Ημουν μεσα στον επαναληπτικο (πονος), ειμαι παππους.
Εκεινη η εβδομαδα με προκριση επι του Αγιαξ, νικη με γκολ Μπορελλι επι ΑΕΚ που κλειδωσε το πρωταθλημα και Final 4 στο Παρισι ειναι απο τα πραγματα που δεν θα ξεχαστουν ποτε.
Ημουν μεσα στον επαναληπτικο (πονος), ειμαι παππους.
Εκεινη η εβδομαδα με προκριση επι του Αγιαξ, νικη με γκολ Μπορελλι επι ΑΕΚ που κλειδωσε το πρωταθλημα και Final 4 στο Παρισι ειναι απο τα πραγματα που δεν θα ξεχαστουν ποτε.
Θέλει λίγη ανανέωση η μνήμη
Κατά τ’ αλλά Νορντιν Βοουτερ
Νικη εννοουσα, καλα θα’ταν
Δεν είμαι παππούς, πρώτη φορά γήπεδο 1994 παναθηναικός-μπριζ.
Νέοι είστε εσείς δηλαδή
εσύ;
Νέος κι εγώ, '89 με Καλλιθέα κύπελλο.
Αυτο το γαμημενο 0-0 που δεν εμπαινε μεσα με τιποτα λες? Τραυμα μου εχει μεινει…
δοκάρι δώνης, διακοπή με καπνογόνα (γι’ αυτό ήμασταν τιμωρημένοι με Χάιντουκ το 96 στα προκριματικά), καθόμουν στη 15 κάτω από το τεράστιο πανί athens fans.
Α πρόλαβες ντέταρι!
Α μπραβο ναι, και εκει μεσα ημουν, σε ποια θυρα δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια, θυμαμαι οτι ειχαμε χτικιασει με 800 ευκαιρειες παντως
Μη σου πω ότι έδωσε και δυο συσκευασίες παμπερς!
Βεβαίως, κι επειδή με Καλλιθέα (το ματς είχε γίνει στη Ν. Σμύρνη νομίζω) ήρθε 0-0 και είχα απογοητευτεί, λίγες μέρες μετά με πήγε ο πατέρας μου Καραϊσκάκη για ένα 8-0 με τον Ηρόδοτο να στανιάρω.
Γεια σου παππού-παππού, και γάμα πού και πού!
Γεια σου γιαγιά-γιαγιά, γαμώ τη δεξιά!
Αν δεν έλεγες σε ποιον αγώνα αναφέρεσαι, θα έβαζα στοίχημα ότι μιλάς για εκείνο το Ελλάδα - Δανία 0-0.
Έβλεπα το ματς στην τηλεόραση μεγάλη στεναχώρια… εκείνο το τετ α τετ του Αλεξανδρή που έβγαλε ο γαμιόλης ο Σμάιχελ… Θυμάμαι και την αλλαγή στο ημίχρονο που έβαλε Φρατζέσκο στη θέση του Τσιάρτα.
Πρώτο και τελευταίο ματς της Παναθας, στο who is Giourkas, θέλανε να φύγουν για να προλάβουν την κίνηση ΟΑΚΑ-Γλυφάδα, τους έλεγα που πάμε δεν τελείωσε το ματς, ισοφαρίζει ο Scholes στο 93, έτρωγα σφαλιάρες απ’ τον αδερφό μου στο πίσω κάθισμα επειδή είμαι γκαντέμης
Εχει δικιο ο morgoth(που μαλλον με “ξερει” απο αλλου) απο πανω.Για τα βαζελακια.Και το παω παραπερα λιγο.Βαζελες κυρπαντεληδες,η καταστροφη του Παναθηναικου.Χρονια τωρα.35 χρονια κατσικογαμηδων τους εχουν κανει εγκεφαλικα αναπηρους.Βαφτιζουν την ανικανοτητα,την αδιαφορια αλλα κυριως την ΛΟΥΖΕΡΙΑ και το εσωτερικο στησιμο απο τους εντος …“ηθος”!Πνευμα και …ηθικη που ελεγε κι ο Αυλωνιτης!Αυτα ειναι:Πνευμα και ηθικη!
