Παναθηναϊκός

Αλαφούζε ψόφα ρε…

Μαλάκα μου το συνεχίζουν…

1 Like

Αν η διοίκηση σας αξιολογήσει ότι ενδέχεται να τιμωρηθειτε εσείς αν δεν βγείτε, δεν είναι καλύτερα να βγείτε;

Δεν το εξετάζω ηθικά βέβαια, άστο αυτό.

Φαντάζομαι ότι αν βγουν το μήνυμα που δίνεται είναι “ελάτε παιδιά, ρίξτε ό,τι κροτίδα έχετε πάνω σας”

Αρχικά να πω τα προφανή. 1ον περαστικά στον Χουάνκαρ και μακάρι να μην έπαθε τίποτα ο άνθρωπος. 2ο προφανές το ότι είναι απόλυτα κατακριτέα η πράξη του ανεγκέφαλου βλάκα που πέταξε την κροτίδα και όσων σημάδευαν με λέιζερ τους παίχτες του ΠΑΟ.

Από εκεί και πέρα έχει ανοίξει ο γνωστός φαύλος κύκλος που πάντα ανοίγει σε τέτοιες περιπτώσεις:
-Πάρε την ομάδα και φύγε
-Τι μιλάς τα ίδια κάνατε στον Φιγμπόκασον
-Μα Ριζούπολη
-Μα προηγούμενο περιστατικο με γηπεδούχο τον ΠΑΟ κλπ κλπ

Συνεχίζουμε σε τέτοιες περιπτώσεις οι περισσότεροι να πετάμε το μπαλάκι και να βγλαζουμε κακούς τους απέναντι αντί να καταλάβουμε ότι κάφροι υπάρχουν παντού και πως επίσης ΔΕΝ εκπροσωπούν όλο τον κόσμο μιας ομάδας αλλά ένα μικρό ποσοστό. Προφανώς στο γήπεδο μας έγινε σήμερα αυτό θα συζητάμε αλλά ξεχνάνε εύκολα αρκετοί και κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο. Αυτό το λέω για τον @Evil13 γιατί αυτό που ποστάρει είναι ανούσιο και μόνο ένταση προκαλεί.

Εχμ απλά όχι. Αν ήθελε ο διαιτητής να μας σπρώξει γιατί να μην ακύρωνε το γκολ του ΠΑΟ με την πρόφαση ότι επηρεάζει την φάση ο Ιωαννίδης που ήταν ακάλυπτος (καθαρό ήταν btw αλλά κουβέντα να γίνεται). Πιο εύκολο θα του ήταν. Εγώ είδα μια ομάδα διαιτητών να τα έχει χαμένα εξ αρχής. Οριακό οφσάιντ στο Μασούρα σηκώνει σημαία κατευθείαν ενώ ο κανονισμός λέει να αφήσει την φάση και μετά βαρ. ίδια φάση με το περσινό πέναλτι του ΠΑΟ δίνει επιθετικό φάουλ πιο πριν, σε κανά 2 φάσεις δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν ρεφ και βοηθός για ποιόν ήταν το πλάγιο.

Όσο για το πρωτάθλημα μας ασχολίαστο. Λέει ο βλάκας ο χοντρός ότι είναι της ΑΕΚ και του ΠΑΟ λέτε εσείς ότι είναι δικό μας, λέει και ο ΠΑΟΚ ότι ευνοείται η Αθήνα. Ε τελικά τίνος είναι;

Και τέλος το έχω ξαναπει 250000 φορές δεν μπρεί όποτε μιλάμε για σκατήλα στο Ελληνικό πρωτάθλημα να βγάζετε την ουρά σας απ έξω σαν την πανάγαθη και δίκαιη ομάδα που έχει απέναντι της τους πάντες και τα πάντα. Έχω αναλύσει τόσες και τόσες φορες τι γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και πως μερικοί φταίνε παραπάνω από άλλους αλλά στην τελική όλους μας βαραίνει αυτό. Να το χαρούμε όλοι λοιπόν το πρωτάθλημα με τους κάφρους και τους παράγοντες που μπλέξαμε.

Φιλικά όλα αυτά κουβέντα κάνουμε

ΥΓ Πάλι περαστικά στον παίχτη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ξαναλέω

Γι αυτο ειπα πως δεν το κρινω ηθικά. Αν μιλούσα ηθικά θα έλεγα ότι το ελληνικο πρωταθλημα πρεπει να καταργηθει.

Το μόνο που αποκλείω είναι ο γιατρός του αγώνα να δέχθηκε οποιαδήποτε πίεση ώστε να μην υπογράψει ότι ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα.

10 Likes

Μια φορά έδωσα κι εγώ 10€ στην Cosmote για να δω ματς. Το γκαντέμιασα πάλι

Ούτε εγώ μίλησα από ηθική σκοπιά. Σε τέτοια περίπτωση, να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός πρώτα και βλέπουμε.

Θέμα στρατηγικής της κάθε ομάδας είναι.

