για να τα λεμε κα ολα ο τεν κατε ειχε ζητησει αμυντικο αλλα μετα απο λιγο καιρο “αλλαξε” την γνωμη του και αυτο ειναι περιεργο και υποπτο…
οι περισσοτεροι παιχτες αν εξαιρεσεις το μεγαλυτερο μερος του α’ ημιχρονου,στο β’ εδειξαν αδιαφορια ,κομμενα ποδια τελιως θολωμενο μυαλο…
τι να κανει και ο τεν κατε να πλασαρει αυτος αντι για τον μαντζιο στην αρχη, η’ να παρει την θεση κλειτον , χριστοδουλοπουλου και σοουζα οι οποιοι βρεθηκαν μπροστα στην μικρη περιοχη αδυνατοντας 3 φορες να στειλουν μεσα την παλιομπαλα…
δν λεω παντως χτες πραγματι χαθηκε ο ελεγχος απο τον τεν κατε σε καποιο ποσοστο αν και πιστυεω τον παρεσυρε η γενικοτερη μετριοτητα και σκατοκατασταση των παιχων στο β’ ημιχρονο…πως το λενε ρε παιδι μου,τους πηρε ολους η κατηφορα τελως παντων!!!
Θα διαφωνησω εν μερει… Νωθρος στο εκτελεστικο. Αλλα αλλαξε ο ρολος του. Ειδικα χωρις Σπανουλη. Αντιθετα απο σενα εγω βλεπω να παιζει αρκετα καλη αμυνα, να ναι σοβαρος, καλες επιλογες… Γενικοτερα κατι αλλο απο τον μπομπερ που ηταν αλλα κανει αυτα που του ζηταει ο Ζοτς. Και αν θες τη γνωμη μου βεβαια, θα προτιμουσα τον μπομπερ, αλλα μεχρι στιγμης οταν ριχνει απο 25αρες και πανω δεν εχει χρειαστει:wink:
Ξέρετε γιατί δεν έχουμε ομάδα???
Γιατί τόσα χρόνια στηριζόμαστε σε Κουτσιανικούληδες
και όσο στηριζόμαστε σε τέτοιους τα ίδια θα παθαίνουμε και δεν πρόκειται να μας σώσει ούτε ο Μπάγιεβιτς με την παράγκα του
Κριμα για το παληκαρι που αυτοκτονησε.Ενα χρονο μεγαλυτερος μου ηταν.
Οσον αφορα τον μισητο το προβλημα του ειναι πανω κατω αυτο που ειχαμε εμεις τα προηγουμενα χρονια.
Ενω μπροστα βαζει γκολακια πισω μενουν 2-3 να μαρκαρουν.Η αμυνα και το μαρκαρισμα πρεπει να αφορα τουλαχιστον
6-7 παιχτες της ομαδας.Εγω τα περισσοτερα γκολ που εχω δει να τρωει ο Βαζελος αμυνεται με 2-3 παιχτες.
Αυτο ειναι ευθυνη του προπονητη και των παιχτων.
Απλα δειτε οι βαζελοι οτι αυτο που καναμε παλιοτερα εμεις δεν ειναι οσο ευκολο νομιζετε.
Μπασκετ: Μακραν ο χειροτερος Παναθηναϊκος επι Ομπραντοβιτς αυτο το πραγμα που ειδα (αν και δεν βλεποταν) αποψε… Ελαχιστοι το παλεψαν, εβλεπα μια νοοτροπια “αντε, να τελειωσει να φυγουμε”. Κολλησαν τιποτα απο το ποδοσφαιρο?:-k Ακομα και στο ΝΒΑ το καλοκαιρι καλυτερα σταθηκαμε…
Ελπιζω και πιστευω οτι ηταν απλως μια κακη παρενθεση. Παντως αν εκανε ο γαυρος τετοια εμφανιση θα γελαγαμε και θα χλευαζαμε 2-3 μερες αλαζονικα για να λεμε και του στραβου (γαυρου) το δικιο…
Καλυτερα να προσεχουμε.