Ειμαστε …ηθικοι εμεις.Ετσι.Καταπληκτικο …ηθος και …fair play διδαξε πριν κανα δυο μηνες ο Μαλακα- τες,με δωρο ενα ακομα ευρωπαικο στον γαβρο.Ειμαστε …ηθικοι εμεις βλεπετε κι αποφασισαμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να διεξαχθει ενα ματς κεκλεισμενων χωρις να υπαρχει απο κανεναν τετοια υποδειξη.Κι αλλο ηθος,αλλα κυριως …fair play,διδαξαμε οταν πριν 4 μηνες εσκασε βομβα στα 2 μετρα στον μπρινιολι κι αυτος για να μην …κατηγορηθει για …ανηθικοτητα,σηκωθηκε σαν πυραυλος στα 15 δευτερολεπτα με συνεπεια να φαει ενα γκολ …ηθους αμεσως μετα!Αλλα και παλιοτερα θυμαμαι …επιδειξη ηθους.Τοτε στην ριζουπολη που με περισσιο …ηθος,κι επειδη εμεις θελουμε τα παιχνιδια να γινονται στους αγωνιστικους χωρους κι οχι στα δικαστηρια,αποφασισαμε να παιξουμε με μολοτωφ,πετρες να σκανε στα κεφαλια των παικτων.Mια χαρα.
Και πριν 4-5 χρονια,σε ενα ματς με …25 ποντους χιονι και με την αντιπαλη ομαδα με …ασπρες φανελες,δεχτηκαμε να παιξουμε,παντα με …σεβασμο στο fair play και για να μην μας χαραχτηρισουν …ανηθικους αν απαιτουσαμε αναβολη.Και πιο παλια,οταν πυροβολουσαν(!!!) τον τερματοφυλακα με αεροβολο απο την κερκιδα,εμεις δεχτηκαμε να παιξουμε επειδη ειμαστε υπερ του …ευ αγωνιζεσθαι και για να μην μας πουν …ανηθικους αν πηγαιναμε στα δικαστηρια ή αν διεκδικουσαμε το δικιο μας!
Παρτε λοιπον το …ηθος σας και την επιθυμια σας για fair play,τοποθετηστε τα με προσοχη στον πατο σας και δειτε την φιεστα των κεμαλ την κυριακη.
ΥΓ.Υπομονη,στηριξη και ταμειο στο τελος(του χρονου ε).
ΥΓ2.Πιστεψτε,στηριξτε,παλεψτε(για 7050235623520856η φορα).
ΥΓ3.Κλαμενος και γεματος …ηθος βγηκε στην συνεντευξη τυπου η νεα ιερη αγελαδα μας.Δεν ξερω αν τον ρωτησε κανεις αν εκλαιγε επειδη απ’ολες τις μεταγραφες που εκανε το καλοκαιρι,δεν του βγηκε ουτε μια!ΟΥΤΕ ΜΙΑ!Δεν ξερω αν του ειπε κανεις αρδ εκει,να βαλει τηλεοραση την Κυριακη και να δει τον Γκατσινοβιτς που θα σηκωνει την κουπα.Κι επισης δεν ξερω αν τον ρωτησε κανεις για το πως αισθανεται για τις απιστευτες μαλακιες που εκανε το καλοκαιρι διωχνοντας Βιγια και Γκατσινοβιτς για να φερει εναν πουθενα απο την αλβανια,εναν τιποτα απο την σλοβενια αλλα και τον γεναρη εναν σαπιο απο την ουγγαρια.Μπορει να τον ειδαν πολυ …συγκινημενο και …ευαισθητο και να μην τον ρωτησαν για να μην τον στενοχωρησουν.Τωρα που θα (ξανα)κανει τον λογιστη στο καραφλο σκουπιδι μπας και του εξοικονομησει κανα χιλιαρικο πιστευω θα συνελθει.
ΥΓ4.Μην ξεχασουμε τα …διαρκειας σε λιγες μερες για περισσοτερη …στηριξη αλλα και την ανανεωση συμβολαιου του αρχηγου.Του αξιζει για εκεινη την …καταπληκτικη εμφανιση στην Τριπολη.
ΥΓ5.Μονο με την βοτανικαρα πρωταθλημα.Σε …10-15 χρονια.Καντε υπομονη λιγο ακομα…
Flipside Αθανασίου…
Βέρος ελληνάρας?
Με συγχωρεις,διορθωνω.Προτιμας χανουμια ή πινοκιο?
Κεμάλ και λοιπές μπούρδες σου χαλάνε ενα πολύ ωραίο ποσταρισμα της Παναθηναϊκής πραγματικότητας.
Είμαστε ανύπαρκτοι διοικητικά και μας έστησε ο Μελισσανίδης όσο χρειαζόταν για να πάρει το πρωτάθλημα,τόσο απλά.
Γεράσαμε να στηρίζουμε και να φωνάζουμε χωρίς αντίκρισμα.
Αυτή τη στιγμή δεν έχω διάθεση ούτε να δώσω το 50ρικο στον ερασιτέχνη. Άδειασα