Έχει βρει συμπαίκτες ο Τράκης, δεν εξηγείται αλλιώς.
Άντε και με τη νικη
Ο Μαντάρ έφυγε από Παρτιζάν και πάει για Φενέρ , ο Ντόρσεϊ φεύγει από Φενέρ και έρχεται ΟΑΚΑ. Η πρόταση ειναι για 2,5 το χρόνο
Τα γράφεις αυτά για να τρολάρεις μάλλον…
Για τον Μανταρ εντωμεταξύ πήγε το θέμα στην φιμπα η Παρτιζαν. Και ο Ντορσει 2,5 το χρόνο;…
Η πρόταση ακριβώς είναι 7 εκατομμύρια για 3 χρόνια
Έβλεπα εθνική u20 προημιτελικά με Τουρκία. Ένα πράγμα θα σας πω. Τον Μαντζουκα να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας
Παπαγιάννης στη Φενέρ!
Ελπίζω οτι αυτό θα γίνει…τουλάχιστον απο φέτος.
Ειναι σπουδαίο ταλέντο και κάποια στιγμή πρέπει να τον βάλουμε στην ομάδα.
Πιθανότατα ότι καλύτερο υπαρχει στη νέα γενιά Ελλήνων παικτών.
Απ’ τον Παπαγιάννη μέχρι την ηλικία του σίγουρα. Μετά έρχεται φουρνιά με τρομερά ταλέντα Σαμουντουροφ Αβδαλα Λιωτοπουλο κλπ
Ο πατερας του ηταν τιμιος παιχτης της Σπορτινγκαρας.
Λιωτοπουλος επίσης λένε για κολλέγιο κα ΝΒΑ. Μόλις τελειώσει το κ20 έρχεται το κ18 και είμαστε φαβορί. Θα τους τσεκαρω τότε σίγουρα
Δεν μπορεί ο Μαντζούκας σήμερα με τη Γαλλία. Είναι 5 επίπεδα πάνω οι Γάλλοι.
Ήθελε λέει τον Ταβάρες, τον Χεζόνια, τον Βέσελι και τον Ντόρσει. Αλλά οι ομαδες τους δεν τους αφήνουν, τι να κάνει και αυτός…
Αν όλα αυτά δεν τα λέει μόνο για επικοινωνιακούς λογους που τόσο πολύ του αρέσουν τότε είναι και ηλίθιος.
Τι να κάνουμε ρε Τράκη, η λογική λέει ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα ήθελε να κρατήσει τον Ταβάρες ή τον Χεζόνια. Και η Μπαρτσελονα τον Βέσελι. Παίκτες όλοι αυτοί με συμβόλαια στις ομάδες τους, δεν είναι ελεύθεροι.
Όσον αφορά τον Ντόρσει, δεν φταίει κάποιος άλλος αν τόσο καιρό χάθηκε τόσος χρόνος κυνηγώντας μια χαμένη υπόθεση αφού εξαρχής φαινόταν ότι δεν τον δίνει η Φενέρ, για διάφορους λόγους.
Ένα ακόμα δείγμα του πώς λειτουργεί η ομάδα στα χρόνια του Τράκη, καμία σοβαρότητα, μόνο μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες.
Υ.γ Στην μπάλα πολύ χλωμά τα πράγματα λίγες μέρες πριν το ματς με Ντνπρο. Μετριότατο το επιπεδο.
Βλέπω την ΑΕΚ να κάνει πλάκα φέτος στο πρωτάθλημα.
Μαρσέιγ αν περάσουμε Ντνπρο…la fin.
Εγώ νομίζω πως έχετε περισσότερες πιθανότητες απ’ότι πιστεύετε. Σίγουρα είστε outsider, αλλά νομίζω θα το παλέψετε στα ίσια. Περάστε την Ντνίπρο πρώτα και βλέπουμε.
Νταξ. Θα πάμε για Γιουρόπα Λιγκ με την Πράγα πάλι ! Αλλά κάτσε να περάσουμε την Ντινπρ πρώτα
Κατά σειρά προτιμούσα Αϊντχόβεν, ρειντζερς, Μπράγκα,μαρσειγ.
Συνεχίζονται οι κακές κληρώσεις της τελευταίας δεκαετίας. Πιστεύω τη ντνιπρο θα την περάσουμε, όχι όσο εύκολα λένε οι αποδόσεις που παίζουν όμως.
εγώ πιστεύω αν έχουμε καλή απόδοση, θα περάσουμε…
Summary
Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως στέκει αυτό που διαβάζω πως με πρόκριση επί Ντνίπρο ο ΠΑΟ εξασφαλίζει Europa? Αν αποκλειστείτε από Μαρσέιγ, δεν παίζετε play off στο Europa?