β ημίχρονο παρά μόνο απ’το 88,δεν μπορώ να έχω γνώμη.Μια σχετικά γνώριμη εικόνα μετά από καλά ευρωπαϊκα ματς,κάτι που πρέπει να αλλάξει.
Άμυνα με σαριεγκι και βύντρα είναι η χαρά των αντιπάλων επιθετικών! Κρίμα γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες και χαραμίζεται έτσι…με καλύτερη άμυνα θα είμασταν και μέσα για την πρόκριση στο C.L. και για το πρωτάθλημα…Τώρα…
Λοιπόν το αποφάσισα
Θα πάω στο ΟΑΚΑ κι έτσι οι ΒΥΝΤΡΑ-ΣΑΡΙΕΓΚΙ ξαναμπουν βασικοί θα ορμήξω μέσα και αφού πιάσω τον Τεν Κάτε απ΄τα πέτα και του φωνάξω κατάμουτρα Τι κάνεις ρε μπιπ???
Θα τους πιασω απ΄τις φανέλες και θα του βγάλω όξω κλωτσηδόν
Ε μα έλεος πια…
Ρούντολφ τι να δεις???Καλοί είμασταν και η είσοδος των Ρουκάβινα Ίβανσιτς και Νίνη μας έδωσε προς στιγμήν το πολύ πάνω χέρι αλλά όταν έχεις αμυντικό δίδυμο Βύντρα Σαριέγκι μην περιμένεις προκοπή…
Λοιπόν πριν από λίγο είδα τις φάσεις και έχω να πω τα εξής:
ΑIΣΧΟΣ. Για την αποβολή του Ηρακλή μιλάω. Εγώ ως Παναθηναϊκός δε δέχομαι τέτοιου είδους εύνοιες απ τη διαιτησία. Ειλικρινά αν είχα φίλο Ηρακλειδέα σήμερα δε θα χα μούτρα να του μιλήσω.
Για την άμυνα. Αστεία αστεία, σιγά σιγά θα αρχίσουμε να βάζουμε στοιχήματα για το ποσο πιο βλακώδη goal θα φάει στο επόμενο παιχνίδι. Θα λέμε “έλεος, τι φάγανε πάλι” και μετά θα σκεφτόμαστε τι άλλη μαλακια μένει να γίνει εκεί πίσω.
Για τον Ten Kate. Κοιτάξτε, εγώ αυτόν τον άνθρωπο ΘEΛΩ να τον στηρίξω και να τον έχω προπονητή στην ομάδα για πολλούς και διαφορους λόγους. Πρώτα απ όλα, έχει επιθετική φιλοσοφία, στήνει την ομάδα για να παίξει μπάλα και μένα προσωπικά μου έχει λείψει παρα πολύ αυτό εδώ και χρονια, έχω να δω την ομάδα να βγάζει ΠΟΙOΤΗΤΑ και να μπορεί να κάνει 4-5 συνδυασμούς από την εποχή του αειμνηστου Κυράστα. Και έπειτα θέλω επιτέλους να έχουμε υπομονή με EΝΑΝ άνθρωπο, να στεριώσει στην ομάδα και να μείνει για χρονια όπως ο Ομπράντοβιτς στο basket και νομίζω ότι ο Ten Kate είναι μια καλή περίπτωση γι αυτό, έχω σιχαθεί να αλλάζουμε κάθε χρόνο προπονητή (και καμια φορα περισσότερες από μια φορες). Αλλα κι αυτός ο ΑΘΕOΦΟΒΟΣ δε βοηθάει. Πέρα από πολλές επιλογές του ακατανόητες, τον ακούω σήμερα στη συνέντευξη τύπου να λέει ότι πρέπει να σταματήσει η κουβέντα για την άμυνα γιατί αυτοί οι παίκτες υπάρχουν (και απ την πλευρά του αυτό μονο έχει να πει και σε μεγάλο βαθμό ισχύει) και πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη (ΠΟΛY ΜΕΓAΛΗ ΚΟΥΒEΝΤΑ). ΜΑ ΤOΤΕ ΠΩΣ 5 ΛΕΠΤA ΠΡΙΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒYΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ NILSSON. Με τι ψυχολογία να παίξουν αυτοί στο επόμενο και πως να τους κατηγορήσεις όταν τους “δίνεις” έτσι στεγνά -κάνανε δεν κάνανε μαλακίες;!
Μας εχει βγαλει την παναγια ο Ηρακλης τα τελευταια χρονια…περυσι απο αυτον χασαμε το πρωταθλημα κ φετος αν νικαγε ο Ολυμπιακος παλι απο αυτον θα το χαναμε.
