Παναθηναϊκός

Οντως πραγματικα τραγικη η απωλεια του παιδιου του Διαγορα.Κριμα το παιδι,κριμα…

Η μεγάλη δυστυχία είναι ο άδικος θάνατος ενός νέου ανθρώπου όλα τ΄αλλα είναι για να γράφουμε λαλακίες στα φόρα
Και όπως έστρωσαν όλοι τους ας κοιμηθούν αρκεί να βέβαια να χουν το θάρρος να αναλάβουν τις ευθύνες τους ολοι μα όλοι τους…
Όσο για τον…μεγαλειώδη ΚΟΥΣΤΙΑΝΙΚΟΥΛΗ ώρε τι κάνουν τα ευρά …

Aπο τη μια ειναι καλο το οτι ανεβαινει επιτελους και η περιφερεια και χανει την πρωτοκαθεδρια,και καλα, η Αθηνα,αλλα απο την αλλη αν και οχι Αθηναιος,ειμαι Παναθηναικος απο κουνια και ολοι αυτοι με κανουν να ντρεπομαι να λεω οτι ειμαι Παναθηναικος.Κριμα για το παιδι του Διαγορα.

Eίμαι βάζελος αλλά ποιοσ τον χέζει τον παναθηναικό τέτοιες ώρες…Ένας παιχτης του Διαγόρα αυτοκτόνησε πριν το ματς με τον ολυμπιακό…Είχε ψυχολογικά προβλήμτα λενε…Και όταν έγινε η διακοπή του ρεύματος κάπου στο 80 το έμαθαν οι παίχτες του Διαγόρα…Τραγικές στιγμες λένε…:(:(:(:(:frowning:

Kριμα το παλικαρι του Διαγορα.

Οσον αφορα τον ΠΑΟ : ποιος νιαουριζει σερβικα στα κεραμιδια???:stuck_out_tongue:

Εγω δεν καταλαβαίνω που φταει πάντως ο Τεν Κατε…Άμα και οι παίκτες χάνουν μόνοι τους τη μπάλα στη αμύνα(βλ.φαση με Βυντρα) ε τι να το κανεις

Ενας Ολλανδός με καταγωγή απ΄το Σουρινάμ που μαθαίνει ξένες γλώσσες :stuck_out_tongue:

ΦΤΑIΕΙ που δεν κάνει το στοιχειώδες που πρέπει να κάνει ένας προπονητής- όχι απλώς να τους στηρίζει, αλλα να μπαίνει ΑΣΠIΔΑ μπροστά τους ο,τι μαλακια και να κάνουν- δυστυχώς δικαιώθηκα γι αυτό που έλεγα για την ψυχολογία αυτών των παικτών. :frowning:

Σιγά τα ωα. Όταν μια ομάδα προηγείται μιας μεγαλύτερης και κατά τεκμήριο ισχυρότερης κάνει αυτό που μπορεί και πρέπει να κάνει ώστε να κερδίσει. Κι εμείς και οποιαδήποτε άλλη ελληνική η άλλης μικρής χώρας ομάδα όταν παίζει στο Champions League και της κάθεται το αποτέλεσμα τέτοια κάνει. Μαγκιά τους.

Πάντως όλα αυτά είναι όντως δευτεροντα. Η τραγωδία έγινε με το παλικάρι στη Ρόδο. Ας αναπαυτεί η ψυχούλα του, ο,τι κι αν τη βασάνιζε. :frowning:

ΤΡΑΓΙΚΑ πραγματα σημερα… (το μονο +,η σταση του κοσμου στην αλλαγη του κουτσιανικουλη που καταχειροκροτησε τον απιστευτο πιτσιρικα)

μετα το τελος του πρωτου ημιχρονου ,ημουν σιγουρος οτι ο παο θα εφτανε σε μια ανετη νικη ,δεδομενου οτι παιξαμε και καπως καλη μπαλιτσα…

που να ηξερε τι θα εβλεπα στο β΄ημιχρονο…

ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ κουτσιανικουλης μας εκανε γιο-γιο και εμεις συνεχισαμε χωρις να βγαλουμε ματια βεβαια να χανουμε τα απιστευτα (πχ 3 φασεις μπροστα στο τερμα που οι παιχτες πηγαιναν να κανουν κοντρολ αντι απλα να κλοτσησουν την γαμομπαλα) προς το τελος βεβαια το νευρο(οσο υπηρχε) χαθηκε τελιως…
το 3ο τερμα που μαζεψαμε για να μην ξεχνιομαστε ειναι off-side αλλα αυτο δν αλλαζει κατι…

σημερα ειδαμε μερικες “περιεργες” αλλαγες απο τον τεν κατε…εγω προσωπικα τον στηριζω και χρεωνω τις περισσοτερες ευθυνες στους παιχτες αλλα θα πρεπει και ο ιδιος ο προπονητης να μας δειξει καποια ΠΑΡΑΠΑΝΩ πραγματα!!

