ΝΔ υποψήφιος με Χαρδαλια, γνωστός τηλεορασάκιας γιατρός, βαζέλας μέχρι το κόκκαλο.
Πάρτε μερικές φωτογραφίες. Τα υπόλοιπα στο προφίλ του στο Facebook.
ΝΔ υποψήφιος με Χαρδαλια, γνωστός τηλεορασάκιας γιατρός, βαζέλας μέχρι το κόκκαλο.
Πάρτε μερικές φωτογραφίες. Τα υπόλοιπα στο προφίλ του στο Facebook.
Όποιος νομίζει ότι το ζήτημα που εγείρεται σχετικά με τον γιατρό είναι το τι ομάδα υποστηρίζει (και όχι ο λόγος για τον οποίο άλλαξε τη γνωμάτευση για τον Χουάνκαρ) ή παριστάνει τον χαζό, ή είναι.
Πάντως επειδή βγήκε και μίλησε πλέον ο γιατρός, για εμένα (και πιστεύω εκεί θα εστιάσει και το δικαστήριο) δεν είναι θεμα αν άλλαξε γνωμάτευση ο γιατρός αλλά σε ποια στιγμή του αγώνα του ζητείται να γνωματεύσει. Προφανώς όσο περνάει η ώρα θα βελτιώνεται η κατάσταση του αθλητή. Είτε είναι θέμα ακοής και λιποθυμίας είτε ακόμα και σε άλλη περίπτωση πληγής και αιμορραγίας.
Είναι δυνατόν όμως να περιμένει ένα παιχνίδι επί ώρες για να συνεχιστεί μέχρι να είναι ο παίκτης ικανός να παίξει; Ο τραυματισμός δεν πρέπει να κρίνεται τη στιγμή της διακοπής; Αν είχε διάσειση θα περίμεναν μια ώρα που είναι ο τυπικός χρόνος διάρκειας και μετά θα έλεγαν ότι είναι ικανός να παίξει και όλα καλά;
Εγώ νομίζω ότι με διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής μπορούσε να παίξει. Εμείς πως συνεννοούμαστε δηλαδή στις συναυλίες όταν θέλουμε να δούμε ποιος θα πάει να φέρει μπύρες;
Έτσι κι αυτός μπορούσε να παίξει, αν ήθελε. Γνώμη μου.
Τι σημασία έχει τι λέει ο κάθε γιατρός όταν ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΡΟΤΙΔΑ μέσα στο γήπεδο ;;;
Εν τω μεταξύ ρε παιδιά τα μάτια του Βαγγέλα τα είδατε στις δηλώσεις; Λέτε να το δοκιάμαζει κιόλας το προϊόν πριν το σπρώξει;
βαζελος ξεβαζελος ο γιατρος εχει και αισθημα αυτοσυντηρησης και παιδακια να θρεψει και δεν θελει να αφησει ορφανα
Περαστικά στον παίκτη του ΠΑΟ.
Η αστυνομία δεν ελέγχει πλέον την είσοδο των οπαδών; Θα ήθελα να μας δείξουν τι κατέσχεσαν στον έλεγχο που έκαναν
H πλακα ειναι πως αν γινοταν αυτο σε ευρωπαικο ματς, θα κανανε κοκοκο και θα λεγανε “παιδακια, να προστατευσουμε την ομαδα, μην πετατε σας παρακαλουμε”. Αυτα τα τραυματιστηκε ή οχι είναι για γελια.
Πάντως μην περιμένουμε σίγουρη δικαίωση του ΠΑΟ στα δικαστήρια… Τα δικαστήρια θα στηρίξουν την απόφασή τους στο τι γράφτηκε στο ΦΑ από τον Ιταλό διαιτητή κι από τον γιατρό του αγώνα.
Δίκαιο-άδικο, έτσι λειτουργεί. Επομένως ότι ήταν να γίνει, έγινε. Πχ η γνωμάτευση του “Υγεία” για τον Χουανκάρ, δεν έχει καμμία νομική βαρύτητα. Έτσι καταλαβαίνω τουλάχιστον…
Στην περίπτωση Γκαρσία-ρολό ταμειακής, έπαιξε πάντως
Με αυτα που γραφτηκαν στο φυλλο αγωνα και την γνωματευση απο το Υγεια οτιδηποτε αλλο εκτος απο 0-3 θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκανδαλο.
Πιπερι στην γλωσσα πριν πω οτιδηποτε καλο για τον Αλαφουζο αλλα ενα μπραβο που η διοικηση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκανε αυτο ακριβως που πρεπει και δεν κατσαμε να μας στησουν παλι για να το παιξουμε ανωτεροι.
Στο αγωνιστικο η ομαδα ηταν πολυ καλη, καθαρα ανωτερη στο πρωτο ημιχρονο με πρωτοβουλια και πρεσσινγκ που δεν αφησε τον γαυρο να κανει παιχνιδι. Το γκολ απο μια χαζομαρα το φαγαμε.