Μπαλα: ΟΚ, στο παιχνιδι με Βερντερ τα ειχα με τη γκινια μας κυριως γιατι ειχαμε παιξει και αρκετα καλη μπαλιτσα. Ακομα και μετα το παιχνιδι με τον Ηρακλη ειχα την εντυπωση πως ηταν περισσοτερο θεμα γκαντεμιας και ισως απροσεξιας (ή μη συγκεντρωσης) παρα ανικανοτητας. Οταν ομως αυτο το κουκλοθεατρο συμβαινει τριτη συνεχομενη φορα στην εδρα σου ε μαλλον κατι αλλο φταιει…:-k
Το καλο που τους θελω να μην διωξουν ΚΑΙ τον Τεν Κατε. Κατα τη γνωμη μου ειναι ο τελευταιος που φταιει και ο μονος εκει μεσα που δεν εχει ιδεα για το τι γινεται γυρω του… ΟΚ, κανει λαθη, πολλες φορες χοντρα. Ομως μηπως τα παλικαρακια που τα χρυσοπληρωνουμε εκατομμυρια και καθομαστε και σκαμε για παρτη τους θελουν τον Μουρινιο για να τους πει πως να κρατησουν το 1-0 με τον Εργοτελη στο ΟΑΚΑ ή πως πλασαρουν πανω στη γραμμη με κενο τερμα? Ελεος. Φροντιστε να μου φερετε κανα βατραχο και καμια αλεπου και να μαζευτειτε ακομα περισσοτερα ζωα εκει μεσα…
Πεταει ένα αεροπλανο πανω από τον ωκεανο και είναι μεσα ο Νικολαιδης, ο Κοκαλης και ο Πατερας, πηγαινοντας σε μια συναντηση προεδρων.Παθαινει την γνωστη βλαβη το αεροπλανο και πεφτει, σκοτωνοντας ολο το πληρωμα και τους επιβατες πλην των τριων προεδρων.Τους πιανουν οι γνωστοι ιθαγενεις και τους πηγαινουν στον φυλαρχο. Οποτε λοιπον τους εξηγει ότι θα τους φανε εκτος κι αν περασουν από την εξης δοκιμασια.«Έχουμε ένα κλουβι με 15.000 παπαγαλους που είναι ολοι θυλυκοι εκτος απόέναν αρσενικο. Οποιος μπει στο κλουβι και βρει τον αρσενικο μεσα σε 15 λεπτα θα την γλυτωσει, αλλιως θα του παρουμε το κεφαλι.»Μπαινει πρωτος ο Κοκαλης ψαχνει δεξια αριστερα, απέλπιστηκε. Βουταει έναν παπαγαλο από το λαιμο και βγαινει. «Αυτος είναι.» λεει στον φυλαρχο.Τον παιρνει ο φυλαρχος στα χερια του τον ψαχνει «λαθος, αυτος είναι θυλυκος, παρτε τον». Μπαινει μετα ο Ντεμης με κομμενα ποδια και αρχιζει και ψαχνει. Ο Πατερας εν τω μεταξυ είναι αταραχος και καπνιζει το πουρο του.Περναει ένα τεταρτο βγαινει ο Ντεμης εξω κρατωντας έναν παπαγαλο και τον δινει στον φυλαρχο κάνοντας το σταυρο του.Τον ψαχνει ο φυλαρχος αλλα ματαια. «Παρτε τον κι αυτόν».Οποτε πλεον γυριζει προς τον Πατερα, «Για ελα κι εσυ ρε μεγαλε που μας το παιζεις ανετος».Σηκωνεται ο προεδρος αφηνει το πουρο του αταραχος και μπαινει μονος μεσα στο κλουβι. Δεν περνανε 2 λεπτα και βγαινει εξω κρατωντας έναν παπαγαλο και τρεχει να πιασει το πουρο του να μην σβησει. Γυρναει στον φυλαρχο και του λεει: «.που 'σαι μεγαλε, καλυτερα βαλτον χωρια να μην τον ξαναχασετε!».Ο φυλαρχος απορρημενος πιανει τον παπαγαλο στα χερια του, τον ψαχνει και διαπιστωνει ότι είναι πραγματι ο αρσενικος.Φυλαρχος: «μπραβο ρε μεγαλε με κουφανες. Ένα χρονο ψαχνουμε να τον βρουμε και δεν μπορουμε».Πατερας: «ενταξει μωρε δεν εγινε και τιποτα».Φυλαρχος: «πες μου ρε φιλε σε παρακαλω πως το εκανες αυτό;»Πατερας: «να κοιτα! Μπηκα μεσα πηγα στο κεντρο του κλουβιου, σταθηκα και μολις ηρεμησαν ολοι φωναξα: ο Παναθηναϊκος φετος θα παρει πρωταθλημα. Οποτε ο αρσενικος φωναξε: “ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡ… ΜΟΥ” και τον βουτηξα από το λαιμο.»