2 Likes

Όχι.

Και μην προεξοφλείς ότι η συγκεκριμένη διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ως πρώτιστο στόχο το καλό του Παναθηναϊκού.

9 Likes

Ειλικρινά, δεν νομίζω πως υπάρχει ούτε ένας Παναθηναϊκός που να θέλει να βγει η ομάδα. Υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

Στις πιο πρόσφατες εξελίξεις, ο γιατρός λέει άλλαξε άποψη στην πορεία. Θα θυμήθηκε τον όρκο στον Ιπποκράτη.

6 Likes

Μια γύρα να κάνεις στα site και στα σοσιαλ, βλέπεις παντού κότες, λαγούς κλπ κλπ, από άτομα που είμαι σίγουρος πριν ένα μήνα γράφανε δακρύβρεχτα ποστς για τον καημένο που δολοφόνησαν.

Όποιος ασχολείται με το ελληνικό πρωτάθλημα ή είναι χαζός ή μαζοχιστής δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο, μια χαρά μπαλάρα είδαμε την ίδια ακριβώς ώρα στο Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ και εδώ και 10 λεπτά παίζει Μπάρτσα, τόσα ματσάκια παίζουν κάθε σκ

3 Likes

Είναι λέει καλύτερα ο χουανκαρ τώρα. Αν το κρατήσουν λίγο ακόμα και ο Μαγκνουσον θα είναι καλύτερα. Πρέπει να μείνει παράλυτος για μια ζωή; Τι ακούμε πια…

8 Likes

:joy::joy::joy::joy:

Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να είχε γίνει, είναι να έχει δοθεί εντολή εκκένωσης του γηπέδου. Ούτε αυτό το αυτονόητο δεν έκαναν, τι περιμένουμε μετά.

2 Likes

Τα είπαμε, μην τολμήσουν να βγουν στο γήπεδο.
Και μετά στα δικαστήρια, ματς και ο γιατρούλης μας.

2 Likes

Μα είναι βραβευμένος γιατρός!

Summary

… από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού πριν μερικές εβδομάδες, και προσωπικά από τον ίδιο τον πρόεδρο… αλλά και πάλι δεν αναιρεί ότι βραβεύτηκε.

1 Like

Επίσης, να συμπληρώσω ότι δεν φταίει ο γιατρός που ο Χουάνκαρ δεν ακούει αυτά που του λέει…

Είναι ξεκάθαρο νομίζω.

2 Likes

Αναμφίβολα ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού και mvp του αγώνα σήμερα.

Ποδοσφαιριστης παει να κανει το επαγγελμα του , και μπορει να χασει τα ματια του , την ακοη του κλπ και αντι να τελειωσει το παιχνιδι… να τιμωρηθει η ομαδα μου ( τεσπα με τον σιχαμενο χοντρο , εχω σταματησει να ασχολουμαι σοβαρα). ολα φανατιλες και αν γινει κατι κανεις δεν παιρνει ευθυνη… κανεις δεν φταιει… Για αυτο η χωρα ειναι τριμπουρδελο σε ολα τα επιπεδα γιατι αν το κανει καποιος δικο μας , ολοι κανουν τη παπια και ποτε δεν υπαρχουν ευθυνες…Σιχαθηκα το σιχαμενο πρωταθλημα αλλη μια χρονια

3 Likes

Ευχαριστω αιωνιοι. Ωραιο κυριακατικο βράδυ αφου δε εχει δουλειά αυριο. Ξαπλα κ αθηναϊκό ραδιοφωνο. Ευχαριστώ.

1 Like

Με την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου να απαιτει(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΛΔ!!) να τηρηθει ο νομος και να τιμωρηθουν ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ(ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΛΔ!!) οι ιδιες-επι 25 χρονια- αλητειες της ΕΟ,ξεφτιλιστικαν καποιοι ανοητοι που εχουν …ηθικα διλημματα και ηθελαν να τηρουμε το …fair play με αυτους γιατι “εμεις ειμαστε Παναθηναικος και πρεπει να παιζουμε τα παιχνιδια στα γηπεδα κι οχι στα δικαστηρια”!Κι ας μας γ@μ@ει η εγκληματικη οργανωση με καθε τροπο και μεσο επι 25 χρονια!
Κι ας μας πυροβολουν(!!) παικτες με αεροβολα εκει μεσα!Κι ας μας κανουν και …Ριζουπολες γιατι …ετσι!Κι ας ερχεται ο Κουντουρης να διακοπτει ματς βολλει με τον τσαμπουκα και να χανεται ενας ευρωπαικος τιτλος!Αλλα εμεις ειμαστε Παναθηναικος και επρεπε να βγουμε σημερα παλι να παιξουμε!Ετσι δεν ειναι παιδια(ξερει αυτος)???
Φιλακια απο μενα λοιπον και …πληρωνω οσο-οσο για …screenshots να γελαω για καμια …δεκαρια χρονια με τους βλακες…

1 Like