κανω παραθεση τα παρακατω λινκς…

http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catid=32

http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=295

ειμαι στο μεγαλυτερο ποσοστο περιπου συμφωνος με αυτα που γραφονται .

παρακαλω διαβαστε τα προσεχτικα και πειτε την αποψη σας.

ΥΓ βυντρα-τζιολη ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΠΟΔΙ

κριμα για το παλικαρι στην ροδο…οτι και να πω…RIP απλα…

τι εγινε ο παναθηναικος σημερα νικησε;;;:-k:-k:-k:D:D:p

Γενική παρατήρηση με αφορμή τον Κουτσιανικούλη που σας γλέντησε :stuck_out_tongue: . Δεν υπάρχουν σκάουτερ στην Ελλάδα? Γιατί δεν δίνουν οι μεγάλες ομάδες ευκαιρίες στους μικρούς? πότε επιτέλους θα δοκιμάσους νέους έλληνες παίκτες οι ομάδες μας?

o παναθηναικος ηταν η μονη ομαδα που το εκανα αυτο επι σειρα ετων αλλα τωρα τελευταια μας τα εχει χαλασει λιγακι ειναι η αληθεια…

ο κουτσιανικουλης ( τον ειχα σταμπαρει απο περσυ) τον βλεπω ευκολα τον χειμωνα για παο η’ για γαυρο παντως,δν θα τον αφησουν ετσι…

:–

ΔΕΥΤΕΡΕYΟΝΤΑ είπα!

:oops:

αφου δεν ειναι λατιν… πως να παιξει σε μας!! :papas: μακαρι να τον παιρναμε αλλα φοβαμαι οτι παγκο θα ηταν. αν τον επαιρνε ο βαζελος στην εξεδρα θα ηταν μαζι με το νινη.
μονο στον παοκ σιγουρα θα τον εβαζαν να παιζει και στην αεκ ισως παλι…
το παιδι ξηερει μπαλα… και φαινεται… μακαρι να σκασει φραγκα μια ξενη ομαδα να τον παρει να φυγει απο την καταντια μας…

Δεν έχω παράπονο η ομάδα συνεχίζει να μας διασκεδάζει πλουσιοπάροχα χαρίζοντας αφθονο γέλιο.

“'Ποιος θα τους σταματήσει” και “Βρείτε τους ομάδα” έγραφαν τα βαζελοφυλλα το καλοκαίρι. Τώρα που μαζευτηκαν πολλοί και κάνουν ούρα για να τους σταματάνε κάθε βδομάδα μήπως να βάλουν και ένα μηχάνηματάκι να κόβει νουμεράκια προτεραίοτητας έτσι για να μην μπλεχτούνε ρε παιδάκι μου…

http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?2059

Σημερα με Μπαρτσα… Πρωτο σημαντικο ματς της σεζον! Αντε να δουμε πως θα εμφανιστει η ομαδα. Δν με ενδιαφερει η νικη τοσο. Με ενδιαφερει πως θα αντιμετωπισουμε μια πολυ δυνατη ομαδα με εξαιρετικη φροντ λαιν (Αντερσεν, Σαντιαγκο) - δηλ. τι πουλια πιανει ο Πεκοβιτς…

Οσον αφορα το ποδοσφαιρο δεν λεω τιποτα.-

εχεις δικιο…στο μονο που φταει ειναι οτι οταν τον ρωταγανε να παρει αμυντικους ελεγε οχι γτ εχω το καλυτερο μαυντικο δυδιμο…εκει φταει φιλε μου…
οπως φταιει που βγαζει γκαμπριελ και βαζει τον ανυπαρτιολη!!

σωστος.

αν και θελω τρελα τη νικη

Και ποιος δεν την θελει:wink:
Απλα εννοω οτι και να χασουμε δεν τρεχει τιποτα αν η ομαδα δειξει τα σωστα στοιχεια…