Οι δηλώσεις του ήταν σαν να άκουγα τα σύγχρονα αθλητικά στο Mega.
Πράγματι.
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και στον τελικό του Κυπέλλου, ίσως έχει ενδιαφέρον, ίσως και όχι.
Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι η Θ7 δίνει το πρόσταγμα.
Αστείος Αλαφούζος όπως συνήθως, ακόμα κι αυτά που καλώς είπε, τα είπε λάθος. Πέραν του ότι όσοι έχουν δύναμη δε λένε, κάνουν.
Αλλά όχι και αποτυχία. Ναι παρουσιάστηκε μία μεγάλη ευκαιρία φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά εν τέλει (άντε να εξαιρέσουμε το κύπελλο) το στόχο που τέθηκε στην αρχή της χρονιάς τον πετύχαμε φέτος και με το παρπαάνω. Καλή η θεωρία “Παναθηναικός είμαστε, πρέπει να έχουμε κάθε χρόνο στόχο το πρωτάθλημα” αλλά για να φτάσουμε εκεί θέλαμε βήματα (που τα κάναμε). Από του χρόνου μπορούμε να πούμε ότι θα είναι αποτυχία αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, όχι φέτος όμως.
νομίζω πως αν μείνουν οι βάσεις της φετινής χρονιάς και κάνει καλές μεταγραφές, είναι μεγάλη ευκαιρία για τη σεζόν που έρχεται. οι τίτλοι μπορεί να μην έρχονται μια χρονιά, αλλά οι βάσεις είναι πιο σημαντικές για να είναι μια ομάδα ανταγωνιστική για χρόνια
Συμφωνώ γενικά. Βέβαια με 4 ανταγωνιστές, όλους σε καλή κατάσταση και λογικά βελτιωμένους, στην καλύτερη να ξεκινάς με 25% πιθανότητες. Ήταν ευκαιρία φέτος, κακά τα ψέματα, γιατί μας υποτίμησαν (βαρέθηκα να ακούω ότι θα τερματίσουμε 4οι και ήμασταν πρώτοι μέχρι 2 αγωνιστικές πριν το τέλος).
Αλλά αυτό είναι και λίγο νοοτροπία που οι Παναθηναικοί έχουμε κληρονομήσει από τα πέτρινα χρόνια μας. Από τη μία βιαζόμαστε να τα σβήσουμε και από την άλλη φοβόμαστε ότι το πρωτάθλημα είναι σαν το τζόκερ, σου κάθεται μόνο μία φορά, αν είσαι τυχερός. Η αλλαγή νοοτροπίας είναι πολύ σημαντική και ελπίζω η φετινή χρονιά να βοήθησε σε αυτό. (Αν είχαμε και καλύτερη παρουσία στα ντέρμπι θα είχε βοηθήσει περισσότερο. Η αίσθηση που μένει από το πρωτάθλημα αυτό είναι ότι βρήκαμε γενικά τρόπο να κερδίζουμε τους μικρούς, αλλά σε ελάχιστα ντέρμπι ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας - μπορώ να σκεφτώ 4 μόνο)
Μου κάνει εντύπωση που η σειρά έχει φτάσει στο 2-2, περίμενα οτι θα ήταν πιο εύκολο για το Περιστέρι.
Βλέπω το μπάσκετ στο ΟΑΚΑ. Ευκολάκι για τον Παναθηναϊκό, πάτησε γκάζι στο β’ ημίχρονο και εξαφανίστηκε.
έκανε και μπρατσάκια ο Αγραβάνης που σκότωσε το θηρίο
Χαζό παιδί χαζά πράγματα θα κάνει, τι
Τάκαρος.
Τακαρος= sir Takis only
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια πρεμούρα να υπάρχει φόβος στον Ολυμπιακό. Αρχικά Σλούκας, Βεζένκοφ δεν έχουν φύγει ακόμα (και αν φύγουν δλδ) και Μιλουτίνοφ, Παντερ, Εξούμ κλπ κλπ δεν έχουν έρθει οπότε είναι νωρίς για ανάλυση.
Αυτό που μπορώ να πω για την ομάδα μου είναι το ότι δεν με αγχώνει τίποτα εκτός της φυγής Σλούκα και Σάσα ταυτόχρονα που πας για μερικό ριμπίλντ. Κατα τ άλλα αν φύγει 1 απ τους 2 πίστη στον κόουτς που πιστεύω θα καλύψει το κενό.
Κατά τ άλλα είχαμε παρά ενός μονόλεπτου μπλακ άουτ την τέλεια χρονιά πέρσι, είμαστε στο level barcelona, real κλπ με το 1/4 του μπάτζετ και προσωπικά δεν θεωρώ καμία ομάδα καλύτερή μας. Πιστεύω πως υπάρχουν 3-4 ακόμα ομάδες στο ίδιο level. Να τρομάξω αν προστεθεί άλλη μια; Ξέρω ότι ακούγεται υπεροπτικό και δεν έχω τέτοια διάθεση, ότι είδα 40 ματς στην Euroleague λέω.
Ο ΠΑΟ πήρε προπονητάρα, θα πάρει μάλλον παιχταράδες και θα επιστρέψει στους τίτλους και τα f4 το πιστεύω αλλά με τα τώρα δεδομένα δεν υπάρχει άγχος στον ολυμπιακό
Νταξει έτσι είναι το στυλ του, εγώ τον πάω που έχει αυτό ένα τσακ εριστικό. Και οκ είναι ακριβώς αυτά που θέλουν να διαβάσουν τώρα οι Παναθηναϊκοί, hype, εκτοξευση κλπ
Θα έχει τζέρτζελο η χρονιά
Τα γνωστά… hype, εκτοξευση κτλ.
Ξέρουμε επίσης και τον Αταμάν, μπορεί να γίνει εριστικός στις δηλώσεις του.
Εννοειται οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει να φοβάται κάτι.
Έτοιμη ομάδα, ο ίδιος προπονητής που κάνει το απόλυτο κουμάντο, οργάνωση και πλάνο.
Τι ακριβώς εχει να φοβηθεί από μια ομάδα που για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια ξεκινάει απο το μηδέν με νέα 12αδα, προπονητή κτλ…και τον γνωστο ιδιοκτήτη βέβαια.
Όσον αφορά τους “παικταράδες” που θα έρθουν ο ένας μετά τον αλλο στον ΠΑΟ φέτος, ας τους δούμε πρώτα, όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.και για να γράφουν τα αρδάκια.