Αν τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός γι’αυτη την αλητεια καλύτερα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
+1
Παίζει να βγει απόφαση “επανάληψη αγώνα ή συνέχειά του από εκεί που διεκόπει” ή λόγω κλεισίματος φύλλου αγώνα δεν προβλέπεται ;
“Απολαυστικός” Νικολακόπουλος Ολυμπιακός: Τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα: Nα συνεχιστεί από το 49' το ντέρμπι! | Blog - Κώστας Νικολακόπουλος | Gazzetta
Μα αυτό είναι το ωραίο με την Ελλάδα! Δεν έχει και καμία σημασία τι προβλέπεται…
Μας έχει φάει το ιντερνετ όμως, και θέλουμε όλοι instant gratification. Λίγη υπομονή (και θα ξεχαστεί).
Το αγαπημένο μου σημείο πάντως είναι όταν φτάνουμε στο σημείο της διαφωνίας για το αν κάτι πρέπει να προσεγγιστεί με το γράμμα ή με το πνεύμα του νόμου (ανάλογα τι βολεύει). Θα φταίει που είμαι του Πολυτεχνείου και δεν τα καταλαβαίνω όλα αυτά τόσο πολύ.
Έχουμε δρόμο πάντως. Πρώτα θα φτιάξει η ομάδα στο μπάσκετ και μετά θα δούμε τι θα γίνει εδώ.
H όλη ιστορία βρωμάζει χουλιγκανισμό από όλες τις πλευρές. Ακόμη και η προπαγάνδα στο sport fm κατά του γιατρού με fake news, και που την πιστέψαμε, δε τη λες υγιή κατάσταση.
Η δική μου πρόβλεψη είναι πως στο τέλος θα τα ρίξουν όλα στον Ιταλό που έχει ήδη γυρίσει σπίτι του και θα συνεχίσει το ματς από το 49, με τις δύο ομάδες και τα φιλικά τους ΜΜΕ να δυναμιτίζουν το κλίμα, ενώ η κυβέρνηση θα αλλάζει 4ο υπουργό λόγω αθλητικής βίας σε λίγους μήνες. Πιθανότατα και ο Χουάνκαρ αύριο-μεθαύριο θα κάνει κανονικά προπονήσεις και θα είναι στην αποστολή για τα επόμενα ματς γιατί η διάσειση στο λαβύρινθο με απώλεια ακοής είναι κάτι που θέλει 3-9 μήνες για να γίνει καλά και ελπίζω πως δεν εχει κάτι τόσο σοβαρό ο άνθρωπος και απλά το φούσκωσαν στον ΠΑΟ για να έχουν το μέγιστο νομικό επιχείρημα. Όπως και στον Ολυμπιακό φουσκώνουν τη δική τους νομική θέση: π.χ. τώρα άκουσα πως ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως οι άνθρωποι του ΠΑΟ παρήγγειλαν πίτσες για τους παίκτες στο μισάωρο της διακοπής και 2 ώρες αργότερα έλεγαν στον Ιταλό πως δεν έχουν πρόβλημα να βγουν να παίξουν. Που σιγά μην παρήγγειλαν και δρακουλίνια σε επαγγελματίες αθλητές ως συνοδευτικό στο ουίσκι τους.
Καλά, οι 3-9 μήνες που λες είναι για να επανέλθει πλήρως η ακοή. Προφανώς αν δε ζαλίζεται και αν επανέλθει η ακοή έστω και σε ένα σημαντικό ποσοστό θα παίξει, αλίμονο.
Εγώ επιμένω, δεν καταλαβαίνω τι συζήτηση κάνουμε για τον Χουάνκαρ. Ήταν εμφανώς κοτόπουλο μετά την κροτίδα. Μπορούσε μετά από μία ώρα να παίξει; Ίσως. Ε και; Δηλαδή αν είχε δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι και ζαλιζόταν, αν είχε χρειαστεί να κάνει ράμματα, δε θα μπορούσε μετά από μία ώρα να παίξει; Αυτό τι σημαίνει ότι δεν υπήρξε τραυματισμός που εκείνη τη στιγμή τον έκανε ανήμπορο να αγωνιστεί; Κρίθηκε στο παρελθόν ότι προπονητές δεν μπορούσαν να κάτσουν στον πάγκο (!) μετά από ρολό χαρτοταινίας και αδειο κουτάκι μπύρας αλλά παίκτης που ζαλίζεται και δεν ακούει, μπορεί να μπει να πάιξει;
Βίντεο από κάποια από τις 500 κάμερες (τηλεοπτικές, ασφαλείας, κλπ.) που υπήρχαν στο γήπεδο θα δούμε ποτέ; Εκτός από τον Χουάνκαρ, υπάρχει και άλλος παίχτης του Παναθηναϊκού πεσμένος στα γόνατα που πιάνει το ένα του αυτί την ώρα που ο Χουάνκαρ έχει πέσει κάτω. Να δούμε ρε παιδί μου αν κάνει θέατρο ο Χουάνκαρ, όπως έχει αρχίζει να υπονοείται.