Ο διαιτητης ηταν κακος…ημουν γηπεδο οποτε για τα δυο πεναλτι δν μπορω να μιλησω γτ δν τα χω δει ακομα.Αλλα το λαθος τ ηταν οτι μετα το γκολ τ Ηρακλη ξεσκισε το παιχνιδι.Ζητημα να παιχτηκαν πανω απο 10 λεπτα μπαλας.Κι αυτο δν ηταν μονο θεμα παικτων Ηρακλη π καλα καναν κι επεφταν αλλα κ δικο τ.Σε καθε στημενο εχανε ενα λεπτο φτιαχνοντας το τειχος κ μιλωντας στους παικτες μεσα στην περιοχη.Σε καθε φαση τα ιδια.Επισης,τεραστιο λαθος π εφτασε το 91 για να βγαλει την καρτα στον Κοβαλεφσκι.
Στο ματς φανηκαν κ παλι τα πολλα αμυντικα μας κενα…ειδικα στο πρωτο Νιλσον,Σαριεγκι κ Βυντρα παλεψαν πολυ για μην τελειωσουν τη φαση.Στο δευτερο ηταν λαθος τ Τζορβα π βγηκε αλλα κ τ Βυντρα π δν πηγε πρωτος στη μπαλα.
Αυτός ο Παναθηναϊκός πονάει παντού… Όχι μόνο στην άμυνα ή στα χαφ, λόγω του… αόρατου Ζιλμπέρτο Σίλβα που αποκαλούν πολλοί.
Αυτη η μεταγραφη τ Σιλβα πρεπει να χει πονεσει πολυ κοσμο…στο πρωτο ημιχρονο π επαιζε ο Σιλβα ειχαμε παρει το κεντρο κ με το που βγηκε βουλιαξαμε.Φυσικα,αυτο θα γινει γαργαρα στις εφημεριδες κ στα ραδιοφωνα.
Θα ναι τρομερο λαθος τ Τεν Κατε αν βγαλει απο την 11αδα Ιβανσιτς,Νινη κ Ρουκαβινα μεχρι να γυρισει ο Σοουζα.Με το π μπηκε ο Νινης αλλαξε το ματς.Πηρε πολλες πασες κ εβγαλε κ την ασσιστ στο γκολ κ θα μπορουσε κ να ειχε σκοραρει αλλα ηταν ατυχος.Ο Μαντζιος δν πρεπει να ξαναπαιξει…ενα ματς στα 10 θα κανει καλο.Σημερα εβαλε το γκολ λογω της σεντρας-διαβητη τ Καρα κ μετα δν εκανε τπτ.Εχασε κ την ευκαιρια στο 1-2 νομιζω π με τον Κοβαλεφσκι κατω δν καταφερε να πετυχει τη μπαλα κ να τη στειλει στα διχτυα.
Το μονο λαθος τ Τεν Κατε(εκτος τ αμυντικου διδυμο π το χουμε πει πολλες φορες)ειναι οτι ενω εβλεπε οτι στο πρωτο ημιχρονο παιζοντας με δυο αμυντικα χαφ ειχε παρει το κεντρο κ δν ειχε απειληθει καθολου εβγαλε το Σιλβα(λογω τραυματισμου)κ δν εβαλε αμυντικο χαφ.Ανοιχτηκε χωρις λογο κ οταν εχεις τετοια αμυνα,συνηθως,το πληρωνεις.
Επιθετικα δεν εχουμε προβλημα…σημερα βγαλαμε πολλες καλες φασεις αλλα πεσαμε πανω σε εναν πολυ καλο Κοβαλεφσκι.
τα ψέμματα τελείωσαν.
Νεα Σμύρνη, Βρέμη και γαύρος μέσα σε μια εβδομάδα.
Τα τελευταια 3 σχολια με καλυπτουν απολυτα. Ειδικα αυτο του Μπαμπεφ για τον Κατε, περιγραφει απολυτα την κατασταση. Θες να του δωσεις ελαφρυντικα του Ολλανδου αλλα δε σε αφηνει. Ειδικα αμα ξαναδω μεσα εστω κι εναν απ τους 2 κενρικους, παροτι εχω διαρκειας, δε θα ξαναπατησω μεχρι να ρθουν 2 καλα στοπερ το Δεκεμβρη.
