Παναθηναϊκός

Διευκρίνηση για DPG και κάποιους οπαδούς του ΠΑΟ πήγαινε αυτό. Τον Αταμάν τον μάθαμε και τον συνηθίσαμε. Θα δώσει γεύση στο πρωτάθλημα ο Τούρκος

Πραγματικά αν ήμουν Παναθηναικός θα είχα κουραστεί με την παρέλαση ονομάτων. Έχει ακουστεί όλη η Ευρωλίγκα και το μισό ΝΒΑ. Και φυσικά εις γνώση και επίβλεψη του Τράκη όπως και κάτι ουτοπικά σενάρια ότι έφαγε άκυρο απ τον Καμπατσο στα 4 μυρια (4 μύρια παίρνει ο Μισιτς με το ζόρι και είναι στο prime του). Ο Παύλος θα είχε κλείσει παίχτες χωρίς πολλά πολλά δεν θα καρφίτσωνε σχόλια στο instagram για hype.

Anyway θα κάνει δουλειά ο Αταμάν αν και δεν είναι θαυματοποιός να το κάνει αμέσως οπότε υπομονή. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο :wink:

1 Like

Αγαπάει την ομάδα ο Αταμάν αλλά με έναν τρόπο εριστικό.

Είναι απλά το στυλ του, ακόμα και φέτος που η Εφές έδειχνε από την αρχή να μην μπορεί ούτε τη 10δα… εκείνος έλεγε ότι αν μπει 8δα θα πάρει την Ευρωλίγκα πάλι. Δεν το κρύβω, εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι στον ΠΑΟ θα γίνει ακόμα χειρότερο όλο αυτό.

Όταν φτάνει η στιγμή να μιλήσει για μπάσκετ και είναι δίπλα στον αντίπαλο δεν έχει καμία σχέση η συμπεριφορά του (τουλάχιστον σε όσες συνεντεύξεις τύπου τον έχω δει)
Ο Ηττούδης έλεγε στους παίκτες του “σας κερδίζει ο Λούτζης” και ο Αταμάν είπε συγχαρητήρια στον Λούτζη που πρόσφερε τόσα πολλά μέσα στο παιχνίδι ερχόμενος σαν 12ος παίκτης από τον πάγκο

Ειδικά αν γίνει πρόταση στον Σλούκα και αποφασίσει να αλλάξει στρατόπεδο.

Ο Αταμάν δεν έλεγε πέρισυ στο φ4 οτι θα το πάρουμε σίγουρα πριν γίνουν οι αγώνες; :smile:
Γενικά ναι αυτό είναι το στυλ του, οκ.
Το θέμα είναι οτι όλοι ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τα ελληνικά δεδομένα και τους αγώνες των αιωνίων…
Όπως του είπε και ένας από το τιμ της Φενέρ, στην Ελλάδα έχουν πυρσούς και βεγγαλικά και δεν θα περάσει καλά αν τα κάνει αυτά. Εκεί έχουμε φτάσει, να μας θεωρούν ούγκανους και οι Τούρκοι…

Και μάλιστα την απονομή είπε σε αυτόν που του έδωσε το αναμνηστικό “Σε ευχαριστώ πολύ, του χρόνου θα έρθω να το ξαναπάρω” :sweat_smile:

Έχουμε γίνει τόσο τοξικό περιβάλον που δεν περνάει τίποτα από αυτά δυστυχώς

Εγώ πιστεύω έχει γίνει ήδη πρόταση. Δε θέλω με τίποτα να τον πάρετε αλλά απο την άλλη κούρασε ο Σλου. Είτε είναι τα λεφτά , είτε η σχέση του με Μπαρτζώκα, είτε τα λεπτά συμμετοχής (το λιγότερο πιθανό, για παραμύθι το κοβω) το πάει πολύ λάθος (και από πιο πριν, δηλώσεις για Ιττουδη κλπ).

Πιο εύκολα παει Παρτιζαν παρά Παναθηναϊκό.

1 Like

Έκλεισε ο Πάντερ λένε!

Στην Μπαρτσελόνα :laughing:
Έχει να πέσει χυλόπιτα φέτος…

1 Like

Ε πήραν Βιλντόζα και Λεσόρ, έχασαν Καμπάτσο και Πάντερ.

Συμβαίνουν αυτά στις μεταγραφές!

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε για Μιροτιτς 3ετιας με 10,5 χαρτιά

Τώρα μιλάμε …

1 Like

Ποιες πληροφορίες; δεν βλέπω να υπάρχει κάτι…
Τωρα μαλιστα λενε οτι πήγε Σερβία και συτο φουντωσε φημες για Ερυθρό Αστέρα. Και καλά…

Ο Μίροτιτς έχει μπερδέματα με την Μπαρτσελόνα, οταν τελειωσει εκει το θέμα, τότε θα υπογράψει σε κάποια ομαδα.
Το φαβορί για να τον πάρει είναι ο Ολυμπιακός.

Τωρα ναι,οντως μιλαμε.Αν γινει κι αυτο,γιναμε…

ΥΓ.Εχω κατουρηθει στο γελιο με τα σχολια στο τοπικ των βρος…
ΥΓ2.Νουμερο ζακια δεν ξεχναμε…

Το μεσημέρι ήταν με το μάνατζερ του στα γραφεία της Βιανεξ και η πρόταση που έχει είναι 2Μ πάνω από αυτή του Ολυμπιακού. Ότι μαθαίνω ,λέω.

@Evil13 ούτε ξεχνάμε και ούτε θα ξεχάσουμε ακόμα κι αν φέρει το γιόκιτς

1 Like

Ο λόγος που έπρεπε να δωθούν τόσα λεφτά στο Σλούκα :wink:

Για 8εκ για 2 χρόνια λένε τώρα.
Παντως κάποιοι λένε ότι η Μονακό αυτή τη στιγμη εχει τον πρώτο λόγο και άλλοι οτι κλείνει τελικά στην Αρμάνι…

Στον Ολυμπιακό να μην πάει και όλα καλά, δεν ήρθε αυτός θα έρθει άλλος . Διάθεση για να ξοδευτεί χρήμα υπάρχει

Επανεμφανίστηκε ο Φασούλας να κάνει αντιπολίτευση στο Λιόλιο. Και το έχει πρωτοσέλιδο το SDNA. Μάλιστα. Εξού και το “επιστρέφουμε σε όλα τα επίπεδα” του DPG; Βρήκε άραγε άλογο να ποντάρει;

Έχει φασούλα όλο αυτό που γίνεται πάντως…

9 Likes

Γουστάρεις Μαριέλλα ε; Κρίμα που παίζει Ισπανία και όχι Ελλάδα.