εγω πραγματικα πιστευω οτι η ομαδα με ενα ικανο for και δυο καλα στοπερ θα ειχε τελειως διαφορετικη εικονα…ο λογος?κανουμε τοσες φασεις και δεν βαζουμε goal και με την παραμικρη που μας κανουν οι αλλοι το τρωμε κατευθειαν…ο τεν κατε ειναι και αυτος υπευθινος αλλα ειναι ο τελευταιος που πρεπει να κατηγορησουμε…την μεγαλυερη ευθινη την εχει ο αντωνιου που μας εφερε παιχτες αχρηστους για τον παναθηναικο μονο και μονο για να παρει τις μιζες του…οπως επισης φταιει και η αδιαφορια αυτων που παιζουν π.χ ματζιος
Ο Μάντζιος δηλαδή όταν έβαλε δύο γκολ στην Βέρντερ ήταν αδιάφορος?? Από που προκύπτει αυτό? Επίσης ποιος λέεει ότι μια ομάδα δεν έχει δικαίωμα να χάνει ευκαιρίες?? Οκ χάνει ευκαιρίες ο Πάο αλλά όχι και έτσι όπως το παρουσιάζει ο Τεν Κάτε. Τελος τα γκολ ο Πάο τα δέχεται γιατί βρίσκεται πολλές φορές εκτεθειμένος στην άμυνα επειδή οι μέσοι δεν μαρκάρουν…Και τον Καναβάρο να είχατε πάλι γκολ θα τρώγατε.
ασε φιλε…ο ματζιος 1 παιχνιδι κανει και 10 χανεται…εχει αποδειχτει αυτο…δεν ειναι λιγο καιρο στον παναθηναικο…για δες λιγο τα στατιστικα του…ο παναθηιναικος χρειαζεται ενα φορ που την καθε ευκαιρια θα την κανει goal…οσο για την αμυνα εχεις αδικο…για μετρα τις γκαφες των βυντρα και σαριεγκι απο την αρχη της χρονιας και θα καταλαωεις ποσο εχουν στοιχισει…αυτο με τους μεσους που λες εγινε μονο στο παιχνιδι με τον εργοτελη γιατι στην ουσια ο ματος ηταν μονος…ο τεν κατε στο συγκεκριμενο παιχνιδι παρεταξε την ομαδα με την λογικη να βαλει 5 και ας φαει 1…ομως χασαμε ευκαιριες μπροστα απο το τερμα και ο εργοτελισ σε 3 αντεπιθεσεις σκοραρε.
Πόσο κοστολογείται ένας τέτοιος παίκτης? Επίσης, στην Ελλάδα νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης.
Για την άμυνα, αν δεις και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες θα παρατηρήσεις ότι όλα τα κεντρικά αμυντικά δίδυμα κάνουν γκέλες περιοπής…Π.Χ. στον Ολυμπιακό θυμάμαι το πέναλτι του Πάτσα με τον Αστέρα, τα τσαφ του Αβραάμ, τον ανύπαρκτο σε κάποια παιχνίδια Ζεβλάκοφ, την γκέλα του πάντου στο ματς με τον ¶ρη κλπ κλπ.
Η ομάδα δεν μαρκάρει γενικά καλά. Δεν αμύνεται σωστά. Δεν έχει ισορροπία. Ένας στόπερ δεν θα λύσει το πρόβλημα του Πάο.
Ντακς φταει και Τεν Κατε για καποια πραγματα, αλλα δεν γινετε να διωχνεις καθε 6 μηνες προπονητη ουτε να καθετε ενα χρονο και να τον βριζει ολος ο κοσμος με αποτελεσμα να υπαρχει κακο κλιμα στην ομαδα (αυτο για τους οργανωμενους). Τεσπα ελπιζω το γεναρη και το καλοκαιρι να γινουν διορθωτικες κινησεις λιγες και καλες.
Παντως μην υπαρξει κριση στον ΠΑΟ μας πριζουν ολοι με τον βατραχο… ελεος λες και ειναι ο μονος που υπαρχει στον κοσμο.