Εγω θα ήθελα τον Φωταρα πίσω από τον Σποραρ!!! Ξερει μπαλα πολύ ρε.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ Ο ΦΩΤΑΡΑΣ
Συνεχίζουμε από κει που σταματήσαμε πέρσι…
Δε βρίσκουν ,λέει, ξένο (και νηφάλιο) διαιτητή για τη Δευτέρα…
Δύσκολο το ματς σήμερα, περιμένω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όπως έχω πει και από την κλήρωση πρέπει να στοχεύσουμε στην τρίτη θέση για να βελτιώσουμε την κατάταξη μας, στο Γιουρόπα δε μπορούμε να προχωρήσουμε παραπάνω από το πρώτο νοκ άουτ.
Γελαει ο κοσμος με αυτα που γινονται πραγματικα. Οσο θυμαμαι την επανασταση περσυ για την μια ολοκληρη μερα αναβολη λογω Κοβιντ με πιανει νευρικο.
Είναι που ο Αλαφούζος ήθελε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Πόσο κρύο είναι αυτό το ΟΑΚΑ…και φανερά επηρεάζει και την ομάδα, στην Λεωφόρο θα ήταν αλλιώς.
Μωρή παικτούρα, τι πλασεδάκι ήταν αυτό!
Το τελείωμα του Ιωαννίδη είναι για επιθετικό αξίας 50.000.000 € και πάνω. Ούτε ευρώ παρακάτω. Αμφιβάλλω αν πχ ο Χάρυ Κειν θα έκανε τέτοιο τελείωμα. Μπράβο.
Πολύ καλή και σοβαρή η ομάδα έως τώρα.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται οπισθοχώρηση τώρα. Πολύ κομβικό παιχνίδι πάντως. Αν καταφέρουμε τη νίκη, μπαίνουμε γερά στο παιχνίδι (αν και προσωπικά δεν την βρήκα ποτέ ακατόρθωτη την κλήρωση).
Ένα θεματάκι μόνο: Κατανοώ την οδηγία του Γιοβάνοβιτς για μπάλα κάτω παντού και πάντα, αλλά είναι κάποιες στιγμές πίσω που τρέμει το φυλλοκάρδι μας, ρε γαμώτο, με τους αμυντικούς και τον keeper. Τραβάτε, ρε μαστόρια, εκεί ένα διώξιμο παλιό και ορθόδοξο και αφήστε τις επιδείξεις.
Μαντσίνι ψιλο-ανύπαρκτος έως τώρα.
Για Φωτάρα θα γίνω κουραστικός αν ξαναγράψω. Ανατρέξατε στα προηγούμενα post μου για αποθέωση/παραλήρημα.
Χρειάζεται Βιλένα ή Αράο τώρα η ομάδα.
2-0 αντι για 4-0. Τι άλλο να πούμε για την ομαδάρα του Ιβαν…
Απίστευτη παιχνιδάρα από την ομάδα, ό,τι καλύτερο έχουμε δει φέτος (έως τώρα), με κοουτσάρισμα για σεμινάριο.
Και τα δύο λίγα ήταν τελικά, καθότι μπορούσαμε τουλάχιστον 2 ακόμη, ενώ στο Β’ ανάθεμα αν κινδυνεύσαμε πολύ σοβαρά κάποια στιγμή.
Ευρωπαϊκή βραδιά κι εμφάνιση βγαλμένη από άλλες εποχές. Ποιος να μας το 'λεγε και ποιον να πιστεύαμε, αν όχι λίγα χρόνια πριν, ακόμη και λίγους μήνες, ε;
Χίλια μπράβο σε όλο το επιτελείο.
Μεγάλο κέρδος και το γκολ του Σπόραρ, ώστε το παιδί να ξορκίσει τα πάντα όλα. Πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας.
Πάμε γερά στο Ισραήλ τώρα.
Πανάθα
Τεραστια βραδια, απο ποτε εχουμε να κερδισουμε ισπανικη δεν θυμαμαι καν, και μαλιστα με εμφανιση ξεκαθαρα ανωτερου στο γηπεδο, απο μεσα κιολας τετοιο ματς εχω να ζησω απο το 3-2 με την Ρομα μλκ…
Επιλεκτικό απόσπασμα, “γελοίες” δηλώσεις, χαρούμενες φατσούλες. Να 'σαι καλά, ρε Παντελή, να συνεχίσεις να με εκπλήσεις.
Κρίμα, βέβαια, που εγώ επισήμαινα το ντεφορμάρισμα του Σπόραρ ήδη από τον Απρίλιο, αλλά προφανώς “γελοία” θα ήταν όσα έλεγα και τότε. Αλήθεια, βέβαια, γιατί βασικός ο Φώτης τον τελευταίο καιρό;
Ή μπορεί να ήταν και το παρακάτω γελοίο:
Άρα, λοιπόν, το βουλώνω επί του θέματος, ώστε να μη “γελοιοποιηθώ” έτι περαιτέρω.
Ειδικεύομαι σε αυτά
Έλα ρε, έχασε μια τρομερή ευκαιρία ο Σπόραρ και τον σταυρώσατε. Λες και αυτές του Μαντσίνι ή του Τζούρισιτς στον επαναληπτικό ήταν μικρές. Δεν μπορώ να κράζουμε τους ίδιους μας τους παίχτες, πραγματικά. Δεν είναι άχρηστος ο Σπόραρ, είχε μια κακή στιγμή, υπάρχουν κι αυτές. Στήριξη θέλει, όχι κράξιμο.
Καλά εγώ έχω γελοιοποιηθεί όταν έλεγα το Φλεβάρη του 22 ότι έπρεπε να πάρουμε τα 4-5 μύρια που μας έδιναν από το MLS για Ιωαννίδη. Όπως διάβασα και πιο πάνω το πλασέ που κάνει είναι επιπέδου μπενζεμα και βάλε, δεν είναι τυχαίο ότι τον τσεκαρει η Γιουνάιτεντ τόσο καιρό.
Ελπίζω να κάνω τόσο λάθος και για τον Μαντσίνι, με 6,5 που είχαμε πρόταση θα τον έστελνα με κορδέλα
Βασικά αυτό ίσως και να είναι τεκμήριο αμπαλοσύνης