Απο τους Νινη Ιβ και Ρουκα που ανεφερε ο Μεταλ13, πρεπει να ξεκιναει το παιχνιδι. Ειδικα το Νινη κ το Ρουκα που ναι οι πιο ελπιδοφοροι. Το Αντε τον πεταξε μεσα χωρις κανενα προσανατολισμο κι εκανε τοσες φασεις, που να υπηρχε και σχεδιο…
Επειδη ειμαι κι αιρετικος, θα προχωρησω παραπερα τη σκεψη που κανουν πολλοι παναθηναικοι γιατι δεν παιζει ο Σωτηρης. Μετα απο τοσα ματς και ειδικα μετα το χτεσινο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο λογος που δεν μπαινει ο Σωτηρης ειναι ο Καραγκουνης (ο νοων νοειτο).
Κατα τ αλλα καλα θα κανουν να καταλαβουν ολοι στην ομαδα οτι δε νοειται απωλεια βαθμων στα ματς που σωστα ανεφερε ο outshined
Mετα κ τις ηλιθιες δηλωσεις τ Γιωργακη ελπιζω να μεινει εξω οσο κ ο κολλητος τ ο Γιαννακης.
Λοιπόν θέλω να μου κάνετε μια χάρη
Όσα παιδιά πάτε στο γήπεδο για προσέχτε περισσότερο τον Ρουκάβινα και θα με θυμηθείτε Δεν σας το κρύβω ότι μου αρέσει αφάνταστα και μερικές φορές χωρίς να θεωρηθεί ανίερη παρομοίωση μου θυμίζει τον Κρόιφ
Καλός και ο Ιβανιτσς αλλά και ο Νίνης για αλλαγές όμως ο τελευταίος έτσι???
o ρουκαβινα ειναι παιχταρος απλα θα πρεπει να παιρνει περισσοτερα παιχνιδια ως βασικος και θα στρωσει
δν μπορω να καταλαβω πως ο καραγκουνης γυρισε απο το εξωτερικο περσυ και αντι να ειναι καλυτερος απο παλια εχει πεσει απιστευτα!
ειδικα κατι στημενα που εκτελει τις περισσοτερες φορες ειναι τελιως για κλαματα…συμφωνω με προηγουμενους οτι θα επρεπε να ξεκιναει ο νινης (εφοσον ειναι υγιες το παιδι)
οσο αφορα την αμυνα,πλεον φαινεται ξεκαθαρα οτι το διδυμο σαριεγκι- βυντρα δν την παλευει μια.
επιτελους σημερα θα παιξει ο μελισσης πισω αμυνα…αντε ας το δουμε και αυτο το παλικαρι που το χρυσοπληρωσαμε!και εκεινος ο σιοντης δν θα πρεπει να παιξει καποια στιγμη ??
αν ειχες φιλο ηρακλιδη να του λεγες για τα 5 λεπτα που επεφτε ο καθενας κατω σε καθε φαση!!διακοπη στην διακοπη του μουν!
NTΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για την ιστορια του ΠΑΟ το σημερινο αποτέλεσμα!!Πάλι πικρες και φετος…Θα μου πειτε τοσα χρονια τα χουμε συνηθισει…
Ξεκινήσαμε πολύ καλά και επιτέλους έλεγα σήμερα θα δούμε μπάλα…
Αλλά…
[SPOILER]
[SIZE=“6”]ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ[/SIZE]
Aυτό το χάλι δεν είναι ΠΑΟ.
Δεν γίνεται να είναι ΠΑΟ.
Δεν γίνεται να καθυσυχάζεις τον κόσμο μετά από τέτοιες μαλακίες.
Δεν γίνεται να φοβάσαι να βάλεις γκολ και να τελειώσεις το ματς μετά το 1-0.
Δεν γίνεται να συνεχίσουμε με τέτοια άμυνα - παιδική χαρά.
Δεν γίνεται να νικήσουμε και Πανιώνιο και ΟΣΦΠ να ελπίζουμε σε πρωτάθλημα (χαχαχαχα)
Δεν έχει σημασία ότι γράφω, ότι και να γράψουμε οι συμπάσχοντες.
Κύριοι τα έχετε κάνει σκατά, κανονίστε τα μόνοι σας.
Δεν έχουν σημασία βέβαια όλα αυτά μπροστά στον θάνατο του παίκτη του Διαγόρα.
Κρίμα το παληκάρι…[/SPOILER]
Το μονο που εχω να πω για το παραπανω ποστ, κριμα τους λογους που τον οδηγησαν στην αυτοκτονια.
Κατα τα αλλα, το ξερω οτι ο βαζελος ειναι η μιζερια σε εκδοση ΠΑΕ. (: