Ήρεμα με τα hot spurs ε;
αν θυμάμαι λάθος και δεν υποστηρίζεις Tottenham στο νησί, δεν βγάζει το παραμικρό νόημα λολ
Ήρεμα με τα hot spurs ε;
αν θυμάμαι λάθος και δεν υποστηρίζεις Tottenham στο νησί, δεν βγάζει το παραμικρό νόημα λολ
Λαθος θυμασαι, Σιτυ υποστηριζει
Όχι αυτό που έγραψες εσυ ρε, αυτό που έγραψα εγώ για hot spurs αντί για hot takes και καλά
Άρχισαν τα βουντού.
Πω, ρε μάνα!!!
Πιέστε λίγο γαμώ την τρέλα μου, τι οπισθοχώρηση είναι αυτή.
Έγραφα το σχόλιο και το φάγαμε…
Μπερνάρ και Μαντσίνι κάκιστοι, δεν φτιάχνουν τιποτα μπροστα, περισσότερο ενδιαφέρονται για την άμυνα πίσω. Τζούρισιτς εξαφανίστηκε μετά το γκολ.
Ενας Φωτης μπροστά μόνος του να τα βάζει με όλους και με όλα.
Βαλε Παλασιος και Τσεριν τωρα να κρατήσουμε λιγο μπαλα, όχι άλλο Βιλένα. Απο το 46’, δεν βγαίνει έτσι το πράγμα.
Διαιτησία 20-80, την λες και προκλητική.Αναμενόμενο.
Ξεφτίλα το πανό, έλεος ρε μαλάκες πια.
Δεν τσουλάει η ομάδα πάντως, βάλε εξτρέμ αλλιώς θα έχουμε προβλημα
Αψυχολόγητοι είστε. Από τη μία το πανό, από την άλλη διασκευάζετε Μαρκόπουλο.
Στο τέλος θα πούμε καλύτερα να σφύραγε ο Σιδηρόπουλος , το δεξί χέρι του προέδρου
Πολυ κακή βραδιά για τον Γιοβάνοβιτς.
Πολύ κακή εμφάνιση από την ομάδα, ειδικά στο Α’ μετά το γκολ και σχεδόν σε όλο το Β’. Σαν να μη μας ένοιαζε να το κυνηγήσουμε το ματς. Περίεργη αντίδραση ομολογώ.
Τον έδεσε κόμπο, πάντως, τον Ιβάν ο Αλμέιδα. Πολλές αποστάσεις και σε άσχημη βραδιά πολλοί παίκτες.
Κακό αποτέλεσμα. Προχωράμε.
Είμαι πεπεισμένος ότι με Μπερνάρ εξτρέμ δε θα κερδίσουμε κανένα μεγάλο παιχνίδι. Κατά τα άλλα το παιχνίδι δεν ήταν να το χάσουμε, θεωρητικά. Ή να το πω κι αλλιώς όσο ήταν να το χάσουμε τόσο ήταν και να το κερδίσουμε. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο.
Σωστή διαιτησία στα γκολ (το πρώτο ήταν και πέναλτι αν δεν ήταν γκολ, κι ας σφαδάζει κάτω ο Χουάνκαρ, δικό του λάθος είναι) αλλά ρε παιδιά, αυτό με το ξύλο της ΑΕΚ και τις κάρτες τι φάση; Ειδικά ο Γαλανόπουλος έπρεπε να πάρει κίτρινες κάβα σπίτι του.
Σε κάθε περίπτωση δε θεωρώ ότι ήμασταν κακοί για ντέρμπι και απέναντι σε μία πολύ καλή ΑΕΚ. Απλά κάναμε αστεία λάθη στην άμυνα (κακός ο Μπρινιόλι, έλειψε ο Μαγκνουσον ειδικά σε φάση ανάπτυξης) και κυρίως (και αυτό είναι που κάνει την ΑΕΚ να φαίνεται πιο άνετη στο γήπεδο) το πρώτο ημίχρονο το πάιξαμε σε ρυθμό που δε μας βολεύει. Θα μπορούσε εύκολα να είχε λήξει και 2-1 το παιχνίδι (όπως και 1-3 βέβαια).
Όταν χάνεις σε ντέρμπι και είναι το τελευταίο που σε απασχολεί…
Τι έπαθες ρε Γρακχε???
Τα αποβράσματα στη 13 ρε
Τι άλλο
Δεν έχω κάτι προσωπικό αν αυτό κατάλαβες
Ξύπνησε ο κοουτς ή ακόμα κοιμάται όρθιος?
Χιαστό. Του χρόνου πάλι. Ρέντα, όχι αστεία
Περαστικά του, πολύ κρίμα. Φάνηκε εξαρχής ότι ήταν σοβαρό.
Καλή τύχη τώρα με Γεντβάι και τον Αμερικάνο…